[quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]کم کم احساس می کنم بهم داره توهین میشه :geek: :geek:[/div][/quote]
همچین حسی نکن :icon_10:[/div][/quote]
حس کردن حرام است :icon_10:[/div][/quote]
واااااا
چرا؟
مدیر گرامی و ارجمند
بازم مسدودمون نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
مگه می ترسی؟
اصلا و ابدا
یه لحظه فکر کردم هم سخنی با سپهر در تو اثر کرده
نخیر این چه حرفیه
پر روییش چاپلوسیش و لوس بودنش اثر نکرده.
و نخواهد کرد
مگه من چطور هم سخنی کردم باهاش؟
در تاپیک ها صحبت کردی
با گفتن اون جمله و اون همه علامت سؤال گذاشتن احساس کردم حس ترس از مدیرا و بزدلیی که در سپهر هست در تو اثر گذاشته
کلا اون پست کنایه ای بود.
احسنت فکرشم نمی کردم
دمت گرم ما را امیدوار کردی
چایی نوشیدن تاثیر کرده روم.
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]مدیر گرامی و ارجمند
:icon_2:
بازم مسدودمون نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!![/div][/quote]
مگه می ترسی؟ :icon_10:[/div][/quote]
اصلا و ابدا[/div][/quote]
یه لحظه فکر کردم هم سخنی با سپهر در تو اثر کرده :icon_10:[/div][/quote]
نخیر این چه حرفیه
و نخواهد کرد
مگه من چطور هم سخنی کردم باهاش؟[/div][/quote]
در تاپیک ها صحبت کردی :icon_10:
با گفتن اون جمله و اون همه علامت سؤال گذاشتن احساس کردم حس ترس از مدیرا و بزدلیی که در سپهر هست در تو اثر گذاشته :icon_10:[/div][/quote]
کلا اون پست کنایه ای بود.[/div][/quote]
احسنت فکرشم نمی کردم :icon_12:
دمت گرم ما را امیدوار کردی :icon_10:[/div][/quote]
:icon_10: چایی نوشیدن تاثیر کرده روم.
گومر اینهمه افتخارات رو ول کردی رفتی سرور 9من سرور9رفته بودم شیراز که در مقابل سرورمون کوروش بزرگ زانو بزنم و از ایشان به خاطر زحماتی که برای این مردم قدر نشناس کشیدن البته بعضی از مردم قدر نشناس هستن مثل خودش میدونه. تشکر کنم خلاصه هر جا نت بود غارت میزدم اما چه کنیم که تخت جمشید با این عظمت اینترنت نداشت فقط بلدن نفری 20هزار تومن پول بلیط بگبرن حتی یه ابخوری من ندیدم اونجا اموال ایرانی هارو غارت میکنن هیچکس هم هیچی نمیگه چرا ما باید به سوریه و فلسطین سرمایه کشورمون رو بدیم چرا جوان های ما باید در این کشور ها از بین بروند چرا چرا چرا واین شد که سرور 9من نتونستم مدال بگیرم به دلیل نبود امکانات اغراد احمقی هم بودت بر ستون ها و دروازه های تخت جمشید یادگاری نوشته بودن واقعا براشون متاسفم .
خاکی نباش اسفالتت میکنن
گومر اینهمه افتخارات رو ول کردی رفتی سرور 9من سرور9رفته بودم شیراز که در مقابل سرورمون کوروش بزرگ زانو بزنم و از ایشان به خاطر زحماتی که برای این مردم قدر نشناس کشیدن البته بعضی از مردم قدر نشناس هستن مثل خودش میدونه. تشکر کنم خلاصه هر جا نت بود غارت میزدم اما چه کنیم که تخت جمشید با این عظمت اینترنت نداشت فقط بلدن نفری 20هزار تومن پول بلیط بگبرن حتی یه ابخوری من ندیدم اونجا اموال ایرانی هارو غارت میکنن هیچکس هم هیچی نمیگه چرا ما باید به سوریه و فلسطین سرمایه کشورمون رو بدیم چرا جوان های ما باید در این کشور ها از بین بروند چرا چرا چرا واین شد که سرور 9من نتونستم مدال بگیرم به دلیل نبود امکانات اغراد احمقی هم بودت بر ستون ها و دروازه های تخت جمشید یادگاری نوشته بودن واقعا براشون متاسفم .
مدیر گرامی و ارجمند
بازم مسدودمون نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
مگه می ترسی؟
اصلا و ابدا
یه لحظه فکر کردم هم سخنی با سپهر در تو اثر کرده
نخیر این چه حرفیه
و نخواهد کرد
مگه من چطور هم سخنی کردم باهاش؟
در تاپیک ها صحبت کردی
با گفتن اون جمله و اون همه علامت سؤال گذاشتن احساس کردم حس ترس از مدیرا و بزدلیی که در سپهر هست در تو اثر گذاشته
کلا اون پست کنایه ای بود.
احسنت فکرشم نمی کردم
دمت گرم ما را امیدوار کردی
چایی نوشیدن تاثیر کرده روم.
پس باید به مدیران هم چایی بدهیم
اون پسره چی میگه حمله جدی ای کرد.
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]مدیر گرامی و ارجمند
:icon_2:
بازم مسدودمون نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!![/div][/quote]
مگه می ترسی؟ :icon_10:[/div][/quote]
اصلا و ابدا[/div][/quote]
یه لحظه فکر کردم هم سخنی با سپهر در تو اثر کرده :icon_10:[/div][/quote]
نخیر این چه حرفیه
و نخواهد کرد
مگه من چطور هم سخنی کردم باهاش؟[/div][/quote]
در تاپیک ها صحبت کردی :icon_10:
با گفتن اون جمله و اون همه علامت سؤال گذاشتن احساس کردم حس ترس از مدیرا و بزدلیی که در سپهر هست در تو اثر گذاشته :icon_10:[/div][/quote]
کلا اون پست کنایه ای بود.[/div][/quote]
احسنت فکرشم نمی کردم :icon_12:
دمت گرم ما را امیدوار کردی :icon_10:[/div][/quote]
:icon_10: چایی نوشیدن تاثیر کرده روم.[/div][/quote]
پس باید به مدیران هم چایی بدهیم :icon_10:[/div][/quote]
:icon_4:
اون پسره چی میگه حمله جدی ای کرد.
این مسلمانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این از اون کسایی هست که کوروش بزرگ رو با امام علی و... مقایسه میکنه
واقعا مسلمانه؟
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]گومر اینهمه افتخارات رو ول کردی رفتی سرور 9من سرور9رفته بودم شیراز که در مقابل سرورمون کوروش بزرگ زانو بزنم و از ایشان به خاطر زحماتی که برای این مردم قدر نشناس کشیدن البته بعضی از مردم قدر نشناس هستن مثل خودش میدونه. تشکر کنم خلاصه هر جا نت بود غارت میزدم اما چه کنیم که تخت جمشید با این عظمت اینترنت نداشت فقط بلدن نفری 20هزار تومن پول بلیط بگبرن حتی یه ابخوری من ندیدم اونجا اموال ایرانی هارو غارت میکنن هیچکس هم هیچی نمیگه چرا ما باید به سوریه و فلسطین سرمایه کشورمون رو بدیم چرا جوان های ما باید در این کشور ها از بین بروند چرا چرا چرا واین شد که سرور 9من نتونستم مدال بگیرم به دلیل نبود امکانات اغراد احمقی هم بودت بر ستون ها و دروازه های تخت جمشید یادگاری نوشته بودن واقعا براشون متاسفم .[/div][/quote]
این مسلمانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
این از اون کسایی هست که کوروش بزرگ رو با امام علی و... مقایسه میکنه :icon_10:[/div][/quote]
واقعا مسلمانه؟
فقط بلدن نفری 20هزار تومن پول بلیط بگبرن حتی یه ابخوری من ندیدم اونجا اموال ایرانی هارو غارت میکنن
این کجا رو میگه؟
فکر کنم مقبره کوروشو بگه
تخت جمشید رو می گه
In the name of god
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][b] فقط بلدن نفری 20هزار تومن پول بلیط بگبرن حتی یه ابخوری من ندیدم اونجا اموال ایرانی هارو غارت میکنن [/b]
این کجا رو میگه؟[/div][/quote]
فکر کنم مقبره کوروشو بگه :icon_10:[/div][/quote]
:|
تخت جمشید رو می گه :geek:
چون حس کلمه ای مذکر است
و سپهر هم مذکر است
پس حس کردن برای سپهر لـواط گری ست و حرام مطلق است
خوب دیگه از این حسای مزخرف نکن
به من میگی یا سپهر؟
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]کم کم احساس می کنم بهم داره توهین میشه :geek: :geek:[/div][/quote]
واااااا
چرا؟[/div][/quote]
چون حس کلمه ای مذکر است :icon_10:
و سپهر هم مذکر است :icon_10:
پس حس کردن برای سپهر لـواط گری ست و حرام مطلق است :|[/div][/quote]
خوب دیگه از این حسای مزخرف نکن :)[/div][/quote]
به من میگی یا سپهر؟
چون حس کلمه ای مذکر است
و سپهر هم مذکر است
پس حس کردن برای سپهر لـواط گری ست و حرام مطلق است
خوب دیگه از این حسای مزخرف نکن
به من میگی یا سپهر؟
به اونی که روش نقل قول زدم
آهان آفرین ادامه بده
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]کم کم احساس می کنم بهم داره توهین میشه :geek: :geek:[/div][/quote]
واااااا
چرا؟[/div][/quote]
چون حس کلمه ای مذکر است :icon_10:
و سپهر هم مذکر است :icon_10:
پس حس کردن برای سپهر لـواط گری ست و حرام مطلق است :|[/div][/quote]
خوب دیگه از این حسای مزخرف نکن :)[/div][/quote]
به من میگی یا سپهر؟[/div][/quote]
به اونی که روش نقل قول زدم :|[/div][/quote]
آهان آفرین ادامه بده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.