این که دیدم ولی دورغ هست من میتونم یک اک به اسم یک خواننده یا بازیگر بسازم و بیام بگم من هستم این کار راحت هست
آره میدونم ، منم باور نکردم
ولی یه بار یکی از خواننده های معروف زیر زمینی که تو لندن هستش اومده بود انجمن
یه سوال :
واقعا پایان برنامه اشاره کرده بود به عصرپادشاهان ؟؟؟؟ من اصلا نمیبینم .... کسایی که دیدن لطفا بگن چی گفته ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]c.r.s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]c.r.s[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]سپهر جناب خانو دیدی تو انجمن؟؟؟؟؟[/div][/quote]
الکی میگی [/div][/quote]
http://forum.kingsera.ir/posts/view/26048/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D8%A8-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87[/div][/quote]
این که دیدم ولی دورغ هست من میتونم یک اک به اسم یک خواننده یا بازیگر بسازم و بیام بگم من هستم این کار راحت هست[/div][/quote]
آره میدونم ، منم باور نکردم :icon_7:
ولی یه بار یکی از خواننده های معروف زیر زمینی که تو لندن هستش اومده بود انجمن :icon_5:[/div][/quote]
یه سوال :
واقعا پایان برنامه اشاره کرده بود به عصرپادشاهان ؟؟؟؟ من اصلا نمیبینم .... کسایی که دیدن لطفا بگن چی گفته ...
این که دیدم ولی دورغ هست من میتونم یک اک به اسم یک خواننده یا بازیگر بسازم و بیام بگم من هستم این کار راحت هست
WoOoW
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]c.r.s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]c.r.s[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]سپهر جناب خانو دیدی تو انجمن؟؟؟؟؟[/div][/quote]
الکی میگی [/div][/quote]
http://forum.kingsera.ir/posts/view/26048/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D8%A8-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87[/div][/quote]
این که دیدم ولی دورغ هست من میتونم یک اک به اسم یک خواننده یا بازیگر بسازم و بیام بگم من هستم این کار راحت هست[/div][/quote]
ولی یه بار یکی از خواننده های معروف زیر زمینی که تو لندن هستش اومده بود انجمن :icon_5:[/div][/quote]
WoOoW :icon_2:
اها میگم به من پیام داده بود که رامبدم میخوام تاپیک بزنم چیکار کنم
به 10 نفر همین پیاما رو داده بود ، طرف کاملا معلوم بود با تجربست رفته بود تو بخش پرسش و پاسخ داشت به دیگران راهنمایی می کرد چگونه جاسوس بسازن یا چیکار کنند کلید بزنند اونوقت اومده پیش من می گه من وقتی می خوام پست بزارم می گه باید تایید مدیر بشه
In the name of god
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div]اها میگم به من پیام داده بود که رامبدم میخوام تاپیک بزنم چیکار کنم :|[/div][/quote]
به 10 نفر همین پیاما رو داده بود ، طرف کاملا معلوم بود با تجربست رفته بود تو بخش پرسش و پاسخ داشت به دیگران راهنمایی می کرد چگونه جاسوس بسازن یا چیکار کنند کلید بزنند اونوقت اومده پیش من می گه من وقتی می خوام پست بزارم می گه باید تایید مدیر بشه :|
انجمن رو نمیدونم ولی تو RC حرف زدم با خواننده ها
معروف ترینشون هم جعفر بود
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
الکی میگی [/div][/quote]
انجمن رو نمیدونم ولی تو RC حرف زدم با خواننده ها
معروف ترینشون هم جعفر بود 8-)
یه سوال :
منم ندیدم
In the name of god
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]c.r.s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]c.r.s[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]سپهر جناب خانو دیدی تو انجمن؟؟؟؟؟[/div][/quote]
الکی میگی [/div][/quote]
یه سوال :
واقعا پایان برنامه اشاره کرده بود به عصرپادشاهان ؟؟؟؟ من اصلا نمیبینم .... کسایی که دیدن لطفا بگن چی گفته ...[/div][/quote]
منم ندیدم :icon_3:
اها میگم به من پیام داده بود که رامبدم میخوام تاپیک بزنم چیکار کنم
به 10 نفر همین پیاما رو داده بود ، طرف کاملا معلوم بود با تجربست رفته بود تو بخش پرسش و پاسخ داشت به دیگران راهنمایی می کرد چگونه جاسوس بسازن یا چیکار کنند کلید بزنند اونوقت اومده پیش من می گه من وقتی می خوام پست بزارم می گه باید تایید مدیر بشه
خخخخخخ دمش هات
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]اها میگم به من پیام داده بود که رامبدم میخوام تاپیک بزنم چیکار کنم :|[/div][/quote]
به 10 نفر همین پیاما رو داده بود ، طرف کاملا معلوم بود با تجربست رفته بود تو بخش پرسش و پاسخ داشت به دیگران راهنمایی می کرد چگونه جاسوس بسازن یا چیکار کنند کلید بزنند اونوقت اومده پیش من می گه من وقتی می خوام پست بزارم می گه باید تایید مدیر بشه :|[/div][/quote]
خخخخخخ دمش هات :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.