[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]سلام:P[/div][/quote]
به به غولمونم که اینجاست :lol:
میای بازی :D[/div][/quote]
نه:icon_10:
من ازین قرتی بازیا خوشم نمیاد:twisted::ugeek:[/div][/quote]
چی شد ؟ مدت زمان مسدودیتت تموم شد ؟ بنت باز شده ؟
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]سلام:P[/div][/quote]
به به غولمونم که اینجاست :lol:
میای بازی :D[/div][/quote]
نه:icon_10:
من ازین قرتی بازیا خوشم نمیاد:twisted::ugeek:[/div][/quote]
چی شد ؟ مدت زمان مسدودیتت تموم شد ؟ بنت باز شده ؟[/div][/quote]
به تو ربطی داره؟;)
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]سپهر میگم حسنو بیار بازی حال میده :D[/div][/quote]
اون سوالش به ته رسیده :icon_7:[/div][/quote]
تو بیار اونش با من 8-)[/div][/quote]
فعلا که نیستش :icon_13:[/div][/quote]
الان بود که :|[/div][/quote]
الان نیستش که :icon_13:[/div][/quote]
اسمش که هست تو لیست :| :?:
خب باشه اسمش اون آخراست یعنی آنلاین بوده ولی الان دیگه آفلاین شده اسمش اولا نیست دارم تو بازی باهاش حرف میزنم
In the name of god
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]سپهر میگم حسنو بیار بازی حال میده :D[/div][/quote]
اون سوالش به ته رسیده :icon_7:[/div][/quote]
تو بیار اونش با من 8-)[/div][/quote]
فعلا که نیستش :icon_13:[/div][/quote]
الان بود که :|[/div][/quote]
الان نیستش که :icon_13:[/div][/quote]
اسمش که هست تو لیست :| :?:[/div][/quote]
خب باشه اسمش اون آخراست یعنی آنلاین بوده ولی الان دیگه آفلاین شده اسمش اولا نیست دارم تو بازی باهاش حرف میزنم :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.