تو از کجا میدونی شاید ی اسمسه دیگی داشته باشه مثل من
اسمش پروازه هست
خودشم تکواندو کاره و دکتر
سنگ انداز هم هست
همه فن حریفه
کتک هم می خوره
شما از کجا میدونی مگه دیدی؟
* پروازه یه دوتا دی چاگی بزن این دوتا رو خیارشون کن پلیز ...
داداشم این قبل اینکه بتونم دی چاگه بزنه کف رفتم تو سرش و با ی دولیا و هوریا چاگی شییش هیچ از جلو میفتم
خودت تنهایی ؟
اره واسه من ک 3 تا قهرمان کشوری دارم وامسال اردو نوجوانان تیم ملی دعوت شدم و پارسال تو مسابقات جهانی اذربایجان اول شدم تو رده سنی نونهالان کاری نداره
باو ورزش فقط بوکس
هوک چپ آپر راست بیام برات ؟؟؟؟؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خب ;)[/div][/quote]
میتونم اسم صاحب عکسو بپرسم؟:icon_5:[/div][/quote]
اسمش پروازه هستش :mrgreen:[/div][/quote]
تو از کجا میدونی شاید ی اسمسه دیگی داشته باشه مثل من[/div][/quote]
اسمش پروازه هست
خودشم تکواندو کاره و دکتر:icon_3::icon_3::icon_3:[/div][/quote]
سنگ انداز هم هست [/div][/quote]
همه فن حریفه:icon_14:[/div][/quote]
کتک هم می خوره :icon_4::icon_4:[/div][/quote]
شما از کجا میدونی مگه دیدی؟[/div][/quote]
خواهر پروازه یه دوتا دی چاگی بزن این دوتا رو خیارشون کن پلیز ...[/div][/quote]
داداشم این قبل اینکه بتونم دی چاگه بزنه کف رفتم تو سرش و با ی دولیا و هوریا چاگی شییش هیچ از جلو میفتم[/div][/quote]
خودت تنهایی ؟[/div][/quote]
اره واسه من ک 3 تا قهرمان کشوری دارم وامسال اردو نوجوانان تیم ملی دعوت شدم و پارسال تو مسابقات جهانی اذربایجان اول شدم تو رده سنی نونهالان کاری نداره[/div][/quote]
باو ورزش فقط بوکس
اسمش پروازه هست
سنگ انداز هم هست
همه فن حریفه
کتک هم می خوره
داداشم این قبل اینکه بتونم دی چاگه بزنه کف رفتم تو سرش و با ی دولیا و هوریا چاگی شییش هیچ از جلو میفتم
خودت تنهایی ؟
اره واسه من ک 3 تا قهرمان کشوری دارم وامسال اردو نوجوانان تیم ملی دعوت شدم و پارسال تو مسابقات جهانی اذربایجان اول شدم تو رده سنی نونهالان کاری نداره
-----
قدت چنده ؟
187
---------
دقیقا خوراکمه
دقیق با پاشنه پا ی نریو میخوابونم تو سرت چشات سیاهی میره داور میره برا امتیاز مثبت
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خب ;)[/div][/quote]
اسمش پروازه هست
داداشم این قبل اینکه بتونم دی چاگه بزنه کف رفتم تو سرش و با ی دولیا و هوریا چاگی شییش هیچ از جلو میفتم[/div][/quote]
اره واسه من ک 3 تا قهرمان کشوری دارم وامسال اردو نوجوانان تیم ملی دعوت شدم و پارسال تو مسابقات جهانی اذربایجان اول شدم تو رده سنی نونهالان کاری نداره[/div][/quote]
-----
قدت چنده ؟[/div][/quote]
187[/div][/quote]
---------
دقیقا خوراکمه :lol:
دقیق با پاشنه پا ی نریو میخوابونم تو سرت چشات سیاهی میره داور میره برا امتیاز مثبت :lol:
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خب ;)[/div][/quote]
اسمش پروازه هست
-----
قدت چنده ؟[/div][/quote]
187[/div][/quote]
هر موقع می خوای کاری رو از خانمی منع کنی بگو برا پوستت ضرر داره
سلام من بعداز یک سال برگشتم تا دوباره بازی کنم آخرین سرورم سرور29 بود که کلید نقره هم فروختم
نیاز به یک پلیر دارم که پایه باشه باهم پول بزاریم و بازی کنیم.
خودم شب کار هم هستم
هرکی دید میتونه تو خصوصی بهم بگه.
فقط باتجربه ها پیام بدن
.....
سلام من بعداز یک سال برگشتم تا دوباره بازی کنم آخرین سرورم سرور29 بود که کلید نقره هم فروختم
نیاز به یک پلیر دارم که پایه باشه باهم پول بزاریم و بازی کنیم.
خودم شب کار هم هستم
هرکی دید میتونه تو خصوصی بهم بگه.
فقط باتجربه ها پیام بدن
اسمش پروازه هست
سنگ انداز هم هست
همه فن حریفه
کتک هم می خوره
خودت تنهایی ؟
باو ورزش فقط بوکس
اخسنت بوکس دوس میدارم... موی تای هم دوس دارم
یکی از دوستان اول کشوری رو گرفت پیارسال سنگین وزن....
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خب ;)[/div][/quote]
اسمش پروازه هست
باو ورزش فقط بوکس
هوک چپ آپر راست بیام برات ؟؟؟؟؟[/div][/quote]
اخسنت بوکس دوس میدارم... موی تای هم دوس دارم :twisted:
یکی از دوستان اول کشوری رو گرفت پیارسال سنگین وزن....
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.