خوب عرب هم شد یکی از کاپیتان ها ... شما هم تبریک ... شیرینی فراموش نشه
نقش لحظه ای هست یا نه ؟ میشه من رو شاه فارس کنی شاه ایران لطفا 5 تا شیرینی
کجایی هستی شمالی یا جنوبی ... شرقی یا غربی ... یه لرد همون حوالی میشی .. البته هزینه ش بالاس
ما تو خراسان هستیم خخخ شاه ایران من رو بکن باهات متحد نظامی میشم
خوب عرب هم امیر خراسان ... مبارک ... شرینیش لدفن
تصویب شده ها در پست اول ثبت شدن
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]اقا من میخوام کاپیتان باشم :cry:[/div][/quote]
خوب عرب هم شد یکی از کاپیتان ها ... شما هم تبریک ... شیرینی فراموش نشه :D[/div][/quote]
نقش لحظه ای هست یا نه ؟ میشه من رو شاه فارس کنی شاه ایران لطفا 5 تا شیرینی :cry:[/div][/quote]
کجایی هستی شمالی یا جنوبی ... شرقی یا غربی ... یه لرد همون حوالی میشی .. البته هزینه ش بالاس :mrgreen:[/div][/quote]
ما تو خراسان هستیم خخخ شاه ایران من رو بکن باهات متحد نظامی میشم :cry:[/div][/quote]
خوب عرب هم امیر خراسان ... مبارک ... شرینیش لدفن :D
تصویب شده ها در پست اول ثبت شدن
برید کنار کینگ مهدی اومد اون عصای حکمتم رو بیارین تخت پادشاهانی رو هم تمیز کنین دارم میام
کجا بذارمت خو ... لرد خبیث میخوای ... آیرون ترون هم میدیم تو
مهدی رو بزار در نقش پیر خرابات
اون آخرای جنگ یکی از کاپیتانا شکست میخوره درمیره توو کوه و کمری جایی مهدی رو میبینه و متحول میشه. خیر سرش
...
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]برید کنار کینگ مهدی اومد اون عصای حکمتم رو بیارین تخت پادشاهانی رو هم تمیز کنین دارم میام :icon_10:[/div][/quote]
کجا بذارمت خو ... لرد خبیث میخوای ... آیرون ترون هم میدیم تو :lol:[/div][/quote]
اون آخرای جنگ یکی از کاپیتانا شکست میخوره درمیره توو کوه و کمری جایی مهدی رو میبینه و متحول میشه. خیر سرش :icon_4:
امیرحسینم
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]اقا من میخوام کاپیتان باشم :cry:[/div][/quote]
خوب عرب هم شد یکی از کاپیتان ها ... شما هم تبریک ... شیرینی فراموش نشه :D[/div][/quote]
نقش لحظه ای هست یا نه ؟ میشه من رو شاه فارس کنی شاه ایران لطفا 5 تا شیرینی :cry:[/div][/quote]
کجایی هستی شمالی یا جنوبی ... شرقی یا غربی ... یه لرد همون حوالی میشی .. البته هزینه ش بالاس :mrgreen:[/div][/quote]
ما تو خراسان هستیم خخخ شاه ایران من رو بکن باهات متحد نظامی میشم :cry:[/div][/quote]
خوب عرب هم امیر خراسان ... مبارک ... شرینیش لدفن :D
تصویب شده ها در پست اول ثبت شدن [/div][/quote]
امیر حسین امیر فارس بهتره یا امیر خراسان ؟[/div][/quote]
خطه ی میانی من حکم رانم میخوای بیای اونجا چیکار همون خراسان عالیه دیه :roll:
برید کنار کینگ مهدی اومد اون عصای حکمتم رو بیارین تخت پادشاهانی رو هم تمیز کنین دارم میام
کجا بذارمت خو ... لرد خبیث میخوای ... آیرون ترون هم میدیم تو
اون آخرای جنگ یکی از کاپیتانا شکست میخوره درمیره توو کوه و کمری جایی مهدی رو میبینه و متحول میشه. خیر سرش
آدم زنده بفرستم پیشش ... شکست روحی میخوره ... خودت رو من چیکار کنم ؟؟؟
امیرحسینم
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]برید کنار کینگ مهدی اومد اون عصای حکمتم رو بیارین تخت پادشاهانی رو هم تمیز کنین دارم میام :icon_10:[/div][/quote]
کجا بذارمت خو ... لرد خبیث میخوای ... آیرون ترون هم میدیم تو :lol:[/div][/quote]
اون آخرای جنگ یکی از کاپیتانا شکست میخوره درمیره توو کوه و کمری جایی مهدی رو میبینه و متحول میشه. خیر سرش :icon_4:[/div][/quote]
آدم زنده بفرستم پیشش ... شکست روحی میخوره ... خودت رو من چیکار کنم ؟؟؟ :icon_2:
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]امیر من از اونجایی که با دو دستم میتونم بنیسم فک کنم با دو دستم بتونم شمشیر بزنم ...
شما یه نقش خوب به من بده بیا میبرمت لیلی با هم حساب میکنیم ... [/div][/quote]
خوب امیر شد سر لشگر ... مبارک ... شیرینی یادت نره :mrgreen:[/div][/quote]
آدرس رو بده لطفا
بسته بندی کردم الان دارم بارش میکنم
http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1392/1/12/243375_930.jpg
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.