این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من
خب من الان دارم از کی بالا میرم؟
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم
خواستی قبل شروع شدن سرور بعدی یه پیام بده تا بریم ببینم کی از خجالت اون یکی در میاد
اسم اک سرور قهرمانان هم نوشتم چشمات رو باز کنی میبینی
البته انگار اون سرور نبودی ولی اون زیرا که بودی گزارش ها رو گفتی به دستت رسوندن
من اصلا قهرمانان بازی نکردم ولی ازونجایی که عده ای بهم ارادت قلبی دارن آمارارو میرسوندن!
اسم اکانتتم والا ندیدم کجا نوشتی؟
یه بار دیگه بنویس خب
راستی نگفتی دستمال کی هستی؟
دستمال بودن چه حسی داره راستی؟
خداروشکر دستمال ک.سی نبودیم فقط در عجبم چند وقت پیش دستمال رو انداختم دور اینجا چطور پیداش شده
اسم اک سرور قهرمانان the golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو
بای
والا هیچ احد الناسی نمیشناستت
کسایی که میشناسنت رو برو بیار
هر سروری هم که بیام با این اسمم
eryha
راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست
مال ممد بود ولی فک کنم اینم پلیرش بوده
اک برای ابولفضل بود منم رو اک بودم ممد هم جانشینی میومد رو اک
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا[/div][/quote]
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من[/div][/quote]
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم :lol:
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا :lol:
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم[/div][/quote]
خواستی قبل شروع شدن سرور بعدی یه پیام بده تا بریم ببینم کی از خجالت اون یکی در میاد
البته انگار اون سرور نبودی ولی اون زیرا که بودی گزارش ها رو گفتی به دستت رسوندن[/div][/quote]
من اصلا قهرمانان بازی نکردم ولی ازونجایی که عده ای بهم ارادت قلبی دارن آمارارو میرسوندن!
یه بار دیگه بنویس خب
[/div][/quote]
خداروشکر دستمال ک.سی نبودیم فقط در عجبم چند وقت پیش دستمال رو انداختم دور اینجا چطور پیداش شده
اسم اک سرور قهرمانان the golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو
بای[/div][/quote]
eryha
;)
راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote]
مال ممد بود ولی فک کنم اینم پلیرش بوده :icon_2:[/div][/quote]
این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم
البته انگار اون سرور نبودی ولی اون زیرا که بودی گزارش ها رو گفتی به دستت رسوندن
یه بار دیگه بنویس خب
بای
eryha
راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست
مال ممد بود ولی فک کنم اینم پلیرش بوده
خب پس توویی که دستمال یکی دیگه بودی جی اومدی داری میگی این وسط
دستمال
حالا برو درباره ی من از همون آقا ابوالفضل و ممد گروبز بپرس
roham.eryha
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا[/div][/quote]
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من[/div][/quote]
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم :lol:
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا :lol:
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم[/div][/quote]
البته انگار اون سرور نبودی ولی اون زیرا که بودی گزارش ها رو گفتی به دستت رسوندن[/div][/quote]
یه بار دیگه بنویس خب
[/div][/quote]
بای[/div][/quote]
eryha
;)
راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote]
مال ممد بود ولی فک کنم اینم پلیرش بوده :icon_2:[/div][/quote]
اک برای ابولفضل بود منم رو اک بودم ممد هم جانشینی میومد رو اک[/div][/quote]
خب پس توویی که دستمال یکی دیگه بودی جی اومدی داری میگی این وسط
دستمال
حالا برو درباره ی من از همون آقا ابوالفضل و ممد گروبز بپرس
سرور 2 من اردوگاه را 0 کردم این قابلیت هم از بین رفت اما با شرایط الان بازی نمی دونم که فرق کرده یا نه ولی باااگ هم نیست
داداش این یه حرفی اومد پروند جدی نگیر
چون اگه امتحان کرده بود واقعا همین الان کد میداد که ببینیم همه!
roham.eryha
[quote][div][b]امید+شایان[/b][/div][div]سرور 2 من اردوگاه را 0 کردم این قابلیت هم از بین رفت اما با شرایط الان بازی نمی دونم که فرق کرده یا نه ولی باااگ هم نیست :icon_2:[/div][/quote]
سرور 2 من اردوگاه را 0 کردم این قابلیت هم از بین رفت اما با شرایط الان بازی نمی دونم که فرق کرده یا نه ولی باااگ هم نیست
اخوی اردوگاه زمان شما اردوگاه بود با الانش مقایسه نکن
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]امید+شایان[/b][/div][div]سرور 2 من اردوگاه را 0 کردم این قابلیت هم از بین رفت اما با شرایط الان بازی نمی دونم که فرق کرده یا نه ولی باااگ هم نیست :icon_2:[/div][/quote]
اخوی اردوگاه زمان شما اردوگاه بود با الانش مقایسه نکن :icon_2:
آقا این شد الان دیگه باگ
ما رو باش دلمونو به چی خوش کردیم عابد بیخیال بذار پروپلیرمون خوش باشه من دیگه حرفی ندارم
آقا کد بده خب مگه نمیگی الان امتحان کردم
نه دیگه بذار تو همین خیال خودت باشی فکر کن من دروغ میگم بعدا خودت تست کن میذارم یه مدت دیگه با دانسته های خودت سر کنی
سوالی چیزی در مورد بازی داشتی بیا از خودم بپرس بشنوم از یکی دیگه پرسیدی ناراحت میشما چون به گوشم رسیده داری ترفند های مولتی بازی رو از اساتید این رشته در هفته اول یاد میگیری هر چند در این مورد زیاد تخصص ندارم همون اساتید بهتر راهنماییت میکنن
######
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]آقا این شد الان دیگه باگ :icon_4:
ما رو باش دلمونو به چی خوش کردیم عابد بیخیال بذار پروپلیرمون خوش باشه من دیگه حرفی ندارم :icon_4:[/div][/quote]
آقا کد بده خب مگه نمیگی الان امتحان کردم[/div][/quote]
نه دیگه بذار تو همین خیال خودت باشی فکر کن من دروغ میگم بعدا خودت تست کن میذارم یه مدت دیگه با دانسته های خودت سر کنی :D
سوالی چیزی در مورد بازی داشتی بیا از خودم بپرس بشنوم از یکی دیگه پرسیدی ناراحت میشما چون به گوشم رسیده داری ترفند های مولتی بازی رو از اساتید این رشته در هفته اول یاد میگیری هر چند در این مورد زیاد تخصص ندارم همون اساتید بهتر راهنماییت میکنن :roll:
چی بگم والا
باید تست کرد اگه من از ادامه سرور 10 منصرف شدم تست میکنم
ولی قبلا همینی که میگم بوده الان اسم سرورها جدید شده شده w شاید قابلیتا هم جدید شده باشع
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]امید+شایان[/b][/div][div]سرور 2 من اردوگاه را 0 کردم این قابلیت هم از بین رفت اما با شرایط الان بازی نمی دونم که فرق کرده یا نه ولی باااگ هم نیست :icon_2:[/div][/quote]
[/div][/quote]
چی بگم والا :D
باید تست کرد اگه من از ادامه سرور 10 منصرف شدم تست میکنم
ولی قبلا همینی که میگم بوده الان اسم سرورها جدید شده شده w شاید قابلیتا هم جدید شده باشع :icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.