آخ من نمیدونم تو چرا اون ... رو لایک میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم همه رو لایک می کنم
حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم
میدونی دیگه لایک یعنی تشکر
اون به ما فحش بده و تو بری از حرفاش تشکر کنی و بپسندی!!!!!!؟؟؟؟؟
عجـــــــب
من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم
اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند
خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟
باهات موافقم
من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم
احسنت
من هم اک اصلیمو فدا کردم ولی توی بازی مسدود نشد فقط توی انجمن بن شد
من چهار اکانت را هم در بازی هم در انجمن فدا کردم در اکانت اصلی 280 سکه بود به غیر از سکه هایی که رایگان میدن همش فدای این انقلاب
اگر خدا خواست باز هم فدا می کنیم انشاءالله در ما شکست راه ندارد
سپهر تو یکی فدا نکردی باید کاری کنیم تو هم مسدود شی.
من بن هم بشم دوباره کاری می کنم مدیرا منو باز کنند ، یک بار تونستم باز هم می تونم
ااااااااااا چقدر گریه کردی؟
یادم نمیاد فقط میدونم ماله 15 ماه پیشه قضیه
مال من 2 روز بعد باز میشه
و
از
لایک
و
لایک کردن
خوشم
نمیاد.
آره مشخص الان چهار روز شده هنوز اکانت اصلیت رو باز نکردن
نخیر به اذن الله فردا یا پس فردا
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]آخ من نمیدونم تو چرا اون ... رو لایک میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
من گفتم همه رو لایک می کنم :icon_7:
حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم :icon_7:[/div][/quote]
عجـــــــب:!:[/div][/quote]
من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم :icon_10:
[b]اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند[/b][/div][/quote]
خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟[/div][/quote]
باهات موافقم :icon_10:
من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم :icon_10:[/div][/quote]
احسنت :icon_10:
من هم اک اصلیمو فدا کردم ولی توی بازی مسدود نشد فقط توی انجمن بن شد :icon_10:
[/div][/quote]
من چهار اکانت را هم در بازی هم در انجمن فدا کردم در اکانت اصلی 280 سکه بود به غیر از سکه هایی که رایگان میدن همش فدای این انقلاب :icon_10:
اگر خدا خواست باز هم فدا می کنیم انشاءالله در ما شکست راه ندارد :icon_10:[/div][/quote]
سپهر تو یکی فدا نکردی باید کاری کنیم تو هم مسدود شی.[/div][/quote]
من بن هم بشم دوباره کاری می کنم مدیرا منو باز کنند ، یک بار تونستم باز هم می تونم :icon_10:[/div][/quote]
ااااااااااا چقدر گریه کردی؟
[/div][/quote]
یادم نمیاد فقط میدونم ماله 15 ماه پیشه قضیه :geek:[/div][/quote]
مال من 2 روز بعد باز میشه :D
و
از
لایک
و
لایک کردن
خوشم
نمیاد.[/div][/quote]
آره مشخص الان چهار روز شده هنوز اکانت اصلیت رو باز نکردن :geek:[/div][/quote]
نخیر به اذن الله فردا یا پس فردا
آخ من نمیدونم تو چرا اون ... رو لایک میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم همه رو لایک می کنم
حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم
عجـــــــب
من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم
اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند
خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟
باهات موافقم
من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم
احسنت
من هم اک اصلیمو فدا کردم ولی توی بازی مسدود نشد فقط توی انجمن بن شد
من چهار اکانت را هم در بازی هم در انجمن فدا کردم در اکانت اصلی 280 سکه بود به غیر از سکه هایی که رایگان میدن همش فدای این انقلاب
اگر خدا خواست باز هم فدا می کنیم انشاءالله در ما شکست راه ندارد
من 11 تا اکانت اینجوری فدا کردم
ما در هر دو صورت پیروزیم
اون دو صورتی که توی امضامه دیگه این جا کاربرد نداره فقط پیروز شدن کاربرد داره اون یکی هدف والاییست که در جنگ سخت باید به دست آورد
چرا کاربرد داره
اکانت ولایک جزء اموال به حساب میاد
ما هم با اموالمون جهاد کردیم
و ثوابی که اون دنیا دریافت میکنیم هم جزء پیروزیه
و همینطور ذهنیتی که از ما در ذهن بقیه میمونه
خدایی ذهنیت منو خراب کردید یه اکانتم باد رفت ولی به قول امام علی(ع) اگر کوه ها به لرزه در امدند تو پابرجا و استوار باش.
[quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]آخ من نمیدونم تو چرا اون ... رو لایک میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
من گفتم همه رو لایک می کنم :icon_7:
حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم :icon_7:[/div][/quote]
عجـــــــب:!:[/div][/quote]
من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم :icon_10:
[b]اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند[/b][/div][/quote]
خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟[/div][/quote]
باهات موافقم :icon_10:
من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم :icon_10:[/div][/quote]
احسنت :icon_10:
من هم اک اصلیمو فدا کردم ولی توی بازی مسدود نشد فقط توی انجمن بن شد :icon_10:
[/div][/quote]
من چهار اکانت را هم در بازی هم در انجمن فدا کردم در اکانت اصلی 280 سکه بود به غیر از سکه هایی که رایگان میدن همش فدای این انقلاب :icon_10:
اگر خدا خواست باز هم فدا می کنیم انشاءالله در ما شکست راه ندارد :icon_10:[/div][/quote]
من 11 تا اکانت اینجوری فدا کردم :roll:
ما در هر دو صورت پیروزیم :icon_12:[/div][/quote]
اون دو صورتی که توی امضامه دیگه این جا کاربرد نداره :| فقط پیروز شدن کاربرد داره اون یکی هدف والاییست که در جنگ سخت باید به دست آورد :icon_10:[/div][/quote]
چرا کاربرد داره :icon_10:
اکانت ولایک جزء اموال به حساب میاد :icon_10:
ما هم با اموالمون جهاد کردیم :icon_10:
و ثوابی که اون دنیا دریافت میکنیم هم جزء پیروزیه :icon_10:
و همینطور ذهنیتی که از ما در ذهن بقیه میمونه :icon_10:[/div][/quote]
خدایی ذهنیت منو خراب کردید یه اکانتم باد رفت ولی به قول امام علی(ع) اگر کوه ها به لرزه در امدند تو پابرجا و استوار باش.
مدیر گرامی و ارجمند
بازم مسدودمون نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
مگه می ترسی؟
اصلا و ابدا
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]مدیر گرامی و ارجمند
:icon_2:
بازم مسدودمون نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!![/div][/quote]
مگه می ترسی؟ :icon_10:[/div][/quote]
اصلا و ابدا
مدیر گرامی و ارجمند
مگه می ترسی؟
اصلا و ابدا
یه لحظه فکر کردم هم سخنی با سپهر در تو اثر کرده
نخیر این چه حرفیه
پر روییش چاپلوسیش و لوس بودنش اثر نکرده.
و نخواهد کرد
مگه من چطور هم سخنی کردم باهاش؟
این مطلب در 1394/09/13 17:15:31 نوشته شده است و در 1394/09/13 17:16:13 ویرایش شده است .
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]مدیر گرامی و ارجمند
اصلا و ابدا[/div][/quote]
یه لحظه فکر کردم هم سخنی با سپهر در تو اثر کرده :icon_10:[/div][/quote]
نخیر این چه حرفیه
و نخواهد کرد
[quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]کم کم احساس می کنم بهم داره توهین میشه :geek: :geek:[/div][/quote]
ببین از پشتم حرف در اوردن .:icon_10:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
چی شده ؟
حرامه؟:cry:
مدیر گرامی و ارجمند
مگه می ترسی؟
اصلا و ابدا
یه لحظه فکر کردم هم سخنی با سپهر در تو اثر کرده
نخیر این چه حرفیه
و نخواهد کرد
در تاپیک ها صحبت کردی
با گفتن اون جمله و اون همه علامت سؤال گذاشتن احساس کردم حس ترس از مدیرا و بزدلیی که در سپهر هست در تو اثر گذاشته
کلا اون پست کنایه ای بود.
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]مدیر گرامی و ارجمند
اصلا و ابدا[/div][/quote]
یه لحظه فکر کردم هم سخنی با سپهر در تو اثر کرده :icon_10:[/div][/quote]
نخیر این چه حرفیه
و نخواهد کرد
مگه من چطور هم سخنی کردم باهاش؟[/div][/quote]
در تاپیک ها صحبت کردی :icon_10:
با گفتن اون جمله و اون همه علامت سؤال گذاشتن احساس کردم حس ترس از مدیرا و بزدلیی که در سپهر هست در تو اثر گذاشته :icon_10:[/div][/quote]
کلا اون پست کنایه ای بود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.