چییییییییییی ششششششششد اخرررررررررررر این منو کچل کرد
پسر شد
اوهوم
نع دخترههههه
تو پرسیدی چی شد منم گفتم پسر
تو که میدونستی دختره ...خوردی پرسیدی
ن منظورم واسه شما بود
من مگه گفتم چیشده؟؟؟
نع الان ک گفتی
نه نگفتم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]چییییییییییی ششششششششد اخرررررررررررر این منو کچل کرد[/div][/quote]
پسر شد:icon_4:[/div][/quote]
اوهوم[/div][/quote]
نع دخترههههه[/div][/quote]
تو که میدونستی دختره ...خوردی پرسیدی[/div][/quote]
ن منظورم واسه شما بود[/div][/quote]
من مگه گفتم چیشده؟؟؟;););)[/div][/quote]
نع الان ک گفتی[/div][/quote]
نه نگفتم:ugeek:
چییییییییییی ششششششششد اخرررررررررررر این منو کچل کرد
پسر شد
اوهوم
نع دخترههههه
تو که میدونستی دختره ...خوردی پرسیدی
ن منظورم واسه شما بود
من مگه گفتم چیشده؟؟؟
پس این چیه؟
نخود چیه
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]چییییییییییی ششششششششد اخرررررررررررر این منو کچل کرد[/div][/quote]
پسر شد:icon_4:[/div][/quote]
اوهوم[/div][/quote]
نع دخترههههه[/div][/quote]
تو که میدونستی دختره ...خوردی پرسیدی[/div][/quote]
ن منظورم واسه شما بود[/div][/quote]
من مگه گفتم چیشده؟؟؟;););)[/div][/quote]
پس این چیه؟[/div][/quote]
نخود چیه:ugeek:
بیخیال اینا بیا بهم کمک کن گزارش رد کنیم من تنهایی نمی تونم الان اول صفحه 8 هستم
In the name of god
[quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]من عکسمو نمیزارم میترسم ریا بشه:ugeek:[/div][/quote]
بیخیال اینا بیا بهم کمک کن گزارش رد کنیم من تنهایی نمی تونم الان اول صفحه 8 هستم :icon_5:
بیخیال اینا بیا بهم کمک کن گزارش رد کنیم من تنهایی نمی تونم الان اول صفحه 8 هستم
تا صفحه 20 گزارش رد کردم بقیه صفحه رو هم به خودم و هم به شماها تخفیف میدم
In the name of god
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]من عکسمو نمیزارم میترسم ریا بشه:ugeek:[/div][/quote]
بیخیال اینا بیا بهم کمک کن گزارش رد کنیم من تنهایی نمی تونم الان اول صفحه 8 هستم :icon_5:[/div][/quote]
تا صفحه 20 گزارش رد کردم بقیه صفحه رو هم به خودم و هم به شماها تخفیف میدم :icon_7:
ای بابا...
بازم من باید فروتنی به خرج بدم
ـــ
دوستان این پست فان هست و گرنه تیپ قیافه همش شانسیه.خوشتیپ بودن هیچ وقتی جای خوش قلب بودن رو نمیگیره.لازم دونستم که بگم.
بعضیا زیادی حسرتشو میخورن.
ما که داریم کجا رو گرفتیم؟
رضا نقل قول نکن
ای بابا...
بازم من باید فروتنی به خرج بدم :mrgreen:
ـــ
دوستان این پست فان هست و گرنه تیپ قیافه همش شانسیه.خوشتیپ بودن هیچ وقتی جای خوش قلب بودن رو نمیگیره.لازم دونستم که بگم.
ما که داریم کجا رو گرفتیم؟ :lol:
ای بابا...
ـــ
از نظر من مهم شخصیت آدم و اخلاقش
In the name of god
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ای بابا...
ـــ
ما که داریم کجا رو گرفتیم؟ :lol:[/div][/quote]
از نظر من مهم شخصیت آدم و اخلاقش :arrow:
ای بابا...
ـــ
از نظر من مهم شخصیت آدم و اخلاقش
من انقدر آدم خوشتیپ دیدم که بخاطر اخلاقه گندشون بعد از یه مدت خود به خود از دل آدم میرن بیرون.
کاش میشد انقدر مردم روی تیپ و قیافه حساس نمیشدن.
ـــ
من تازه دوتا عکس گرفتم ولی به شدت بد افتادم.به طرزی که رفیقام کم مونده بود منو نشناسن تو عکس.به محض اینکه یه عکس خوب بگیرم میزارم.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ای بابا...
ـــ
ما که داریم کجا رو گرفتیم؟ :lol:[/div][/quote]
از نظر من مهم شخصیت آدم و اخلاقش :arrow:
[/div][/quote]
من انقدر آدم خوشتیپ دیدم که بخاطر اخلاقه گندشون بعد از یه مدت خود به خود از دل آدم میرن بیرون.
کاش میشد انقدر مردم روی تیپ و قیافه حساس نمیشدن.
ـــ
من تازه دوتا عکس گرفتم ولی به شدت بد افتادم.به طرزی که رفیقام کم مونده بود منو نشناسن تو عکس.به محض اینکه یه عکس خوب بگیرم میزارم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.