بقیه کجان 15تا دیدن فقط 4تا معرفی کردن ادمای عجیبی هستین از تایپ مشخصاتتون می ترسید
دادا وقتی میزنه 15 تا بازدید معنیش این نیست 15 تا کاربر مجزا وارد این تاپیک شدن...مثلا من الان وارد بشم بعد تاپیک رو ببندم دوباره یه ربع نیم ساعت دیگه وارد تاپیک بشم دوباره ورودمو حساب میکنه و تعداد بازدید رو یکی بیشتر ثبت میکنه
تعداد آی پی رو ثبت میکنه
دستانم شاید
اما دلم نمیرود به نوشتن!
این کلمات بهم دوخته شده کجا ،
احساسات من کجا...
این بار ،
نخوانده مرا بفهم...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]بقیه کجان 15تا دیدن فقط 4تا معرفی کردن :!: ادمای عجیبی هستین از تایپ مشخصاتتون می ترسید :lol:[/div][/quote]
دادا وقتی میزنه 15 تا بازدید معنیش این نیست 15 تا کاربر مجزا وارد این تاپیک شدن...مثلا من الان وارد بشم بعد تاپیک رو ببندم دوباره یه ربع نیم ساعت دیگه وارد تاپیک بشم دوباره ورودمو حساب میکنه و تعداد بازدید رو یکی بیشتر ثبت میکنه[/div][/quote]
تعداد آی پی رو ثبت میکنه :icon_12:
امروز سه ساعت زیر آفتاب داشتیم کولر خونه رو نصب میکردیم دیگه نزدیک بود بیهوش بشم باو
تازه سر ظهر شیر آب رو باز کنی 2ثانیه نمیتونی انگشتت رو زیر آب نگه داری بهش میگن آب سرد که البته آب جوشه دیگه وضو هم با آب تصفیه میگیریم آره آب کارون خوردن نداره باید از هزارتا فیلتر رد بشه تا همینجا بسه دیگه گفتن نداره که
fяїέηđs
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][b]بهمن
20
[i]اهواز[/i][/b][/div][/quote]
ایول پسر چه دمایی رو تحمل میکنید :lol:[/div][/quote]
:lol:
[b]امروز سه ساعت زیر آفتاب داشتیم کولر خونه رو نصب میکردیم دیگه نزدیک بود بیهوش بشم باو:icon_2:
تازه سر ظهر شیر آب رو باز کنی 2ثانیه نمیتونی انگشتت رو زیر آب نگه داری بهش میگن آب سرد که البته آب جوشه دیگه وضو هم با آب تصفیه میگیریم[/b] :D
[b]آره آب کارون خوردن نداره باید از هزارتا فیلتر رد بشه تا همینجا بسه دیگه گفتن نداره که[/b]
گومر اسم نیست ولی بعضیا خیلی ازش کینه دارن...
از اونا بپرس چه نوع اسمیه
بسه آقــا یه چی بود گذشت
آبرو کجا میفروشن؟؟؟
بگو برم بخرم
جا اینکه دنبال آبرو خریدن باشی
پسش بگیر
رهامو ندیدی چطور افشاگری کرد؟
نمیگم افشاگری کنی ها اونجوری انجمن به فنا میره
ولی اونچه حقیقت بوده رو واسه اونایی که نبودن بگو و بعد عذرخواهی کن
مگه خونخوارا میزارن
اینا از خون ما سیر نمیشن... هر چقدر هم حرف بزنیم دلیل بیارم یه قصه دیگه میبافن
یا حسین الشهید
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]گومر هستم یک ماتم زده :icon_7:[/div][/quote]
گومر چه اسمیه :!: دخترونه یا پسرونه :!: کجاییه :!:[/div][/quote]
گومر اسم نیست :icon_7: ولی بعضیا خیلی ازش کینه دارن...
از اونا بپرس چه نوع اسمیه :icon_7:[/div][/quote]
بسه آقــا یه چی بود گذشت ;)[/div][/quote]
آبرو کجا میفروشن؟؟؟
بگو برم بخرم :icon_7:[/div][/quote]
جا اینکه دنبال آبرو خریدن باشی
پسش بگیر
رهامو ندیدی چطور افشاگری کرد؟
نمیگم افشاگری کنی ها اونجوری انجمن به فنا میره
ولی اونچه حقیقت بوده رو واسه اونایی که نبودن بگو و بعد عذرخواهی کن ;)[/div][/quote]
مگه خونخوارا میزارن :lol:
اینا از خون ما سیر نمیشن... هر چقدر هم حرف بزنیم دلیل بیارم یه قصه دیگه میبافن :icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.