اقا من حاضر 30 تومن یه قهرمان رو بدم که بازیش خوبه
فقط هم یک شرط دارم اسمش علی اقا باشه
همین ، هیچی هم نمیخام
بدو بیا بده
من علی هستم ولی j5555kنیستم
Moein4321
[quote][div][b]anti-anten16[/b][/div][div]اقا من حاضر 30 تومن یه قهرمان رو بدم که بازیش خوبه
همین ، هیچی هم نمیخام :icon_10:[/div][/quote]
بدو بیا بده
من علی هستم ولی j5555kنیستم
این عصر پادشاهان 30 تومن میخوان بجای 30 تومن میری 7 یا 8 بازی توپ میخری بازی میکنی کیف کنی بخدا حالا 30 تومن عصر پادشاهن بازی استراژیک . کاملا رایگاننننن
اقا من حاضر 30 تومن یه قهرمان رو بدم که بازیش خوبه
همین ، هیچی هم نمیخام
تو 30 تومن رو بده رو اسمش با هم کنار میایم ... ادغام اسم دوتامون چطوره امیرحسین آقا ... خیلی هم شیکه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]anti-anten16[/b][/div][div]اقا من حاضر 30 تومن یه قهرمان رو بدم که بازیش خوبه
همین ، هیچی هم نمیخام :icon_10:[/div][/quote]
تو 30 تومن رو بده رو اسمش با هم کنار میایم ... ادغام اسم دوتامون چطوره امیرحسین آقا ... خیلی هم شیکه :mrgreen:
این عصر پادشاهان 30 تومن میخوان بجای 30 تومن میری 7 یا 8 بازی توپ میخری بازی میکنی کیف کنی بخدا حالا 30 تومن عصر پادشاهن بازی استراژیک . کاملا رایگاننننن
یک چیزی یادت نره بگی اون بازی ایلان کاملا رایگان رو بردارن
ولی من ایمان دارم سرورای عادیش کاملا رایگانه البته یه پول شارژ اینترنت ازت میگیرن . اونو که دیگه نمیتونی ندی
نمیتونه نده ولی خب رایگان هم نیست
Moein4321
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]این عصر پادشاهان 30 تومن میخوان بجای 30 تومن میری 7 یا 8 بازی توپ میخری بازی میکنی کیف کنی بخدا حالا [b]30[/b] تومن
[b]عصر پادشاهن بازی استراژیک . کاملا رایگاننننن[/b][/div][/quote]
خوب شما میتونی اون سرورو نیای
سرورای عادی کاملا رایگانشونو که ازت نگرفتن :P[/div][/quote]
یک چیزی یادت نره بگی اون بازی ایلان کاملا رایگان رو بردارن [/div][/quote]
ولی من ایمان دارم سرورای عادیش کاملا رایگانه :icon_10: البته یه پول شارژ اینترنت ازت میگیرن . اونو که دیگه نمیتونی ندی :geek:[/div][/quote]
نمیتونه نده ولی خب رایگان هم نیست:icon_4:
یک چیزی یادت نره بگی اون بازی ایلان کاملا رایگان رو بردارن
ولی من ایمان دارم سرورای عادیش کاملا رایگانه البته یه پول شارژ اینترنت ازت میگیرن . اونو که دیگه نمیتونی ندی
نمیتونه نده ولی خب رایگان هم نیست
واللا منو که مجبور نکردن خرج کنم
همین یعنی رایگان
شاید شمارو مجبور کردن .
...
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]این عصر پادشاهان 30 تومن میخوان بجای 30 تومن میری 7 یا 8 بازی توپ میخری بازی میکنی کیف کنی بخدا حالا [b]30[/b] تومن
[b]عصر پادشاهن بازی استراژیک . کاملا رایگاننننن[/b][/div][/quote]
خوب شما میتونی اون سرورو نیای
سرورای عادی کاملا رایگانشونو که ازت نگرفتن :P[/div][/quote]
یک چیزی یادت نره بگی اون بازی ایلان کاملا رایگان رو بردارن [/div][/quote]
ولی من ایمان دارم سرورای عادیش کاملا رایگانه :icon_10: البته یه پول شارژ اینترنت ازت میگیرن . اونو که دیگه نمیتونی ندی :geek:[/div][/quote]
نمیتونه نده ولی خب رایگان هم نیست:icon_4:[/div][/quote]
واللا منو که مجبور نکردن خرج کنم
همین یعنی رایگان
شاید شمارو مجبور کردن . :icon_7:
من که بخوام بازی کنم مجبورم که خرج کنم
نمیدونم چطور تو مجبور نیستی خرچ کنی/
خیلی راحت،
میخوای اجبارو از رو دوشت برداری، واسه شروع، یه سرور باید با رتبه 4 رقمی بازی کنی
کم کم عادت میکنی
...
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]من که بخوام بازی کنم مجبورم که خرج کنم
نمیدونم چطور تو مجبور نیستی خرچ کنی/
[/div][/quote]
خیلی راحت، :mrgreen:
میخوای اجبارو از رو دوشت برداری، واسه شروع، یه سرور باید با رتبه 4 رقمی بازی کنی
کم کم عادت میکنی :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.