ahmad6008
momy.boy2
ahmad6008
momy.boy2
ahmad6008
momy.boy2
ahmad6008
momy.boy2
ahmad6008
momy.boy2
ahmad6008
momy.boy2
این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من
خب من الان دارم از کی بالا میرم؟
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم
خواستی قبل شروع شدن سرور بعدی یه پیام بده تا بریم ببینم کی از خجالت اون یکی در میاد
اسم اک سرور قهرمانان هم نوشتم چشمات رو باز کنی میبینی
البته انگار اون سرور نبودی ولی اون زیرا که بودی گزارش ها رو گفتی به دستت رسوندن
من اصلا قهرمانان بازی نکردم ولی ازونجایی که عده ای بهم ارادت قلبی دارن آمارارو میرسوندن!
اسم اکانتتم والا ندیدم کجا نوشتی؟
یه بار دیگه بنویس خب
راستی نگفتی دستمال کی هستی؟
دستمال بودن چه حسی داره راستی؟
خداروشکر دستمال ک.سی نبودیم فقط در عجبم چند وقت پیش دستمال رو انداختم دور اینجا چطور پیداش شده
اسم اک سرور قهرمانان the golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو
بای
والا هیچ احد الناسی نمیشناستت
کسایی که میشناسنت رو برو بیار
هر سروری هم که بیام با این اسمم
eryha
راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست
یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه
آره اونم میگفت که اکانت خودشه
والا مشکل اینکه بعضیا غرور ندارن!وقتشون رو فقط میان تو بازی که تلف گنن همین سر همینم اگه کاری نکنن توی بازی اصلا و ابدا واسشون مههم نیست و شما دوست عزیزم هم مصداق همونایی
چراغ خاموش میاید کاریم نمیکنید و توی توهماتتون فکر میکنید که خیلی کارا کردید!
البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن
نه عزیزم اتفاقا امثال شما 1 درصد ها کاری نمیکنین فقط جلوی دوربین هستین و اونایی که پشت صحنه هستن دارن کارا رو درست انجام میدن
شما عزیزم منو میشناسی اصلا؟
درمورد اکانتی که گفتی واسه منه تا حالا اصلا و ابدا اسمی از تو نشنیده بودم هیچ جا
اولا اکانت معروفی نبوده دوما اوناییم که صحبت میکردن دربارش(گروبز و ابوالفضل) میگفتن اکانت واسه خودشونه پس اگه دروغ نگفته باشن کلا یه پلیر ساده یا تیک ززن بودی واسشون
درمورد اکانتای منم هروقت تونستی یک دونه از بازیکنای روی اکانتمو رو کنی میتونی که این حرف رو بزنی
اکانتی که بخواد یه هفته دو هفته بازی کنه هیچ هدفی هم نداشته باشه بدون پلیر هم جلو میره
بعدم در مورد اک اون برای ابولفضل بود تا الانم چند بار گفتم از من خواست برم رو اکش منم رفیقم بود تاج سرم بود رفتم یه اک هم جانشین بود که بهم گفت ممد میاد رو اک بعد نیازی برای اثبات ندارم هم اون پلیر ها هستن و میدونن من چیکاره هستم هم سرور های آینده هست برای بازی کردن خودمون
اینا همش ماله کشیه
دستمالیه یه نفر دیگرو داری میکنی
بالا بری پایین بیای دستمالی!
چون وگرنه نمیومدی بگی اکانتم توی سرور قهرمانان!
میگفتی اکانت رفیقم توی سرور قهرمانان
خلاصه بگم دوستان عزیز یک دستمال به انجمن وارد شده....بزنید به افتخارش
roham.eryha
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا[/div][/quote]
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من[/div][/quote]
خب من الان دارم از کی بالا میرم؟
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم :lol:
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا :lol:
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم[/div][/quote]
خواستی قبل شروع شدن سرور بعدی یه پیام بده تا بریم ببینم کی از خجالت اون یکی در میاد
اسم اک سرور قهرمانان هم نوشتم چشمات رو باز کنی میبینی
البته انگار اون سرور نبودی ولی اون زیرا که بودی گزارش ها رو گفتی به دستت رسوندن[/div][/quote]
من اصلا قهرمانان بازی نکردم ولی ازونجایی که عده ای بهم ارادت قلبی دارن آمارارو میرسوندن!
اسم اکانتتم والا ندیدم کجا نوشتی؟
یه بار دیگه بنویس خب
راستی نگفتی دستمال کی هستی؟
دستمال بودن چه حسی داره راستی؟
[/div][/quote]
خداروشکر دستمال ک.سی نبودیم فقط در عجبم چند وقت پیش دستمال رو انداختم دور اینجا چطور پیداش شده
اسم اک سرور قهرمانان the golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو
بای[/div][/quote]
والا هیچ احد الناسی نمیشناستت
کسایی که میشناسنت رو برو بیار
هر سروری هم که بیام با این اسمم
eryha
;)
راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote]
یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه[/div][/quote]
آره اونم میگفت که اکانت خودشه
والا مشکل اینکه بعضیا غرور ندارن!وقتشون رو فقط میان تو بازی که تلف گنن همین سر همینم اگه کاری نکنن توی بازی اصلا و ابدا واسشون مههم نیست و شما دوست عزیزم هم مصداق همونایی
چراغ خاموش میاید کاریم نمیکنید و توی توهماتتون فکر میکنید که خیلی کارا کردید!
البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن[/div][/quote]
نه عزیزم اتفاقا امثال شما 1 درصد ها کاری نمیکنین فقط جلوی دوربین هستین و اونایی که پشت صحنه هستن دارن کارا رو درست انجام میدن [/div][/quote]
شما عزیزم منو میشناسی اصلا؟
درمورد اکانتی که گفتی واسه منه تا حالا اصلا و ابدا اسمی از تو نشنیده بودم هیچ جا
اولا اکانت معروفی نبوده دوما اوناییم که صحبت میکردن دربارش(گروبز و ابوالفضل) میگفتن اکانت واسه خودشونه پس اگه دروغ نگفته باشن کلا یه پلیر ساده یا تیک ززن بودی واسشون
درمورد اکانتای منم هروقت تونستی یک دونه از بازیکنای روی اکانتمو رو کنی میتونی که این حرف رو بزنی ;)[/div][/quote]
اکانتی که بخواد یه هفته دو هفته بازی کنه هیچ هدفی هم نداشته باشه بدون پلیر هم جلو میره
بعدم در مورد اک اون برای ابولفضل بود تا الانم چند بار گفتم از من خواست برم رو اکش منم رفیقم بود تاج سرم بود رفتم یه اک هم جانشین بود که بهم گفت ممد میاد رو اک بعد نیازی برای اثبات ندارم هم اون پلیر ها هستن و میدونن من چیکاره هستم هم سرور های آینده هست برای بازی کردن خودمون [/div][/quote]
اینا همش ماله کشیه
دستمالیه یه نفر دیگرو داری میکنی
بالا بری پایین بیای دستمالی!
چون وگرنه نمیومدی بگی اکانتم توی سرور قهرمانان!
میگفتی اکانت رفیقم توی سرور قهرمانان
خلاصه بگم دوستان عزیز یک دستمال به انجمن وارد شده....بزنید به افتخارش