یه جاسوسی ثانیه ای هم بزن قبلش که بهونه نیاره بگه تو شهر نیرو نبوده
عزیزم
توی کد لشکر کشی مینویسه که نیروها قایم شده بودن توی جنگل
اصلا جاسوسی نمیخواد بچه میخواید خرر کنید؟
درود بر تو
ولی اگه نیرو نباشه هم همین حرفو میزنه و 2 سکش رو کم میکنه هاااا
بابا ول کنین تو رو خـدا هر کی طالب حقیقت باشه این پستا رو بخونه خودش میره تست میکنه بعد قضاوت میکنه
برین بخوابین
عزیزم ملت ما خستن خسته!
میفهمی؟
حال ندارن ازین کارا بکنن
roham.eryha
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div]یه جاسوسی ثانیه ای هم بزن قبلش که بهونه نیاره بگه تو شهر نیرو نبوده :| [/div][/quote]
عزیزم
توی کد لشکر کشی مینویسه که نیروها قایم شده بودن توی جنگل
اصلا جاسوسی نمیخواد بچه میخواید خرر کنید؟[/div][/quote]
درود بر تو
ولی اگه نیرو نباشه هم همین حرفو میزنه و 2 سکش رو کم میکنه هاااا [/div][/quote]
بابا ول کنین تو رو خـدا هر کی طالب حقیقت باشه این پستا رو بخونه خودش میره تست میکنه بعد قضاوت میکنه
برین بخوابین :D[/div][/quote]
عزیزم ملت ما خستن خسته!
میفهمی؟
حال ندارن ازین کارا بکنن
مهدی ولش کن بذار با احمد بحث کنه سر چیزی که بهش هیچ ربطی نداره
سر سروری که طبق گفته خودش حتی اکانت نداشته ثبت نام کنه داخلش
جدی جدی بای دیگه
والا من اصلا درمورد اون سرور بحث نمیکنم چرا داری جو میدی؟
من با این دوستمون احممد داریم سر اینکه دستمال بدست هستش یا نیست بحث میکنیم همین
اصلا و ابدا به سرور قهرمانان ربطی نداره!
موضوع بر سر دستمال بودنه
شما هم تفره نرو ضایع شدی بگو ضایع شدیم آقا رهام ببخشید مارو
اطلاعات نداشتیم بلد نبودیم الکی اومدیم تو انجمن یچی پروندیم دیگه بیشتر ازین مارو خراب نکن
والا تو بحث نمیکنی هرچی ما ها میگیم هر طوری خودت دوست داری بی ربط بهش یه جوابی میدی که کم نیاری بعدم وقتی من رو یه اک مرکزی برم یعنی صاحاب اون اک هستم تو دهات ما اینجوری دهات شما رو نمیدونم ولی اونی که جانشینی میاد نه
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div]مهدی ولش کن بذار با احمد بحث کنه سر چیزی که بهش هیچ ربطی نداره
سر سروری که طبق گفته خودش حتی اکانت نداشته ثبت نام کنه داخلش :mrgreen:
جدی جدی بای دیگه :icon_13:[/div][/quote]
موضوع بر سر دستمال بودنه
اطلاعات نداشتیم بلد نبودیم الکی اومدیم تو انجمن یچی پروندیم دیگه بیشتر ازین مارو خراب نکن[/div][/quote]
والا تو بحث نمیکنی هرچی ما ها میگیم هر طوری خودت دوست داری بی ربط بهش یه جوابی میدی که کم نیاری بعدم وقتی من رو یه اک مرکزی برم یعنی صاحاب اون اک هستم تو دهات ما اینجوری دهات شما رو نمیدونم ولی اونی که جانشینی میاد نه
همین که خودم فهمیدم اطلاعتت در مورد بازی ناقصه واسم کافیه حالا با حرفات هر چقدر میخوای مغلطه کن شایدم مغلته نمیدونم
چرا چرت و پرت داری میگی
میگم یه کد بده نشون بده که اطلاعات من تاقصه و مال تو کامله!
کار خیلی سختیه؟
یه درصد فکر کن کد بدم
عزیزم من دروغ میگم دیگه آره؟ خودت برو تست کن اصن هر کی بره واسه خودش تست کنه اینجوری همه مطمئن میشن
ولی رهام برگرد سر همون قضیه باگ راحتتر میتونی از زیرش در بری
متاستفانه اکانت ندارم به کسیم روم نمیشه بگم شهر خودتو بگیر تیکشو بزن بعد با منجنیق از روش رد شو ببین نیروهاش میخوره یا نه!
در ضمن یک درد که هیچی 0 درصد هم امکانش نیست که کد بدی چون ضایع شدی ضایع تر میشی
این کارو چون قبلا خودم جندین بار توی بازی انجامش دادم
نه من حتی خیلیای دیگه
خصوصی هم بیای عذرخواهی کنی قبول میکنم بالاخره یه عمر ادعا کردی بده یه شبه همش خورد بشه
مهدی آیا میدانی که جلوی کل انجمن آبرو حیثیتت رفت و هرچقدر که دست و پا بیشتر میزنی بیشتر داره میره؟
چون من خیلی منطقی گفتم که چرا کار نمیکنه
ولی تو برای اثبات فقط و فقط یک دونه کد کوچولو نیاز داری تا آبرو و حیثیت منو ببری زیر رادیگال
ولی خب همه دارن میبینن که حتی اندازه یک دونه کد هم حرفات ارزشی نداره
مهدی
دروغ میگه ما پشتتیم
منظورش از ما من بودش
البته الان احتمالا تعدادی به این جنبش بپیوندند ولی فعلا که من هستش
من به نمایندگی از بچه هاگفتم
موشکلیه؟؟؟
نمایندگی بدون مجوز ارزشی ندارد
شما بازرسی؟؟؟
نه بنده نماینده ی ولایت رهامم
نماینده واسه خودتی نه ما
اگه بازرس نیستی برو بزرگترتو بیار مجوز رو هم رو می کنم
خب رو کن مجوزو بازرس چی میخوای راستی؟
نمیدونم همون که مجوزارو چک می کنه دیه
مجوز رو رو نمیکنم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]همین که خودم فهمیدم اطلاعتت در مورد بازی ناقصه واسم کافیه حالا با حرفات هر چقدر میخوای مغلطه کن شایدم مغلته نمیدونم :|[/div][/quote]
چرا چرت و پرت داری میگی
میگم یه کد بده نشون بده که اطلاعات من تاقصه و مال تو کامله!
کار خیلی سختیه؟[/div][/quote]
یه درصد فکر کن کد بدم
عزیزم من دروغ میگم دیگه آره؟ خودت برو تست کن اصن هر کی بره واسه خودش تست کنه اینجوری همه مطمئن میشن :D
ولی رهام برگرد سر همون قضیه باگ راحتتر میتونی از زیرش در بری :icon_4:[/div][/quote]
متاستفانه اکانت ندارم به کسیم روم نمیشه بگم شهر خودتو بگیر تیکشو بزن بعد با منجنیق از روش رد شو ببین نیروهاش میخوره یا نه!
در ضمن یک درد که هیچی 0 درصد هم امکانش نیست که کد بدی چون ضایع شدی ضایع تر میشی
این کارو چون قبلا خودم جندین بار توی بازی انجامش دادم
نه من حتی خیلیای دیگه[/div][/quote]
خصوصی هم بیای عذرخواهی کنی قبول میکنم بالاخره یه عمر ادعا کردی بده یه شبه همش خورد بشه :roll:[/div][/quote]
[b]مهدی آیا میدانی که جلوی کل انجمن آبرو حیثیتت رفت[/b] و هرچقدر که دست و پا بیشتر میزنی بیشتر داره میره؟
چون من خیلی منطقی گفتم که چرا کار نمیکنه
ولی تو برای اثبات فقط و فقط یک دونه کد کوچولو نیاز داری تا آبرو و حیثیت منو ببری زیر رادیگال
ولی خب همه دارن میبینن که حتی اندازه یک دونه کد هم حرفات ارزشی نداره[/div][/quote]
مهدی
دروغ میگه ما پشتتیم:icon_12::icon_12::icon_3::icon_3:[/div][/quote]
منظورش از ما من بودش
البته الان احتمالا تعدادی به این جنبش بپیوندند ولی فعلا که من هستش[/div][/quote]
من به نمایندگی از بچه هاگفتم
موشکلیه؟؟؟[/div][/quote]
نمایندگی بدون مجوز ارزشی ندارد[/div][/quote]
شما بازرسی؟؟؟[/div][/quote]
نه بنده نماینده ی ولایت رهامم[/div][/quote]
نماینده واسه خودتی نه ما:icon_4:
اگه بازرس نیستی برو بزرگترتو بیار مجوز رو هم رو می کنم:icon_4::icon_4::icon_4:
:icon_12:[/div][/quote]
خب رو کن مجوزو
[b]بازرس چی میخوای راستی؟[/b][/div][/quote]
نمیدونم همون که مجوزارو چک می کنه دیه:roll:
مجوز رو رو نمیکنم:ugeek:
هنوز دارین بحث میکنین ... یه ادعایی دو طرف داشتن ... دو طرف هم میگن انجام دادیم ... یه کد رو کنین مسئله رو بخوابونین دیه
صبر کن امیر حسین الان کد میدم خودم
roham.eryha
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]هنوز دارین بحث میکنین ... یه ادعایی دو طرف داشتن ... دو طرف هم میگن انجام دادیم ... یه کد رو کنین مسئله رو بخوابونین دیه :|[/div][/quote]
صبر کن امیر حسین الان کد میدم خودم
جدی جدی بای دیگه
موضوع بر سر دستمال بودنه
اطلاعات نداشتیم بلد نبودیم الکی اومدیم تو انجمن یچی پروندیم دیگه بیشتر ازین مارو خراب نکن
ما فقط گاو میگه
پس راحتتون میزارم
صبر کن الان روی یه عده رو اساسی باید بزتم زمین
roham.eryha
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div]مهدی ولش کن بذار با احمد بحث کنه سر چیزی که بهش هیچ ربطی نداره
موضوع بر سر دستمال بودنه
اطلاعات نداشتیم بلد نبودیم الکی اومدیم تو انجمن یچی پروندیم دیگه بیشتر ازین مارو خراب نکن[/div][/quote]
والا تو بحث نمیکنی هرچی ما ها میگیم هر طوری خودت دوست داری بی ربط بهش یه جوابی میدی که کم نیاری بعدم وقتی من رو یه اک مرکزی برم یعنی صاحاب اون اک هستم تو دهات ما اینجوری دهات شما رو نمیدونم ولی اونی که جانشینی میاد نه[/div][/quote]
ما فقط گاو میگه ;)
پس راحتتون میزارم :)
صبر کن الان روی یه عده رو اساسی باید بزتم زمین
جدی جدی بای دیگه
موضوع بر سر دستمال بودنه
مخالفم
اینطوری باشه من صاحبه نصفه اکانتای خوش ادعای سرور و اکانتی که دارین راجع بهش بحث میکنید هستم
برم دیگه دارم زیادی حرف میزنم
خدافظ .
Don't get too close
It's dark inside
...It's where my demons hide
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div]مهدی ولش کن بذار با احمد بحث کنه سر چیزی که بهش هیچ ربطی نداره
موضوع بر سر دستمال بودنه
والا تو بحث نمیکنی هرچی ما ها میگیم هر طوری خودت دوست داری بی ربط بهش یه جوابی میدی که کم نیاری بعدم وقتی من رو یه اک مرکزی برم یعنی صاحاب اون اک هستم تو دهات ما اینجوری دهات شما رو نمیدونم ولی اونی که جانشینی میاد نه[/div][/quote]
مخالفم
اینطوری باشه من صاحبه نصفه اکانتای خوش ادعای سرور و اکانتی که دارین راجع بهش بحث میکنید هستم :mrgreen:
برم دیگه دارم زیادی حرف میزنم
خدافظ :mrgreen:.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.