زرتشتی نیستم ولی دین زرتشت واقعا یکی از برترین دین ها هست که الان تغبرش دادن و جور دیگه بین مردم تبلیغ میکنن
fatemehrostami1378
amirjon0007
من هیچ وقت سرورم کوروش بزرگ رو با کسی مقایسه نکردم امام علی هم همینطور هر دو پر زمانی حماسه های بزرگی به وجود اوردن که کوروش بزرگ یک ایرانی هست و بزرگتربن تمدن جهان رو تشکیل داد الانم اوضاع ایران در جهانو میبینید کشوری با اون. عظمت پس از حمله اعراب چی شد
تو زرتشت هستی؟
از نظر ابوریحان بیرونی زرتشت اصن پیغمبر نبوده
الکی خودشو جای پیغمبر جازده
دینش هم که سراسر شرکه
من چند جا تو منابع اسلامی شنیدم پیامبر بوده تو ایرانم زرتشت یه دین رسمیه
آره رسمیه ولی خب این نظر ابوریحانه
پس حکومت اسلامی این دینو تایید کرده در نتیجه ابوریحان حرف مفت زده
دیگه افراطی گری نکن
حکومت مجبوره بپذیره چون زرتشتی زیاده، اگه بودایی هم زیاد بود باید میپذیرفت، صرفاً دینی که رسمی باشه دلیل نمیشه که درست باشه،
دینشون تماماً شرکه، یه پرنده دارن که میگن اون شکل خداست جلوی آتش زانو میزنن
یکی از قوانین مسخرشون هم اینه که دختر حتماً باید با پدر یا برادر ازدواج کنه، اگه نشد باید به اجبار پدر با یکی ازدواج کنه،
که این توی دین ما حرامه و بچه شون میشه حرومـزاده
کتابشون هم که همشو جعل کردن یهودیا، کتاب اصلی شو اعراب مسلمون سوزوندن،
اگه پیامبر صاحب کتاب و شریعت بود قرآن باید ازش یاد میکرد ولی اصلاً هیچی دربارش نگفته
دیگه زیاده روی نکن اگه این طوری بود دولت جلوشون می ایستاد
نمیتونه چون زیادن
از آمریکا که قوی تر نیستن
آمریکا دشمن خارجیه اینا داخلین
اگه جلوشونو بگیرن که کودتا میشه
مگه مجاهدین یا اونایی که توی کردستان می جنگیدن داخلی نبودن
اونا شورش کردن اینا ساکت نشستن سر جاشون
اگه اون کارایی که تو گفتی زنا با محارم و... رو رسماً انجام بدن یعنی قوانینو زیر پا گذاشتن پس کجا ساکت نشستند؟
خب اونها هم قوانین خودشونو دارن
کی گفته؟ قوانین کشور برای همه جاست؟
درسته قوانین برای همس، شاید زرتشتی های ایران اینجوری نباشن ولی این یکی از قوانین زرتشته
تو ازکجا میدونی؟
چند سال پیش در کتب زرتشتی ها خوانده بودم
احتمالاً تحریف شده بود
از دست یکی از روحانیون زرتشتی گرفته بودم
احتمالاً تحریف شده بود
برو عمو
هییییییییییییی
چرا ویرایش کردی
عالمی گومر برا تو اینطور نوشته بود=> تفریطی بیچاره
استغفرالله
چرا لو میدی خو
خو تو هم قشنگ بحرف
[quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]زرتشتی نیستم ولی دین زرتشت واقعا یکی از برترین دین ها هست که الان تغبرش دادن و جور دیگه بین مردم تبلیغ میکنن[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]من هیچ وقت سرورم کوروش بزرگ رو با کسی مقایسه نکردم امام علی هم همینطور هر دو پر زمانی حماسه های بزرگی به وجود اوردن که کوروش بزرگ یک ایرانی هست و بزرگتربن تمدن جهان رو تشکیل داد الانم اوضاع ایران در جهانو میبینید کشوری با اون. عظمت پس از حمله اعراب چی شد[/div][/quote]
تو زرتشت هستی؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
از نظر ابوریحان بیرونی زرتشت اصن پیغمبر نبوده :|
الکی خودشو جای پیغمبر جازده :|
دینش هم که سراسر شرکه :icon_10:[/div][/quote]
من چند جا تو منابع اسلامی شنیدم پیامبر بوده تو ایرانم زرتشت یه دین رسمیه :icon_10:[/div][/quote]
آره رسمیه ولی خب این نظر ابوریحانه :icon_10:[/div][/quote]
پس حکومت اسلامی این دینو تایید کرده در نتیجه ابوریحان حرف مفت زده :icon_10:[/div][/quote]
دیگه افراطی گری نکن :|
حکومت مجبوره بپذیره چون زرتشتی زیاده، اگه بودایی هم زیاد بود باید میپذیرفت، صرفاً دینی که رسمی باشه دلیل نمیشه که درست باشه،
دینشون تماماً شرکه، یه پرنده دارن که میگن اون شکل خداست :| جلوی آتش زانو میزنن :|
یکی از قوانین مسخرشون هم اینه که دختر حتماً باید با پدر یا برادر ازدواج کنه، اگه نشد باید به اجبار پدر با یکی ازدواج کنه،
که این توی دین ما حرامه و بچه شون میشه حرومـزاده :geek:
کتابشون هم که همشو جعل کردن یهودیا، کتاب اصلی شو اعراب مسلمون سوزوندن،
اگه پیامبر صاحب کتاب و شریعت بود قرآن باید ازش یاد میکرد ولی اصلاً هیچی دربارش نگفته :icon_10:[/div][/quote]
دیگه زیاده روی نکن اگه این طوری بود دولت جلوشون می ایستاد :|[/div][/quote]
نمیتونه چون زیادن :|[/div][/quote]
از آمریکا که قوی تر نیستن :icon_10:[/div][/quote]
آمریکا دشمن خارجیه اینا داخلین :|
اگه جلوشونو بگیرن که کودتا میشه :|[/div][/quote]
مگه مجاهدین یا اونایی که توی کردستان می جنگیدن داخلی نبودن :icon_10:[/div][/quote]
اونا شورش کردن اینا ساکت نشستن سر جاشون :| [/div][/quote]
اگه اون کارایی که تو گفتی زنا با محارم و... رو رسماً انجام بدن یعنی قوانینو زیر پا گذاشتن پس کجا ساکت نشستند؟ :icon_10:[/div][/quote]
خب اونها هم قوانین خودشونو دارن :icon_10:[/div][/quote]
کی گفته؟ قوانین کشور برای همه جاست؟ :icon_10:[/div][/quote]
درسته قوانین برای همس، شاید زرتشتی های ایران اینجوری نباشن ولی این یکی از قوانین زرتشته :icon_10:[/div][/quote]
تو ازکجا میدونی؟ :icon_10:[/div][/quote]
چند سال پیش در کتب زرتشتی ها خوانده بودم :icon_10:[/div][/quote]
احتمالاً تحریف شده بود :icon_10:[/div][/quote]
از دست یکی از روحانیون زرتشتی گرفته بودم :|[/div][/quote]
احتمالاً تحریف شده بود :icon_10:[/div][/quote]
برو عمو :|[/div][/quote]
هییییییییییییی
چرا ویرایش کردی
عالمی گومر برا تو اینطور نوشته بود=>[b] تفریطی بیچاره[/b][/div][/quote]
استغفرالله :|
چرا لو میدی خو :|[/div][/quote]
خو تو هم قشنگ بحرف :icon_10:
ترک اتحاد رو که میزنی یه صفحه دیگه میاد نوشته آیا مطمئن هستید؟
باید گزینه بله ر و بزنی
هرچی رو ترک اتحاد میزنم نمیاد نمیدونم چرا...
ali8
Zein-abad
[quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]علی.88[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]علی.88[/b][/div][div]یکی ب سوالی ک دادم جواب بده چجوری میتونم اتحادمو ترک کنم؟ترک نمیشه....:icon_2::icon_3::icon_6::icon_7:[/div][/quote]
:lol:[/div][/quote]
خداییش ی سوال پرسیدم حالا اومدم ببینم جوابش چیه دیدم اووووووووووووووو...:icon_6::icon_7:[/div][/quote]
ترک اتحاد رو که میزنی یه صفحه دیگه میاد نوشته آیا مطمئن هستید؟
باید گزینه بله ر و بزنی :icon_10:[/div][/quote]
هرچی رو ترک اتحاد میزنم نمیاد نمیدونم چرا...:icon_6::icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.