والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خب ;)[/div][/quote]
میتونم اسم صاحب عکسو بپرسم؟:icon_5:[/div][/quote]
اسمش پروازه هستش :mrgreen:[/div][/quote]
تو از کجا میدونی شاید ی اسمسه دیگی داشته باشه مثل من[/div][/quote]
اسمش پروازه هست
خودشم تکواندو کاره و دکتر:icon_3::icon_3::icon_3:[/div][/quote]
سنگ انداز هم هست [/div][/quote]
همه فن حریفه:icon_14:[/div][/quote]
کتک هم می خوره :icon_4::icon_4:[/div][/quote]
شما از کجا میدونی مگه دیدی؟[/div][/quote]
خواهر پروازه یه دوتا دی چاگی بزن این دوتا رو خیارشون کن پلیز ...[/div][/quote]
داداشم این قبل اینکه بتونم دی چاگه بزنه کف رفتم تو سرش و با ی دولیا و هوریا چاگی شییش هیچ از جلو میفتم[/div][/quote]
خودت تنهایی ؟[/div][/quote]
اره واسه من ک 3 تا قهرمان کشوری دارم وامسال اردو نوجوانان تیم ملی دعوت شدم و پارسال تو مسابقات جهانی اذربایجان اول شدم تو رده سنی نونهالان کاری نداره[/div][/quote]
-----
قدت چنده ؟[/div][/quote]
187[/div][/quote]
---------
دقیقا خوراکمه :lol:
دقیق با پاشنه پا ی نریو میخوابونم تو سرت چشات سیاهی میره داور میره برا امتیاز مثبت :lol:[/div][/quote]
خانوم قبلش میبندمت دوبل و سوبل و چوبل[/div][/quote]
------
منم وایمیسم نگات میکنم :icon_14:
جوری میزنمت که نتونی کیاپ بکشی :icon_4:[/div][/quote]
خخخ
یه موم دولیو چاگی بزن تا دوروز نتونه پاشه
خشن ترین ورزش به نظرم موی تای باشه یه دعواس دیگه.. تازه مدل وزن آزاد و گیج که دیوانه کنندس... ینی نمیدونید چه ترسی داره رو رینگ رفتن...
البت من به خاطر زیبایی ها رشته اش دوسش دارم...
باو اگه مسابقش آزاد باشه ...
حداقل یکی جنازه میشه
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div]خشن ترین ورزش به نظرم موی تای باشه یه دعواس دیگه.. تازه مدل وزن آزاد و گیج که دیوانه کنندس... ینی نمیدونید چه ترسی داره رو رینگ رفتن... :twisted:
البت من به خاطر زیبایی ها رشته اش دوسش دارم...[/div][/quote]
باو اگه مسابقش آزاد باشه ...
حداقل یکی جنازه میشه
تو دهنت مگی بازی... ورزش فرق میکنه با بازی... البت همه رشته های ورزشی مورد احترامن...
ولی ورزش بدنسازی فوق العادس... ایشالله سال دیگه اسم ما رو هم میشنوید....
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div]بازی فقط فوتبال و والیبال تموم [/div][/quote]
تو دهنت مگی بازی... ورزش فرق میکنه با بازی... البت همه رشته های ورزشی مورد احترامن...
---------
سلااااااااام داداش سعید
خوبی
اقای عرب رو داری نکن دیگه
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خب ;)[/div][/quote]
سلام خانوم دکتر :icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:[/div][/quote]
این پرستار دکتر نکنید این رو کلاس میگیره خودشو:icon_4:[/div][/quote]
---------
سلااااااااام داداش سعید
خوبی
اقای عرب رو داری نکن دیگه :evil:
ما لاتو لوتای خیابونیی من کشتی رفتم زیاد فقط کافیه کمر طرف بیوفته دستم از می خوابه بیدار می شه می بینه بیمارستانه
اگه به من باشه فقط کافیه بیای جلو ترکیبی هارو روت خالی کنم ....
دااش تا بیا ترکیبی ها تو ببینی کلت رفت تو دیوار آرنج تو گردنته زانو رو صورت
خواب دیدی ؟؟؟؟؟؟
این مطلب در 1394/04/18 15:17:05 نوشته شده است و در 1394/04/18 15:17:15 ویرایش شده است .
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div] ما لاتو لوتای خیابونیی من کشتی رفتم زیاد فقط کافیه کمر طرف بیوفته دستم از می خوابه بیدار می شه می بینه بیمارستانه[/div][/quote]
اگه به من باشه فقط کافیه بیای جلو ترکیبی هارو روت خالی کنم ....[/div][/quote]
دااش تا بیا ترکیبی ها تو ببینی کلت رفت تو دیوار آرنج تو گردنته زانو رو صورت[/div][/quote]
خواب دیدی ؟؟؟؟؟؟
دوتا مهندس دارن حرف میزنن ی کار گر نمیپر وسط افتاددددد
خخخ من دکترم جهت اطلاع
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خب ;)[/div][/quote]
میتونم اسم صاحب عکسو بپرسم؟:icon_5:[/div][/quote]
اسمش پروازه هستش :mrgreen:[/div][/quote]
تو از کجا میدونی شاید ی اسمسه دیگی داشته باشه مثل من[/div][/quote]
اسمش پروازه هست
خودشم تکواندو کاره و دکتر:icon_3::icon_3::icon_3:[/div][/quote]
سنگ انداز هم هست [/div][/quote]
همه فن حریفه:icon_14:[/div][/quote]
کتک هم می خوره :icon_4::icon_4:[/div][/quote]
شما از کجا میدونی مگه دیدی؟[/div][/quote]
خواهر پروازه یه دوتا دی چاگی بزن این دوتا رو خیارشون کن پلیز ...[/div][/quote]
داداشم این قبل اینکه بتونم دی چاگه بزنه کف رفتم تو سرش و با ی دولیا و هوریا چاگی شییش هیچ از جلو میفتم[/div][/quote]
خودت تنهایی ؟[/div][/quote]
اره واسه من ک 3 تا قهرمان کشوری دارم وامسال اردو نوجوانان تیم ملی دعوت شدم و پارسال تو مسابقات جهانی اذربایجان اول شدم تو رده سنی نونهالان کاری نداره[/div][/quote]
-----
قدت چنده ؟[/div][/quote]
187[/div][/quote]
---------
دقیقا خوراکمه :lol:
دقیق با پاشنه پا ی نریو میخوابونم تو سرت چشات سیاهی میره داور میره برا امتیاز مثبت :lol:[/div][/quote]
خانوم قبلش میبندمت دوبل و سوبل و چوبل[/div][/quote]
------
منم وایمیسم نگات میکنم :icon_14:
جوری میزنمت که نتونی کیاپ بکشی :icon_4:[/div][/quote]
خخخ
یه موم دولیو چاگی بزن تا دوروز نتونه پاشه[/div][/quote]
دوتا مهندس دارن حرف میزنن ی کار گر نمیپر وسط افتاددددد[/div][/quote]
خخخ من دکترم جهت اطلاع
اسمت رو بگو اشنا بزنه اگه اسمت رو شنیدیم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]بازی فقط فوتبال و والیبال تموم [/div][/quote]
ولی ورزش بدنسازی فوق العادس... ایشالله سال دیگه اسم ما رو هم میشنوید....[/div][/quote]
اسمت رو بگو اشنا بزنه اگه اسمت رو شنیدیم :icon_4:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
شما همتون الان تو رویا دارین رو هم فن اجرا میکنین تو واقعیت یکی رو نمیتونین اجرا کنید
موافقم
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div]شما همتون الان تو رویا دارین رو هم فن اجرا میکنین تو واقعیت یکی رو نمیتونین اجرا کنید :icon_4:[/div][/quote]
موافقم:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.