[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]امیر از میانه
:lol:عکس بچگیات که بدرد نمیخوره یه عکس از الانت بذار [/div][/quote]
گذاشتم که بعضیا سنمو باهاش حساب کنن :icon_7:
بقیه کجان 15تا دیدن فقط 4تا معرفی کردن ادمای عجیبی هستین از تایپ مشخصاتتون می ترسید
دادا وقتی میزنه 15 تا بازدید معنیش این نیست 15 تا کاربر مجزا وارد این تاپیک شدن...مثلا من الان وارد بشم بعد تاپیک رو ببندم دوباره یه ربع نیم ساعت دیگه وارد تاپیک بشم دوباره ورودمو حساب میکنه و تعداد بازدید رو یکی بیشتر ثبت میکنه
تعداد آی پی رو ثبت میکنه
بله این درستشه
کلا هر چی ایشون میگه چشم بسته درسته
######
[quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]بقیه کجان 15تا دیدن فقط 4تا معرفی کردن :!: ادمای عجیبی هستین از تایپ مشخصاتتون می ترسید :lol:[/div][/quote]
دادا وقتی میزنه 15 تا بازدید معنیش این نیست 15 تا کاربر مجزا وارد این تاپیک شدن...مثلا من الان وارد بشم بعد تاپیک رو ببندم دوباره یه ربع نیم ساعت دیگه وارد تاپیک بشم دوباره ورودمو حساب میکنه و تعداد بازدید رو یکی بیشتر ثبت میکنه[/div][/quote]
تعداد آی پی رو ثبت میکنه :icon_12:[/div][/quote]
بله این درستشه
کلا هر چی ایشون میگه چشم بسته درسته :roll:
بقیه کجان 15تا دیدن فقط 4تا معرفی کردن ادمای عجیبی هستین از تایپ مشخصاتتون می ترسید
دادا وقتی میزنه 15 تا بازدید معنیش این نیست 15 تا کاربر مجزا وارد این تاپیک شدن...مثلا من الان وارد بشم بعد تاپیک رو ببندم دوباره یه ربع نیم ساعت دیگه وارد تاپیک بشم دوباره ورودمو حساب میکنه و تعداد بازدید رو یکی بیشتر ثبت میکنه
تعداد آی پی رو ثبت میکنه
بله این درستشه
کلا هر چی ایشون میگه چشم بسته درسته
دستانم شاید
اما دلم نمیرود به نوشتن!
این کلمات بهم دوخته شده کجا ،
احساسات من کجا...
این بار ،
نخوانده مرا بفهم...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]بقیه کجان 15تا دیدن فقط 4تا معرفی کردن :!: ادمای عجیبی هستین از تایپ مشخصاتتون می ترسید :lol:[/div][/quote]
دادا وقتی میزنه 15 تا بازدید معنیش این نیست 15 تا کاربر مجزا وارد این تاپیک شدن...مثلا من الان وارد بشم بعد تاپیک رو ببندم دوباره یه ربع نیم ساعت دیگه وارد تاپیک بشم دوباره ورودمو حساب میکنه و تعداد بازدید رو یکی بیشتر ثبت میکنه[/div][/quote]
تعداد آی پی رو ثبت میکنه :icon_12:[/div][/quote]
بله این درستشه
کلا هر چی ایشون میگه چشم بسته درسته :roll:[/div][/quote]
:icon_3:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.