امیر من از اونجایی که با دو دستم میتونم بنیسم فک کنم با دو دستم بتونم شمشیر بزنم ...
شما یه نقش خوب به من بده بیا میبرمت لیلی با هم حساب میکنیم ...
خوب امیر شد سر لشگر ... مبارک ... شیرینی یادت نره
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]امیر من از اونجایی که با دو دستم میتونم بنیسم فک کنم با دو دستم بتونم شمشیر بزنم ...
شما یه نقش خوب به من بده بیا میبرمت لیلی با هم حساب میکنیم ... [/div][/quote]
خوب امیر شد سر لشگر ... مبارک ... شیرینی یادت نره :mrgreen:
خوب عرب هم شد یکی از کاپیتان ها ... شما هم تبریک ... شیرینی فراموش نشه
امیرحسینم
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]اقا من میخوام کاپیتان باشم :cry:[/div][/quote]
خوب عرب هم شد یکی از کاپیتان ها ... شما هم تبریک ... شیرینی فراموش نشه :D
اقا واسه سپهرو علیرضا هم نقش بزار
واسه سپهر شاهدختی
پرنسس ی
خودشون بیان انتخاب کنن که کسی ناراضی نباشه
امیرحسینم
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div]اقا واسه سپهرو علیرضا هم نقش بزار
واسه سپهر شاهدختی
پرنسس ی :mrgreen:[/div][/quote]
خودشون بیان انتخاب کنن که کسی ناراضی نباشه :icon_1:
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]نقش من که راضیم ازش :icon_10:
ولی عرب رو همسطح من نزار بهم برمیخوره :| عه نمیشه که :|
دستیارم باشه خوبه یا مشاورم :P[/div][/quote]
طبق قرارداد با اسپانسر، گومرو همون اول زنده زنده میسوزونیا.
وگرنه اسپانسر بی اسپانسر :mrgreen:[/div][/quote]
کی آخه زورش به خلیفه عراق عرب میرسه،
میدم از نخل آویزونت کنن :mrgreen:[/div][/quote]
شما متحدی واسه جنگ با لرد خبیث ... توضیحات بیشتر بعد از گرفتن هدایا ... نقشت هم هنو تصویب نشده :mrgreen:[/div][/quote]
http://www.shabnamnews.com/upload/images/cat/n/12/1393/10/24/shabnamnews2842532172625336.jpg
نقش ما رو لطف کن بی زحمت، :icon_1:
امیر من از اونجایی که با دو دستم میتونم بنیسم فک کنم با دو دستم بتونم شمشیر بزنم ...
شما یه نقش خوب به من بده بیا میبرمت لیلی با هم حساب میکنیم ...
خوب امیر شد سر لشگر ... مبارک ... شیرینی یادت نره
امیرحسین مطمنی نقش من لحظه ای نیست
شما هستی اول باس مناطق رو متحد کنم بعد با لرد خبیث بجنگم ... دقت کن هنوز خودم شاه نیستم لردم
امیرحسینم
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]امیر من از اونجایی که با دو دستم میتونم بنیسم فک کنم با دو دستم بتونم شمشیر بزنم ...
شما یه نقش خوب به من بده بیا میبرمت لیلی با هم حساب میکنیم ... [/div][/quote]
خوب امیر شد سر لشگر ... مبارک ... شیرینی یادت نره :mrgreen:[/div][/quote]
امیرحسین مطمنی نقش من لحظه ای نیست:roll::mrgreen:[/div][/quote]
شما هستی اول باس مناطق رو متحد کنم بعد با لرد خبیث بجنگم ... دقت کن هنوز خودم شاه نیستم لردم :D
خوب عرب هم شد یکی از کاپیتان ها ... شما هم تبریک ... شیرینی فراموش نشه
نقش لحظه ای هست یا نه ؟ میشه من رو شاه فارس کنی شاه ایران لطفا 5 تا شیرینی
کجایی هستی شمالی یا جنوبی ... شرقی یا غربی ... یه لرد همون حوالی میشی .. البته هزینه ش بالاس
امیرحسینم
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]اقا من میخوام کاپیتان باشم :cry:[/div][/quote]
خوب عرب هم شد یکی از کاپیتان ها ... شما هم تبریک ... شیرینی فراموش نشه :D[/div][/quote]
نقش لحظه ای هست یا نه ؟ میشه من رو شاه فارس کنی شاه ایران لطفا 5 تا شیرینی :cry:[/div][/quote]
کجایی هستی شمالی یا جنوبی ... شرقی یا غربی ... یه لرد همون حوالی میشی .. البته هزینه ش بالاس :mrgreen:
امیرحسینم
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]نقش من که راضیم ازش :icon_10:
شما متحدی واسه جنگ با لرد خبیث ... توضیحات بیشتر بعد از گرفتن هدایا ... نقشت هم هنو تصویب نشده :mrgreen:[/div][/quote]
http://www.shabnamnews.com/upload/images/cat/n/12/1393/10/24/shabnamnews2842532172625336.jpg
[/div][/quote]
شما هم تصویب شد مبارک :icon_1:
فقط در حد خلیفه عراق باشه بی زحمت
با تشکر از برنامه خوبتون
این مطلب در 1394/06/02 16:03:10 نوشته شده است و در 1394/06/02 16:04:27 ویرایش شده است .
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]نقش من که راضیم ازش :icon_10:
[/div][/quote]
شما هم تصویب شد مبارک :icon_1:[/div][/quote]
فقط در حد خلیفه عراق باشه بی زحمت :mrgreen:
با تشکر از برنامه خوبتون :icon_1:
برید کنار کینگ مهدی اومد اون عصای حکمتم رو بیارین تخت پادشاهانی رو هم تمیز کنین دارم میام
طویله آمادس یونجه تم ریختم
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]برید کنار کینگ مهدی اومد اون عصای حکمتم رو بیارین تخت پادشاهانی رو هم تمیز کنین دارم میام :icon_10:[/div][/quote]
طویله آمادس یونجه تم ریختم :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.