درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم
بله ، درسته
بله منم موافقم
مرسی
من توضیح دادم اونوقت سپهرو لایک میکنی و میگی مرسی؟؟
اشکال نداره
محبوبیت من بیشتر
خب برادر من ، من و شما نداریم
هر کی منو لایک کنه انگار شما رو لایک کرده
منم راضیم آقا
حالا یه لایک که چیزی نیست نوش جونت
داداش من ، من الان با این یک لایک به کجا میرسم اصلا
اصلا ، الان جبرانش می کنم ، میرم چند تا از پست هایی که لایک نکردم برات لایک می کنم
آقا بیخیال حالا من یه غلطی کردم
هر چی گشتم اصلا پستی پیدا نکردم که لایک نکرده باشم
In the name of god
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله ، درسته :icon_12:[/div][/quote]
بله منم موافقم
مرسی ;)[/div][/quote]
من توضیح دادم اونوقت سپهرو لایک میکنی و میگی مرسی؟؟ :|
:|[/div][/quote]
:icon_4:
اشکال نداره :geek:
محبوبیت من بیشتر :mrgreen:[/div][/quote]
خب برادر من ، من و شما نداریم :D
هر کی منو لایک کنه انگار شما رو لایک کرده :mrgreen:
منم راضیم آقا :arrow:[/div][/quote]
حالا یه لایک که چیزی نیست نوش جونت :icon_10:[/div][/quote]
داداش من ، من الان با این یک لایک به کجا میرسم اصلا ;)
اصلا ، الان جبرانش می کنم ، میرم چند تا از پست هایی که لایک نکردم برات لایک می کنم :mrgreen:[/div][/quote]
آقا بیخیال حالا من یه غلطی کردم :|[/div][/quote]
:icon_7:
هر چی گشتم اصلا پستی پیدا نکردم که لایک نکرده باشم :icon_3:
درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم
بله ، درسته
بله منم موافقم
مرسی
من توضیح دادم اونوقت سپهرو لایک میکنی و میگی مرسی؟؟
اشکال نداره
محبوبیت من بیشتر
خب برادر من ، من و شما نداریم
هر کی منو لایک کنه انگار شما رو لایک کرده
منم راضیم آقا
حالا یه لایک که چیزی نیست نوش جونت
داداش من ، من الان با این یک لایک به کجا میرسم اصلا
اصلا ، الان جبرانش می کنم ، میرم چند تا از پست هایی که لایک نکردم برات لایک می کنم
آقا بیخیال حالا من یه غلطی کردم
هر چی گشتم اصلا پستی پیدا نکردم که لایک نکرده باشم
آقا ولش کن بیخیال
یا حسین الشهید
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله ، درسته :icon_12:[/div][/quote]
بله منم موافقم
مرسی ;)[/div][/quote]
من توضیح دادم اونوقت سپهرو لایک میکنی و میگی مرسی؟؟ :|
:icon_4:
اشکال نداره :geek:
محبوبیت من بیشتر :mrgreen:[/div][/quote]
خب برادر من ، من و شما نداریم :D
هر کی منو لایک کنه انگار شما رو لایک کرده :mrgreen:
منم راضیم آقا :arrow:[/div][/quote]
حالا یه لایک که چیزی نیست نوش جونت :icon_10:[/div][/quote]
داداش من ، من الان با این یک لایک به کجا میرسم اصلا ;)
اصلا ، الان جبرانش می کنم ، میرم چند تا از پست هایی که لایک نکردم برات لایک می کنم :mrgreen:[/div][/quote]
آقا بیخیال حالا من یه غلطی کردم :|[/div][/quote]
:icon_7:
هر چی گشتم اصلا پستی پیدا نکردم که لایک نکرده باشم :icon_3:[/div][/quote]
آقا ولش کن بیخیال :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.