درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم
بله ، درسته
In the name of god
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله ، درسته :icon_12:
درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم
بله ، درسته
بله منم موافقم
مرسی
هعی زندگی
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله ، درسته :icon_12:[/div][/quote]
بله منم موافقم
مرسی ;)
بله ، درسته
بله منم موافقم
مرسی
من توضیح دادم اونوقت سپهرو لایک میکنی و میگی مرسی؟؟
یا حسین الشهید
[quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله منم موافقم
مرسی ;)[/div][/quote]
من توضیح دادم اونوقت سپهرو لایک میکنی و میگی مرسی؟؟ :|
:|
بله ، درسته
بله منم موافقم
مرسی
اشکال نداره
محبوبیت من بیشتر
In the name of god
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله منم موافقم
مرسی ;)[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:icon_4:
اشکال نداره :geek:
محبوبیت من بیشتر :mrgreen:
بله ، درسته
بله منم موافقم
مرسی
اشکال نداره
محبوبیت من بیشتر
یا حسین الشهید
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله منم موافقم
مرسی ;)[/div][/quote]
محبوبیت من بیشتر :mrgreen:[/div][/quote]
:|
بله ، درسته
بله منم موافقم
مرسی
اشکال نداره
محبوبیت من بیشتر
خب برادر من ، من و شما نداریم
هر کی منو لایک کنه انگار شما رو لایک کرده
منم راضیم آقا
In the name of god
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله منم موافقم
مرسی ;)[/div][/quote]
خب برادر من ، من و شما نداریم :D
هر کی منو لایک کنه انگار شما رو لایک کرده :mrgreen:
منم راضیم آقا :arrow:
بله ، درسته
بله منم موافقم
مرسی
اشکال نداره
محبوبیت من بیشتر
منم راضیم آقا
حالا یه لایک که چیزی نیست نوش جونت
یا حسین الشهید
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله منم موافقم
مرسی ;)[/div][/quote]
منم راضیم آقا :arrow:[/div][/quote]
حالا یه لایک که چیزی نیست نوش جونت :icon_10:
بله ، درسته
بله منم موافقم
مرسی
اشکال نداره
محبوبیت من بیشتر
منم راضیم آقا
داداش من ، من الان با این یک لایک به کجا میرسم اصلا
اصلا ، الان جبرانش می کنم ، میرم چند تا از پست هایی که لایک نکردم برات لایک می کنم
In the name of god
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله منم موافقم
مرسی ;)[/div][/quote]
حالا یه لایک که چیزی نیست نوش جونت :icon_10:[/div][/quote]
داداش من ، من الان با این یک لایک به کجا میرسم اصلا ;)
اصلا ، الان جبرانش می کنم ، میرم چند تا از پست هایی که لایک نکردم برات لایک می کنم :mrgreen:
بله ، درسته
بله منم موافقم
مرسی
اشکال نداره
محبوبیت من بیشتر
منم راضیم آقا
داداش من ، من الان با این یک لایک به کجا میرسم اصلا
اصلا ، الان جبرانش می کنم ، میرم چند تا از پست هایی که لایک نکردم برات لایک می کنم
آقا بیخیال حالا من یه غلطی کردم
یا حسین الشهید
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]درباره سوال 6 بگم که ما قبل از اینکه وارد این دنیا بشیم همه زندیگمونو از قبل دیدم و واسه همینه که بعضی چیزا فکر میکنیم که قبلاً دیدیم :icon_10:[/div][/quote]
بله منم موافقم
مرسی ;)[/div][/quote]
حالا یه لایک که چیزی نیست نوش جونت :icon_10:[/div][/quote]
داداش من ، من الان با این یک لایک به کجا میرسم اصلا ;)
اصلا ، الان جبرانش می کنم ، میرم چند تا از پست هایی که لایک نکردم برات لایک می کنم :mrgreen:[/div][/quote]
آقا بیخیال حالا من یه غلطی کردم :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.