لوس بازی در نیار خوشم نمیاد
یه ادعا که بیشتر نداریم
نه دیگه میرم
واقعیت تاپیک بای بای که داده بودم یادته؟
یه حمعیت کثیری که به خونمون تشنه بودن
و بخصوص جماعتی که له له میزنن تا ضایع شدن و کم شدن رومو ببینن عممو دراوردن که این سرور اسپید رو بیام حتما
منم سر همینا و اینکه ببینم واقعا سطحم با بقیه در چه اختلافش اومدم ولی خب برگذار نشد
پس به ادامه ی خداحافظیم میپرداز و انشا الله که دیگه به حق 5 اسپمر بزرگ انجمن دیگه برنمیگردم
این 5 اسپمر بزرگ انجمن کین دیگه
بری دیگه برنگردی
نام نبرم بزارم تو کف بمونید
ولی خب امیر حسین و ساغر بدون هیچ شکی جزوشونن
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]مهدی امشب برم میخوام دیگه نیام :cry:
دلتون واسم چقدر تنگ میشه؟[/div][/quote]
لوس بازی در نیار خوشم نمیاد
یه ادعا که بیشتر نداریم :icon_10:[/div][/quote]
نه دیگه میرم
واقعیت تاپیک بای بای که داده بودم یادته؟
یه حمعیت کثیری که به خونمون تشنه بودن
و بخصوص جماعتی که له له میزنن تا ضایع شدن و کم شدن رومو ببینن عممو دراوردن که این سرور اسپید رو بیام حتما
منم سر همینا و اینکه ببینم واقعا سطحم با بقیه در چه اختلافش اومدم ولی خب برگذار نشد
پس به ادامه ی خداحافظیم میپرداز و انشا الله که دیگه به حق 5 اسپمر بزرگ انجمن دیگه برنمیگردم[/div][/quote]
این 5 اسپمر بزرگ انجمن کین دیگه :icon_2:
بری دیگه برنگردی :icon_10:[/div][/quote]
نام نبرم بزارم تو کف بمونید
ولی خب امیر حسین و ساغر بدون هیچ شکی جزوشونن[/div][/quote]
:icon_2:
دوستان عزیز و سرخس محترم
شب همگی خوش
آخرین پست و نقل قولمه
به شهلا هم سلامم رو حتما حتما برسونید بگید محکم خودشو از طرف من ببوسه
این آقای دستمال عزیز هم برو پیش همون ممد گروبز از من بپرس
بدرودی بدون درودی دیگر....
سرخس با من بودی
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]دوستان عزیز و سرخس محترم
شب همگی خوش
آخرین پست و نقل قولمه
این آقای دستمال عزیز هم برو پیش همون ممد گروبز از من بپرس ;)
بدرودی بدون درودی دیگر....[/div][/quote]
سرخس با من بودی :|
دوستان عزیز و سرخس محترم
شب همگی خوش
آخرین پست و نقل قولمه
این آقای دستمال عزیز هم برو پیش همون ممد گروبز از من بپرس
بدرودی بدون درودی دیگر....
سرخس با من بودی
به دل نگیر شما
امیرحسینم
[quote][div][b]امید+شایان[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]دوستان عزیز و سرخس محترم
شب همگی خوش
آخرین پست و نقل قولمه
این آقای دستمال عزیز هم برو پیش همون ممد گروبز از من بپرس ;)
بدرودی بدون درودی دیگر....[/div][/quote]
سرخس با من بودی :|[/div][/quote]
به دل نگیر شما :icon_10:
این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من
خب من الان دارم از کی بالا میرم؟
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم
خواستی قبل شروع شدن سرور بعدی یه پیام بده تا بریم ببینم کی از خجالت اون یکی در میاد
اسم اک سرور قهرمانان هم نوشتم چشمات رو باز کنی میبینی
البته انگار اون سرور نبودی ولی اون زیرا که بودی گزارش ها رو گفتی به دستت رسوندن
من اصلا قهرمانان بازی نکردم ولی ازونجایی که عده ای بهم ارادت قلبی دارن آمارارو میرسوندن!
اسم اکانتتم والا ندیدم کجا نوشتی؟
یه بار دیگه بنویس خب
راستی نگفتی دستمال کی هستی؟
دستمال بودن چه حسی داره راستی؟
خداروشکر دستمال ک.سی نبودیم فقط در عجبم چند وقت پیش دستمال رو انداختم دور اینجا چطور پیداش شده
اسم اک سرور قهرمانان the golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو
بای
والا هیچ احد الناسی نمیشناستت
کسایی که میشناسنت رو برو بیار
هر سروری هم که بیام با این اسمم
eryha
راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست
یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه
آره اونم میگفت که اکانت خودشه
والا مشکل اینکه بعضیا غرور ندارن!وقتشون رو فقط میان تو بازی که تلف گنن همین سر همینم اگه کاری نکنن توی بازی اصلا و ابدا واسشون مههم نیست و شما دوست عزیزم هم مصداق همونایی
چراغ خاموش میاید کاریم نمیکنید و توی توهماتتون فکر میکنید که خیلی کارا کردید!
البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن
نه عزیزم اتفاقا امثال شما 1 درصد ها کاری نمیکنین فقط جلوی دوربین هستین و اونایی که پشت صحنه هستن دارن کارا رو درست انجام میدن
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا[/div][/quote]
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من[/div][/quote]
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم :lol:
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا :lol:
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم[/div][/quote]
خواستی قبل شروع شدن سرور بعدی یه پیام بده تا بریم ببینم کی از خجالت اون یکی در میاد
البته انگار اون سرور نبودی ولی اون زیرا که بودی گزارش ها رو گفتی به دستت رسوندن[/div][/quote]
من اصلا قهرمانان بازی نکردم ولی ازونجایی که عده ای بهم ارادت قلبی دارن آمارارو میرسوندن!
یه بار دیگه بنویس خب
[/div][/quote]
خداروشکر دستمال ک.سی نبودیم فقط در عجبم چند وقت پیش دستمال رو انداختم دور اینجا چطور پیداش شده
اسم اک سرور قهرمانان the golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو
بای[/div][/quote]
eryha
;)
راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote]
یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه[/div][/quote]
والا مشکل اینکه بعضیا غرور ندارن!وقتشون رو فقط میان تو بازی که تلف گنن همین سر همینم اگه کاری نکنن توی بازی اصلا و ابدا واسشون مههم نیست و شما دوست عزیزم هم مصداق همونایی
البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن[/div][/quote]
نه عزیزم اتفاقا امثال شما 1 درصد ها کاری نمیکنین فقط جلوی دوربین هستین و اونایی که پشت صحنه هستن دارن کارا رو درست انجام میدن
با نهایت تاسف تاثر باید بگم رهام جان شما یه عذرخواهی به من و عابد بدهکاری بابت جوسازی بیهوده
الان تست کردم حرف ما درست بود
برو دنبال تیله بازیت
این جو سازی رو انگار ما نبودیم به طور مختصر یکی شرحش بده
امیرحسینم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]با نهایت تاسف تاثر باید بگم رهام جان شما یه عذرخواهی به من و عابد بدهکاری بابت جوسازی بیهوده
برو دنبال تیله بازیت :icon_4:[/div][/quote]
این جو سازی رو انگار ما نبودیم به طور مختصر یکی شرحش بده :mrgreen:
تا زمانی که سکه باشه این قابلیت فعال میمونه . چه اردوگاه تو شهرت باشه چه 0 شده باشه
ترجیح میدم برم بخوابم تا بشینم با تو بحث کنم
با کسی که هنوز هفته سومه بازی رو ندیده و میاد راجع به گندم منفی و تیک فرار و این چیزا نظر میده
شب خوشش
ترجیحت رو کاری ندارم غیر ممکنه چون قبلا اصلا نبودش و کار نمیکرد این اگه هم الان باشه که خیلی بعید به نظر میرسه شک نکن که بااگ هستش بخواطر تغییرات جدیدی که توی سرور داده شده پیش اومده مثل خیلی باگای دیگه ای که موقع تغییرات به بازی اضافه شد
roham.eryha
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div]تا زمانی که سکه باشه این قابلیت فعال میمونه . چه اردوگاه تو شهرت باشه چه 0 شده باشه
ترجیح میدم برم بخوابم تا بشینم با تو بحث کنم :icon_2:
با کسی که هنوز هفته سومه بازی رو ندیده و میاد راجع به گندم منفی و تیک فرار و این چیزا نظر میده :icon_2:
شب خوشش :icon_2:[/div][/quote]
ترجیحت رو کاری ندارم غیر ممکنه چون قبلا اصلا نبودش و کار نمیکرد این اگه هم الان باشه که خیلی بعید به نظر میرسه شک نکن که بااگ هستش بخواطر تغییرات جدیدی که توی سرور داده شده پیش اومده مثل خیلی باگای دیگه ای که موقع تغییرات به بازی اضافه شد
با نهایت تاسف تاثر باید بگم رهام جان شما یه عذرخواهی به من و عابد بدهکاری بابت جوسازی بیهوده
برو دنبال تیله بازیت
این جو سازی رو انگار ما نبودیم به طور مختصر یکی شرحش بده
برو بخون از صفحه 13_14 بود فکر کنم
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]با نهایت تاسف تاثر باید بگم رهام جان شما یه عذرخواهی به من و عابد بدهکاری بابت جوسازی بیهوده
این جو سازی رو انگار ما نبودیم به طور مختصر یکی شرحش بده :mrgreen:[/div][/quote]
برو بخون از صفحه 13_14 بود فکر کنم :icon_10:
برو دنبال تیله بازیت
کد بزار عزیزم اگه هست
البته حتی اگه باشه هم یه درصد فکر کن من کم بیارم چون قبلا نبودش اگه باشه تیکت میزنم باگو ببندن بعد خودم حمله میزنم کد جدید رو واسط میزارم
roham.eryha
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]با نهایت تاسف تاثر باید بگم رهام جان شما یه عذرخواهی به من و عابد بدهکاری بابت جوسازی بیهوده
کد بزار عزیزم اگه هست
البته حتی اگه باشه هم یه درصد فکر کن من کم بیارم چون قبلا نبودش اگه باشه تیکت میزنم باگو ببندن بعد خودم حمله میزنم کد جدید رو واسط میزارم :ugeek:
این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم
البته انگار اون سرور نبودی ولی اون زیرا که بودی گزارش ها رو گفتی به دستت رسوندن
یه بار دیگه بنویس خب
بای
eryha
راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست
یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه
البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن
اکانته ماله ابوالفضل نبود مگه ؟
Don't get too close
It's dark inside
...It's where my demons hide
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا[/div][/quote]
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من[/div][/quote]
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم :lol:
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا :lol:
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم[/div][/quote]
البته انگار اون سرور نبودی ولی اون زیرا که بودی گزارش ها رو گفتی به دستت رسوندن[/div][/quote]
یه بار دیگه بنویس خب
[/div][/quote]
بای[/div][/quote]
eryha
;)
راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote]
یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه[/div][/quote]
البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن[/div][/quote]
نه عزیزم اتفاقا امثال شما 1 درصد ها کاری نمیکنین فقط جلوی دوربین هستین و اونایی که پشت صحنه هستن دارن کارا رو درست انجام میدن [/div][/quote]
اکانته ماله ابوالفضل نبود مگه ؟ :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.