سلام
بچه ها قضیه جناب خان چیه
به شما پیام نداده؟؟؟
در دست برسی می باشد
سلام امیر خوبی؟؟؟
وای اگه بدونی اون طرف چی شد
منکه دیه نمیرم
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]سلام
بچه ها قضیه جناب خان چیه :D
به شما پیام نداده؟؟؟[/div][/quote]
در دست برسی می باشد [/div][/quote]
سلام امیر خوبی؟؟؟
وای اگه بدونی اون طرف چی شد :cry:
منکه دیه نمیرم
سلام
بچه ها قضیه جناب خان چیه
به شما پیام نداده؟؟؟
در دست برسی می باشد
سلام امیر خوبی؟؟؟
وای اگه بدونی اون طرف چی شد
منکه دیه نمیرم
پ. خ کن
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]سلام
بچه ها قضیه جناب خان چیه :D
به شما پیام نداده؟؟؟[/div][/quote]
در دست برسی می باشد [/div][/quote]
سلام امیر خوبی؟؟؟
وای اگه بدونی اون طرف چی شد :cry:
منکه دیه نمیرم[/div][/quote]
پ. خ کن
این که دیدم ولی دورغ هست من میتونم یک اک به اسم یک خواننده یا بازیگر بسازم و بیام بگم من هستم این کار راحت هست
آره میدونم ، منم باور نکردم
ولی یه بار یکی از خواننده های معروف زیر زمینی که تو لندن هستش اومده بود انجمن
In the name of god
[quote][div][b]c.r.s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]c.r.s[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]سپهر جناب خانو دیدی تو انجمن؟؟؟؟؟[/div][/quote]
الکی میگی [/div][/quote]
http://forum.kingsera.ir/posts/view/26048/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D8%A8-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87[/div][/quote]
این که دیدم ولی دورغ هست من میتونم یک اک به اسم یک خواننده یا بازیگر بسازم و بیام بگم من هستم این کار راحت هست[/div][/quote]
آره میدونم ، منم باور نکردم :icon_7:
ولی یه بار یکی از خواننده های معروف زیر زمینی که تو لندن هستش اومده بود انجمن :icon_5:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.