سلام
چون یه تعدادیتون از سری قبل خوشتون اومد ایم سری جدید :
1 - تا حالا دقت کردین دقیقا وقتی شما میرید دسشویی تیمی که می خواین گل می زنه ؟
2 - تا حالا دقت کردین چه قد واسه خودمون برنامه میذاریم ولی عمل نمیکنیم
3 - تا حالا دقت کردید جه قد سخته اشکتون رو از دیگران قایم کنید و وانمود کنید هیچی نشده
4 - تـا حالا دقـت کردین هر درد و مرضـی که داریم مامان بابا ها میگـن واسه زیادی پـشت ِ پی سی نشـستنه؟ (از جمله چشم درد )
5 - تا حالا دقت کردین وقتی تو یه جمع یکی صدا میزنه "الـاغ" همه بر می گردن طرف صدا؟
6 -تا حالا دقت کردین یه صحنه ای داره اتفاق میوفته و فک می کنید یه بار اینو دیدید؟ (این برای کیا اتفاق افتاده ؟ بگن برا من که بوده )
7 - تا حالا دقت کردین همش میگم تابستون این کارو میکنیم اون کارو میکنیم آخرش تابستون تموم میشه و میبینیم هیچ کاری نکردیم؟
8 - تاحالا دقت کردین وقتی همه خوابن و میخوای یواشکی بری بیرون سر و صداهایی ایجاد میشه که توی عمرت ایجاد نکردی؟
9 - تا حالا دقت کردین دو ساعت درس میخونی ساعتو نگاه میکنی میبینی نیم ساعت گذشته ! نیم ساعت میای پای کامپیوتر ساعتو نگاه میکنی میبینی دو ساعت گذشته ؟!
10 - تا حالا دقت کردین وقتی میخوای جلو یکی کلی کلاس بیای یه سوتی میدی که آبروت در حد تیم ملی میره ؟
اگه خوشتون اومد بگید ادامه بدم و گرنه که این آخرین قسمت هست
به سوال قسمت 6 هم جواب بدید
مرسی که خوندید
تا حالا دقت کردی مطالبی که نوشتی در شان آواتارت نیست .
چه ربظی دارن اینا به هم ؟؟؟
خوب کمی دقت کنی خودت پی می بری
ببین دوست من
من اصلا باهات موافق نیستم
همونطور که میدونی چندین بار تو دین اسلام به اهمیت خنده اشاره شده به طور مثال :
امام باقر (ع) می فرمایند: ( تبسم الرجل فی وجه اخیه حسنه ) تبسم انسان در چهره دوستش، حسنه و ثواب به شمار می رود.
و موارد دیگر که اگه بخوای میگم
منم در مطلب بالا نه به کــسی بی احترامی کردم و نه
حرف بدی زدم
آدم باید دلش خدایی باشه نه زبونش
هعی زندگی
[quote][div][b]ali00712[/b][/div][div][quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div][quote][div][b]m.replay[/b][/div][div]سلام
چون یه تعدادیتون از سری قبل خوشتون اومد ایم سری جدید :D :
1 - تا حالا دقت کردین دقیقا وقتی شما میرید دسشویی تیمی که می خواین گل می زنه ؟ :?
2 - تا حالا دقت کردین چه قد واسه خودمون برنامه میذاریم ولی عمل نمیکنیم :icon_4:
3 - تا حالا دقت کردید جه قد سخته اشکتون رو از دیگران قایم کنید و وانمود کنید هیچی نشده :cry:
4 - تـا حالا دقـت کردین هر درد و مرضـی که داریم مامان بابا ها میگـن واسه زیادی پـشت ِ پی سی نشـستنه؟ (از جمله چشم درد :icon_4: )
5 - تا حالا دقت کردین وقتی تو یه جمع یکی صدا میزنه "الـاغ" همه بر می گردن طرف صدا؟ :lol:
6 -تا حالا دقت کردین یه صحنه ای داره اتفاق میوفته و فک می کنید یه بار اینو دیدید؟[b] (این برای کیا اتفاق افتاده ؟ بگن برا من که بوده )[/b]
7 - تا حالا دقت کردین همش میگم تابستون این کارو میکنیم اون کارو میکنیم آخرش تابستون تموم میشه و میبینیم هیچ کاری نکردیم؟
8 - تاحالا دقت کردین وقتی همه خوابن و میخوای یواشکی بری بیرون سر و صداهایی ایجاد میشه که توی عمرت ایجاد نکردی؟ :mrgreen:
9 - تا حالا دقت کردین دو ساعت درس میخونی ساعتو نگاه میکنی میبینی نیم ساعت گذشته ! نیم ساعت میای پای کامپیوتر ساعتو نگاه میکنی میبینی دو ساعت گذشته ؟! :icon_2::icon_2:
10 - تا حالا دقت کردین وقتی میخوای جلو یکی کلی کلاس بیای یه سوتی میدی که آبروت در حد تیم ملی میره ؟
اگه خوشتون اومد بگید ادامه بدم و گرنه که این آخرین قسمت هست
به سوال قسمت 6 هم جواب بدید
مرسی که خوندید ;););)
[/div][/quote]
تا حالا دقت کردی مطالبی که نوشتی در شان آواتارت نیست .:ugeek::arrow::?[/div][/quote]
چه ربظی دارن اینا به هم ؟؟؟[/div][/quote]
خوب کمی دقت کنی خودت پی می بری[/div][/quote]
ببین دوست من
من اصلا باهات موافق نیستم
همونطور که میدونی چندین بار تو دین اسلام به اهمیت خنده اشاره شده به طور مثال :
امام باقر (ع) می فرمایند: ( تبسم الرجل فی وجه اخیه حسنه ) تبسم انسان در چهره دوستش، حسنه و ثواب به شمار می رود.
و موارد دیگر که اگه بخوای میگم
منم در مطلب بالا نه به کــسی بی احترامی کردم و نه
حرف بدی زدم
آدم باید دلش خدایی باشه نه زبونش
[quote][div][b]australia[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div]یکی از اون موارد شماره ی 10
تو مگه نمیگی دل باید خدایی باشه
پس بقیه ..چه کارن:!::!::idea:[/div][/quote]
:?:[/div][/quote]
حالا این یعنی چه:?::idea:
[quote][div][b]ali00712[/b][/div][div][quote][div][b]australia[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div]یکی از اون موارد شماره ی 10
حالا این یعنی چه:?::idea:[/div][/quote]
یعنی یکم بیشتر توضیح بده
[quote][div][b]australia[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div][quote][div][b]australia[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div]یکی از اون موارد شماره ی 10
یعنی یکم بیشتر توضیح بده [/div][/quote]
من برا شما اون مطلب رو ننوشتم
لطفا دخالت نکنید
[quote][div][b]ali00712[/b][/div][div][quote][div][b]australia[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div][quote][div][b]australia[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div]یکی از اون موارد شماره ی 10
یعنی یکم بیشتر توضیح بده [/div][/quote]
من برا شما اون مطلب رو ننوشتم
لطفا دخالت نکنید[/div][/quote]
تو کورش نیستی ؟
همون علی پپه ؟
تا حالا دقت کردین انسان دو دست داره...؟
.
تازه.........دوتا پا هم داره!!!!!
عجب !
جالب بود مرسی
هعی زندگی
[quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]تا حالا دقت کردین انسان دو دست داره...؟
.
تازه.........دوتا پا هم داره!!!:o:shock::o!!
[/div][/quote]
عجب !
جالب بود مرسی :ugeek:
اصلا قسمت 10 ربطی به خدا نداره
تا حالا شده بری تو یه جمع بخوای یه ذره خودت رو خفن جلوه بدی ؟
حاضرم قسم بخورم شده
اگه بگی نه یا واقعا تو پیامبری (استغفر الله) یا داری دروغ میگی
بهتره این بحث رو هم ادامه ندی مردم دوست دارن از اومدن تو بخش سرگرمی لذت ببرن
نه اینکه بحث مارو ببینن
خودت بهتر از من میدونی قضیه چیه
مساله رو از اینی که هست سخت تر نکن
هعی زندگی
[quote][div][b]ali00712[/b][/div][div]یکی از اون موارد شماره ی 10
اصلا قسمت 10 ربطی به خدا نداره
تا حالا شده بری تو یه جمع بخوای یه ذره خودت رو خفن جلوه بدی ؟
حاضرم قسم بخورم شده
اگه بگی نه یا واقعا تو پیامبری (استغفر الله) یا داری دروغ میگی
بهتره این بحث رو هم ادامه ندی
[b]مردم دوست دارن از اومدن تو بخش سرگرمی لذت ببرن[/b]
نه اینکه بحث مارو ببینن
خودت بهتر از من میدونی قضیه چیه
مساله رو از اینی که هست سخت تر نکن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.