1500نفر
45میلیون پول حداقل
یه 5تاش رو نهایتا خرج جوایزم بکنن
40میلیون هم ناخالص تو حسابشون
چه 10سکه بدن چه 10000سکه هم بدن مثل این میمونه که میگن بیا پول بده بدون سکه بازی کن چون بقیه هم بدون سکه بازی میکنن
سیاستی که مدت ها قبل توی * بازی های آنلاین جهانی راه افتاده کاری هم نمیشه کرد اما این 30تومنی که ما میدیم تضمین نمیکنه کسی با مولتی نیاد
fяїέηđs
[b]1500نفر
45میلیون پول
[i]حداقل[/i]
چه 10سکه بدن چه 10000سکه هم بدن مثل این میمونه که میگن بیا پول بده بدون سکه بازی کن چون بقیه هم بدون سکه بازی میکنن
سیاستی که مدت ها قبل توی سیستم بازی های آنلاین جهانی راه افتاده کاری هم نمیشه کرد اما این 30تومنی که ما میدیم تضمین نمیکنه کسی با مولتی نیاد [/b] :idea:
molti ke miyad mage mishe nayad on kasi ke mikhad pelane katibe dashte bashe ba 10ta acc miyad malome ke miyad niyazi nist khodesh begardoneee
ye serii chizash khob shodeeeeee
iniye ke sekash kameeee
soshiyant
molti ke miyad mage mishe nayad on kasi ke mikhad pelane katibe dashte bashe ba 10ta acc miyad malome ke miyad niyazi nist khodesh begardoneee
ye serii chizash khob shodeeeeee
iniye ke sekash kameeee
توی این سرور میدن کتیبه پولو سوشیانت تیمتو بردارو برو ماکه 5نفریم شما فکر کنید هر کدوممون 100تومن خرج کنیم خودم 200میزارم ولی شما یه وقت فکر نکنید من مولتی بزنما بدون مولتی میام انصافا سرور جالبیه همه هم میان حالا میگن نمیایم ولی میان 30تکمن چیزی نیست تعداد مولتی های ثبت نامی خودش 1500تا میشع خخخخ
پس این سرور برگزار میشه خوبشم میشه
خاکی نباش اسفالتت میکنن
توی این سرور میدن کتیبه پولو سوشیانت تیمتو بردارو برو ماکه 5نفریم شما فکر کنید هر کدوممون 100تومن خرج کنیم خودم 200میزارم ولی شما یه وقت فکر نکنید من مولتی بزنما بدون مولتی میام انصافا سرور جالبیه همه هم میان حالا میگن نمیایم ولی میان 30تکمن چیزی نیست تعداد مولتی های ثبت نامی خودش 1500تا میشع خخخخ:icon_4:
پس این سرور برگزار میشه خوبشم میشه
1500نفر
45میلیون پول حداقل
سیاستی که مدت ها قبل توی * بازی های آنلاین جهانی راه افتاده کاری هم نمیشه کرد اما این 30تومنی که ما میدیم تضمین نمیکنه کسی با مولتی نیاد
6 میلیون و ۷۲۰ هزار تومن جایزه می دن اما خالص دریافتی شون خیلی بالاست واقعا اگه جلوی مولتی گرفته نشه ارزش نداره
(40*48) + (12*150) + 1500
بعضی ها خیلی فقیرند تنها دارایی شان پول است
یا علی مدد
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][b]1500نفر
45میلیون پول
[i]حداقل[/i]
سیاستی که مدت ها قبل توی سیستم بازی های آنلاین جهانی راه افتاده کاری هم نمیشه کرد اما این 30تومنی که ما میدیم تضمین نمیکنه کسی با مولتی نیاد [/b] :idea:[/div][/quote]
6 میلیون و ۷۲۰ هزار تومن جایزه می دن اما خالص دریافتی شون خیلی بالاست واقعا اگه جلوی مولتی گرفته نشه ارزش نداره
(40*48) + (12*150) + 1500
اینجا یه بازی ادم باید واسه تفریحش خرج کنه اما اگه بخوای این سرور بازی کنید بیشتر اینکه از جیبتون خرج کنید از زمانتون باید خرج کنید در کل دوستان خوش باشن واسه خودشون حال کنن که قصد بازی بازم ندارم
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
اینجا یه بازی ادم باید واسه تفریحش خرج کنه اما اگه بخوای این سرور بازی کنید بیشتر اینکه از جیبتون خرج کنید از زمانتون باید خرج کنید در کل دوستان خوش باشن واسه خودشون حال کنن که قصد بازی بازم ندارم
مثل این می مونه بگن فقط اول بازی می تونید سکه بخرید. 2400 تا یعنی هفته ای 600 سکه. به نظرت اینا که سکه میزنند در هفته بیشتر از 600 تا میزنند ؟
در هفته که سهله، 600 سکه در روز هم سراغ داریم اینم نشد، 600سکه در دو روز
من یکی رو میشناسم 1800 تا سکه هم توی یه روز زده بابا کجای کارید
یکی از بچه های خودمونم بوده
اما از 30 تا شهر 10 تا رو فول کرد دستش درد نکنه
میثم سامورایی
کوفت کاری
لحظاتی این اکانتها دست ماس
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]مثل این می مونه بگن فقط اول بازی می تونید سکه بخرید. 2400 تا یعنی هفته ای 600 سکه. به نظرت اینا که سکه میزنند در هفته بیشتر از 600 تا میزنند ؟ [/div][/quote]
در هفته که سهله، 600 سکه در روز هم سراغ داریم :? اینم نشد، 600سکه در دو روز :roll:[/div][/quote]
یکی از بچه های خودمونم بوده :lol:
اما از 30 تا شهر 10 تا رو فول کرد دستش درد نکنه :D
مثل این می مونه بگن فقط اول بازی می تونید سکه بخرید. 2400 تا یعنی هفته ای 600 سکه. به نظرت اینا که سکه میزنند در هفته بیشتر از 600 تا میزنند ؟
در هفته که سهله، 600 سکه در روز هم سراغ داریم اینم نشد، 600سکه در دو روز
یکی از بچه های خودمونم بوده
اما از 30 تا شهر 10 تا رو فول کرد دستش درد نکنه
فرمایش شما صحیح، منظور من متوسطشه،
مثلا واسه یه سوپر، اگه 300سکه درروز بزنی میشه 18کیلو سکه معادل 900تومن ناقابل
...
[quote][div][b]lordfina2[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]مثل این می مونه بگن فقط اول بازی می تونید سکه بخرید. 2400 تا یعنی هفته ای 600 سکه. به نظرت اینا که سکه میزنند در هفته بیشتر از 600 تا میزنند ؟ [/div][/quote]
در هفته که سهله، 600 سکه در روز هم سراغ داریم :? اینم نشد، 600سکه در دو روز :roll:[/div][/quote]
یکی از بچه های خودمونم بوده :lol:
اما از 30 تا شهر 10 تا رو فول کرد دستش درد نکنه :D[/div][/quote]
فرمایش شما صحیح، منظور من متوسطشه،
مثلا واسه یه سوپر، اگه 300سکه درروز بزنی میشه 18کیلو سکه معادل 900تومن ناقابل :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.