ای بابا
من کیلی عصرپادشاهان دوست داشت
من همیشه دوست داشت عصرپادشاهان بازی کرد
پلیز گزارش این پست هم رد کرد تا مدیر بخونه
######
[quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div]اینو هم عدم بزن :mrgreen:
الان گزارش رد میکنن بن میشی :icon_4:
[/div][/quote]
ای بابا :|
من کیلی عصرپادشاهان دوست داشت
من همیشه دوست داشت عصرپادشاهان بازی کرد
پلیز گزارش این پست هم رد کرد تا مدیر بخونه :icon_7:
متاسفانه انجمن این یه مورد قابلیتو نداره
شما فرض کن خیلیا شرکت کردن
حدس منو بخوای ، 43 نفر همینجوری الکی
این مطلب در 1394/05/13 09:59:30 نوشته شده است و در 1394/05/13 10:01:38 ویرایش شده است .
...
[quote][div][b]bozgoot(k)[/b][/div][div][b]داش چند نفر تو نظر سنجی شرکت کرده اند[/b]
:icon_8:[/div][/quote]
متاسفانه انجمن این یه مورد قابلیتو نداره :roll:
شما فرض کن خیلیا شرکت کردن :icon_0:
حدس منو بخوای ، 43 نفر همینجوری الکی
:icon_2:
آخه اینم اسمه
اون یکی دیگه چی بود روسینبلیک بود چی بود این اسما چیه انتخاب میکنی
######
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اونو بیخیال شانتیا ساتان من کیه؟ [/div][/quote]
:mrgreen:[/div][/quote]
آخه اینم اسمه
اون یکی دیگه چی بود روسینبلیک بود چی بود این اسما چیه انتخاب میکنی :D
اقا یه مسئله
بر فرض که ثبت نام کردم و 30 تومن دادم اینا هم 2400 سکه میزنن رو اکانت ... آیا میشه بعد از سرور 2400 سکه رو برداشت کرد ؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
اقا یه مسئله :icon_2:
بر فرض که ثبت نام کردم و 30 تومن دادم اینا هم 2400 سکه میزنن رو اکانت ... آیا میشه بعد از سرور 2400 سکه رو برداشت کرد ؟ :mrgreen:
خو باس یکم انگیزه بدن دیه ... اینا یک ماه 45 میلیون جمع میکنن شما بذار بانک سودش رو حساب کن
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]اقا یه مسئله :icon_2:
بر فرض که ثبت نام کردم و 30 تومن دادم اینا هم 2400 سکه میزنن رو اکانت ... آیا میشه بعد از سرور 2400 سکه رو برداشت کرد ؟ :mrgreen:[/div][/quote]
خیر نمیشه :|
اینطوریکه همه 30 میدادن 2400 واسه سرورای بعدی نگه میداشتن مهندس :|[/div][/quote]
خو باس یکم انگیزه بدن دیه ... اینا یک ماه 45 میلیون جمع میکنن شما بذار بانک سودش رو حساب کن :icon_10:
خو باس یکم انگیزه بدن دیه ... اینا یک ماه 45 میلیون جمع میکنن شما بذار بانک سودش رو حساب کن
کاملا درسته ....
مخصوصا اینکه حتما و مطمئنا افرادی هم فارم میشن ... این یعنی پولی که دادی پر
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]اقا یه مسئله :icon_2:
بر فرض که ثبت نام کردم و 30 تومن دادم اینا هم 2400 سکه میزنن رو اکانت ... آیا میشه بعد از سرور 2400 سکه رو برداشت کرد ؟ :mrgreen:[/div][/quote]
اینطوریکه همه 30 میدادن 2400 واسه سرورای بعدی نگه میداشتن مهندس :|[/div][/quote]
خو باس یکم انگیزه بدن دیه ... اینا یک ماه 45 میلیون جمع میکنن شما بذار بانک سودش رو حساب کن :icon_10:[/div][/quote]
کاملا درسته ....
مخصوصا اینکه حتما و مطمئنا افرادی هم فارم میشن ... این یعنی پولی که دادی پر :mrgreen:
کاملا درسته ....
مخصوصا اینکه حتما و مطمئنا افرادی هم فارم میشن ... این یعنی پولی که دادی پر
Moein4321
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]اقا یه مسئله :icon_2:
خو باس یکم انگیزه بدن دیه ... اینا یک ماه 45 میلیون جمع میکنن شما بذار بانک سودش رو حساب کن :icon_10:[/div][/quote]
کاملا درسته ....
مخصوصا اینکه حتما و مطمئنا افرادی هم فارم میشن ... این یعنی پولی که دادی پر :mrgreen:[/div][/quote]
:icon_1::icon_1:[/div][/quote]
:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.