مهدی افشاتر میشی یا منم شرکت کنم تو بحث ؟؟؟؟؟؟؟؟
ها چی میگی بهمنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
ه
هر دم از این باغ....
هااااااااااااا منتظر جوابم یه عکس خودت یزار شاد شیم
حالا گیر نده برای تو بعدا یه عکس میدم الان اینجا شلوغه زشته همه دستاشونو میبرن عاشقم میشن بیخیال
عکستو که دارم میخوای اپلود کنم ببینی؟
نه
پس خودت فعلا یکم قر بده سرگرم بشم از استخر اومدن حال ندارم حوصلم سر بره دیگه خود دانی
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]the-last-game[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]the-last-game[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]the-last-game[/b][/div][div]مهدی افشاتر میشی یا منم شرکت کنم تو بحث ؟؟؟؟؟؟؟؟
ها چی میگی بهمنی ؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]ه
هر دم از این باغ....
:?[/div][/quote]
هااااااااااااا منتظر جوابم یه عکس خودت یزار شاد شیم [/div][/quote]
حالا گیر نده برای تو بعدا یه عکس میدم الان اینجا شلوغه زشته همه دستاشونو میبرن عاشقم میشن بیخیال :roll:[/div][/quote]
عکستو که دارم میخوای اپلود کنم ببینی؟
[/div][/quote]
نه :|[/div][/quote]
پس خودت فعلا یکم قر بده سرگرم بشم از استخر اومدن حال ندارم حوصلم سر بره دیگه خود دانی :icon_4:
خیلی پیچیده است شما کجا آدرس گرفتی بگو راهنماییت کنم برسی به مقصد
######
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]اههههه مهدی چه شخصیت پیچیده ای داشتی...[/div][/quote]
خیلی پیچیده است شما کجا آدرس گرفتی بگو راهنماییت کنم برسی به مقصد
این محصول جدید کارخونه ن دیه ... البته قدیمین ولی خو انگار تازه مجوز پخش گرفتن
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]شددوتا کی هستین؟؟ نمیشناسم[/div][/quote]
این محصول جدید کارخونه ن دیه ... البته قدیمین ولی خو انگار تازه مجوز پخش گرفتن :mrgreen:
خب حالا کی هستن؟؟
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]شددوتا کی هستین؟؟ نمیشناسم[/div][/quote]
این محصول جدید کارخونه ن دیه ... البته قدیمین ولی خو انگار تازه مجوز پخش گرفتن :mrgreen:[/div][/quote]
خب حالا کی هستن؟؟
خب حالا کی هستن؟؟
یکیشون بازیکن قدیمیه ولی مال انجمن نیس .. اون یکی اطلاعات کمی در دسته ازش ولی گه گاهی میاد تیک حضور میزنه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]شددوتا کی هستین؟؟ نمیشناسم[/div][/quote]
این محصول جدید کارخونه ن دیه ... البته قدیمین ولی خو انگار تازه مجوز پخش گرفتن :mrgreen:[/div][/quote]
خب حالا کی هستن؟؟[/div][/quote]
یکیشون بازیکن قدیمیه ولی مال انجمن نیس .. اون یکی اطلاعات کمی در دسته ازش ولی گه گاهی میاد تیک حضور میزنه :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.