واس داستان
اگه جا داره منم یه شخصیت مثبت کن که توی یه نقطه ای که گیر افتادین با سپاه غول ها وارد بشم وکمکتون کنم و...
میگم یه شخصیت غول میخوای که آخرش از فرماندهام شی ... یعد پادشاه غول هات هم میکنم ... یه گرگ غول پیکر هم تهش برا فرمانرواییت ... شیرینیش رو بدی اومدی تو داستان
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]واس داستان
اگه جا داره منم یه شخصیت مثبت کن که توی یه نقطه ای که گیر افتادین با سپاه غول ها وارد بشم وکمکتون کنم و...:D:D:D[/div][/quote]
میگم یه شخصیت غول میخوای که آخرش از فرماندهام شی ... یعد پادشاه غول هات هم میکنم ... یه گرگ غول پیکر هم تهش برا فرمانرواییت ... شیرینیش رو بدی اومدی تو داستان :mrgreen:
واس داستان
اگه جا داره منم یه شخصیت مثبت کن که توی یه نقطه ای که گیر افتادین با سپاه غول ها وارد بشم وکمکتون کنم و...
میگم یه شخصیت غول میخوای که آخرش از فرماندهام شی ... یعد پادشاه غول هات هم میکنم ... یه گرگ غول پیکر هم تهش برا فرمانرواییت ... شیرینیش رو بدی اومدی تو داستان
اونم خوبه
ولی من میگم که مثلا من پادشاه غول ها هستمو بهت مدیونم(یا هم به بابات )
بعد یه جایی بهت می پیوندم و از فرماندهات میشم
------
حالا هر جور صلاح میدونی
نویسنده تویی دیه
این مطلب در 1394/06/02 17:42:32 نوشته شده است و در 1394/06/02 17:42:52 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]واس داستان
اگه جا داره منم یه شخصیت مثبت کن که توی یه نقطه ای که گیر افتادین با سپاه غول ها وارد بشم وکمکتون کنم و...:D:D:D[/div][/quote]
میگم یه شخصیت غول میخوای که آخرش از فرماندهام شی ... یعد پادشاه غول هات هم میکنم ... یه گرگ غول پیکر هم تهش برا فرمانرواییت ... شیرینیش رو بدی اومدی تو داستان :mrgreen:[/div][/quote]
اونم خوبه
ولی من میگم که مثلا من پادشاه غول ها هستمو بهت مدیونم(یا هم به بابات:roll: )
بعد یه جایی بهت می پیوندم و از فرماندهات میشم
------
حالا هر جور صلاح میدونی
نویسنده تویی دیه
قسمت اول رو به اتمامه ... چون کسی هنوز ثبت نام نکرده ... داستان رو بردم به دوران نوجوانی ... منتظر باشید
چی منم تو نوجوانیات هستم؟؟؟؟
نه احتمالا تو اونموقع 2-3 سالته
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]اقا امیر حسین با کیک ها از انجمن خارج شد:icon_7:[/div][/quote]
قسمت اول رو به اتمامه ... چون کسی هنوز ثبت نام نکرده ... داستان رو بردم به دوران نوجوانی ... منتظر باشید :icon_1:[/div][/quote]
چی منم تو نوجوانیات هستم:mrgreen:؟؟؟؟[/div][/quote]
نه احتمالا تو اونموقع 2-3 سالته:mrgreen:
قسمت اول رو به اتمامه ... چون کسی هنوز ثبت نام نکرده ... داستان رو بردم به دوران نوجوانی ... منتظر باشید
نه احتمالا تو اونموقع 2-3 سالته
هو قضیه بین منو داداشه
نپر وسط
مسائل شخصی رو تو پ.خ مطرح میکنن
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]اقا امیر حسین با کیک ها از انجمن خارج شد:icon_7:[/div][/quote]
قسمت اول رو به اتمامه ... چون کسی هنوز ثبت نام نکرده ... داستان رو بردم به دوران نوجوانی ... منتظر باشید :icon_1:[/div][/quote]
نه احتمالا تو اونموقع 2-3 سالته:mrgreen:[/div][/quote]
هو قضیه بین منو داداشه
نپر وسط:mrgreen:[/div][/quote]
:|
مسائل شخصی رو تو پ.خ مطرح میکنن:|:|
:|:|:|
پ نه پ برادرم رو از تو جوب پیدا کردم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]اقا امیر حسین با کیک ها از انجمن خارج شد:icon_7:[/div][/quote]
پ نه پ برادرم رو از تو جوب پیدا کردم :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.