عرفان2012
benyamin69
عرفان2012
benyamin69
سلام دوستان آقا تو هیچ سروری نباشی این انجمم واس رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!!
ادمو از نسخی در میاره.
اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ.
ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.
شما از حرفای من اگه جاییشو سوال داری بپرس بهت منبعشو بگم
خوبی رهام؟
اینکه میگی پیامبر یا امامی چه شکلی بودن از کجا اومده؟
ببین ما اتفاقا چند شبانه روز با چند نفر بحثمون شده بود همین.حالا بماند از کجا بحثش وسط اومد.اونایی که خیلی تعصب داشتن اصلا گوش نمیکردن کی چی میگه فقط فک میکردن چی بگن.به نظر من ادم با هر دین و فرقه ای اگه عقلش رو کار بندازه میتونه به خیلی چیزا برسه اما بدون پیش داوری و تعصب.توهین به اعتقادات یک جمع هرچند اقلیت هم بنظر من جالب نیست.من خودم اگه با کسی مخالف باشم میگم همچین و همچون اما بنظر من بازم خودت میدونی.
اخرشو بگم چیشد؟نتیجه اکثرمون این بود روش زندگی میتونه تلفیقی از ادیان و مذاهب باشه تو بگرد از هر ادمی با هر مذهبی خوبیاشو یاد بگیر بدیاشم رد کن.
چطوری آقای بنیامین جسته و گریخته یه چیزایی ازت یادم میاد
ببین عزیزم مناظره و شیوه داره اولا یک مبحث رو میزارید وسط مثل معصومیت امامان بعد هر کسی مثلا 30 دقیق وقت صحبت داره بعد از جند تا تایم اینجوری پرسش و پاسخ و خلاصه بگم همین صحبت کردناش کلی روشا داره! اینکه به نتیجه ای نرسیدید ببین شخص رو به روت که باهات صحبت میکنه(مثلا اینجا گومر) این خب چون خیلی متعصبه مشخصه که اعتقاداتش حتی اگه چرت هم بگه عوض نمیشه چون نمیخواد کم بیاره ولی بقیه که میشنون و میخونن میتونن اظهار نظر بکنن و بفهمن که کی داره درست میگه!
راستی من کی گفتم که اماما قیافشون چه شکلی بوده؟
سوال دقیق مطرح کن تا دقیق جوابتو بدم!
در ضمینه مناظره هم با هیچ کسی هیچ مشکلی ندارم ولی چه بهتره که چند روز قبلش موضوعش رو بهم بدن !
جسته و گریخته و رو خوب اومدی.خاص خودته.
اره اتفاقا من چنتا مناظره رو به صورت مکتوب خوندم البته من نویسندش گمنام بود واس همین فقط خوندمش.
پس اینی که میگی بقیه برداشت میکنن فک نکنم کسی با این مناظره و بحث ها نظرش عوض شه.مگه اینکه علمی و فنی تر باشه .ادمو واقعا قانع کنه.نظر طرف نباشه واقعیت باشه. بشه نتیجه اون واقعیت رو بیان کرد یا خودش نتیجه چنتا واقعیت دیگه کرد.من نمیخوام بحثی داشته باشم در کل اما میگم کلا جانب داری خوب نیس و عقل بهترین حکم کنندس.
من کل این صفحات رو نخودندم اما تو اولیش اینو دیدم شایدم سوئ تفاهمه من زیادی خوابم میاد.
کوروش میتونم بپرسم سگ کی بوده که میگی سگ پرستی ایرانی ها؟
والا امام پیغمبرت خیلی بیشتر شبیه سگ بودن تا کوروش!
عدم بزن ددهنمو باز نکن مستند حرف میام میزنم چون
باز نبودم یه عده اومدن شر و ور گفتن
ای دل غافل
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div]سلام دوستان آقا تو هیچ سروری نباشی این انجمم واس رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!!
ادمو از نسخی در میاره.
اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ.
ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote]
شما از حرفای من اگه جاییشو سوال داری بپرس بهت منبعشو بگم[/div][/quote]
خوبی رهام؟
اینکه میگی پیامبر یا امامی چه شکلی بودن از کجا اومده؟
ببین ما اتفاقا چند شبانه روز با چند نفر بحثمون شده بود همین.حالا بماند از کجا بحثش وسط اومد.اونایی که خیلی تعصب داشتن اصلا گوش نمیکردن کی چی میگه فقط فک میکردن چی بگن.به نظر من ادم با هر دین و فرقه ای اگه عقلش رو کار بندازه میتونه به خیلی چیزا برسه اما بدون پیش داوری و تعصب.توهین به اعتقادات یک جمع هرچند اقلیت هم بنظر من جالب نیست.من خودم اگه با کسی مخالف باشم میگم همچین و همچون اما بنظر من بازم خودت میدونی.
اخرشو بگم چیشد؟نتیجه اکثرمون این بود روش زندگی میتونه تلفیقی از ادیان و مذاهب باشه تو بگرد از هر ادمی با هر مذهبی خوبیاشو یاد بگیر بدیاشم رد کن.[/div][/quote]
چطوری آقای بنیامین جسته و گریخته یه چیزایی ازت یادم میاد
ببین عزیزم مناظره و شیوه داره اولا یک مبحث رو میزارید وسط مثل معصومیت امامان بعد هر کسی مثلا 30 دقیق وقت صحبت داره بعد از جند تا تایم اینجوری پرسش و پاسخ و خلاصه بگم همین صحبت کردناش کلی روشا داره! اینکه به نتیجه ای نرسیدید ببین شخص رو به روت که باهات صحبت میکنه(مثلا اینجا گومر) این خب چون خیلی متعصبه مشخصه که اعتقاداتش حتی اگه چرت هم بگه عوض نمیشه چون نمیخواد کم بیاره ولی بقیه که میشنون و میخونن میتونن اظهار نظر بکنن و بفهمن که کی داره درست میگه!
راستی من کی گفتم که اماما قیافشون چه شکلی بوده؟
سوال دقیق مطرح کن تا دقیق جوابتو بدم!
در ضمینه مناظره هم با هیچ کسی هیچ مشکلی ندارم ولی چه بهتره که چند روز قبلش موضوعش رو بهم بدن ![/div][/quote]
جسته و گریخته و رو خوب اومدی.خاص خودته.
اره اتفاقا من چنتا مناظره رو به صورت مکتوب خوندم البته من نویسندش گمنام بود واس همین فقط خوندمش.
پس اینی که میگی بقیه برداشت میکنن فک نکنم کسی با این مناظره و بحث ها نظرش عوض شه.مگه اینکه علمی و فنی تر باشه .ادمو واقعا قانع کنه.نظر طرف نباشه واقعیت باشه. بشه نتیجه اون واقعیت رو بیان کرد یا خودش نتیجه چنتا واقعیت دیگه کرد.من نمیخوام بحثی داشته باشم در کل اما میگم کلا جانب داری خوب نیس و عقل بهترین حکم کنندس.
من کل این صفحات رو نخودندم اما تو اولیش اینو دیدم شایدم سوئ تفاهمه من زیادی خوابم میاد.
کوروش میتونم بپرسم سگ کی بوده که میگی سگ پرستی ایرانی ها؟
والا امام پیغمبرت خیلی بیشتر شبیه سگ بودن تا کوروش!
عدم بزن ددهنمو باز نکن مستند حرف میام میزنم چون
باز نبودم یه عده اومدن شر و ور گفتن