اسمش رضاست
تازه بقل دستیم تو مدرسه هم متولد مهر هست
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]مهر نبود :( من مانده ام تنهای تنها اااااااا :cry::cry::cry:[/div][/quote]
من بهترین دوستم متولد مهر هستش [/div][/quote]
NICE LIKE :icon_12:[/div][/quote]
اسمش رضاست
تازه بقل دستیم تو مدرسه هم متولد مهر هست
آها ... حالا مگه هنوز شیرینی هم مونده ... چه مدلیش رو داری ؟؟؟
یه دو تا کیک مونده
یه جعبه هم شیرنی تر
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]چه فعالیتی ... بعد مدت ها 19 صفحه دیدم ... از همتون راضیم :D[/div][/quote]
امیر یادم بیار اذان زد شیرنیا رو بیارم بخوریم
دارن خراب میشن [/div][/quote]
شما کدوم کشور تشریف دارین :icon_2:[/div][/quote]
چطور ؟[/div][/quote]
خو میگی اذان زد گفتم شاید رفتی خارج بگم برام شیرینی خارجکی سوغات بیاری :D[/div][/quote]
منظورم اینه که وقتی اذان زد[/div][/quote]
آها :mrgreen: ... حالا مگه هنوز شیرینی هم مونده ... چه مدلیش رو داری ؟؟؟ :P[/div][/quote]
یه دو تا کیک مونده
یه جعبه هم شیرنی تر
آها ... حالا مگه هنوز شیرینی هم مونده ... چه مدلیش رو داری ؟؟؟
یه دو تا کیک مونده
یه جعبه هم شیرنی تر
اینا رو کجا قایم کرده بودی ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]چه فعالیتی ... بعد مدت ها 19 صفحه دیدم ... از همتون راضیم :D[/div][/quote]
امیر یادم بیار اذان زد شیرنیا رو بیارم بخوریم
دارن خراب میشن [/div][/quote]
شما کدوم کشور تشریف دارین :icon_2:[/div][/quote]
چطور ؟[/div][/quote]
خو میگی اذان زد گفتم شاید رفتی خارج بگم برام شیرینی خارجکی سوغات بیاری :D[/div][/quote]
منظورم اینه که وقتی اذان زد[/div][/quote]
آها :mrgreen: ... حالا مگه هنوز شیرینی هم مونده ... چه مدلیش رو داری ؟؟؟ :P[/div][/quote]
یه دو تا کیک مونده
یه جعبه هم شیرنی تر [/div][/quote]
اینا رو کجا قایم کرده بودی ؟؟؟ :icon_2:
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]شیرینی امیرحسین:|[/div][/quote]
اگه بخوام شیرینی هم بدم به تو نمیدم :mrgreen:[/div][/quote]
عه چرا:cry:
به نظرتون بمونم دووم میارم یا همین حالا این تاپیکو با شما دوتا تنها بذارم ؟
+
+
+
++
+
یکم شفاف سازی کنی ممنون میشم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]به نظرتون بمونم دووم میارم یا همین حالا این تاپیکو با شما دوتا تنها بذارم ؟ :|
+
+
+
++
+
:icon_4:[/div][/quote]
یکم شفاف سازی کنی ممنون میشم :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.