این رهامممم مثل یک شیطان میمونه ، ببینید چقدر آدم علیه مهدی جمع کرده ، واقعا ک گولشو نخورید
رهام دشمن شماره یک اسلام شناخته میشه
AMIR GUMER
O_o
.
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2:
این رهامممم مثل یک شیطان میمونه ، ببینید چقدر آدم علیه مهدی جمع کرده ، واقعا ک :arrow: گولشو نخورید :geek:[/div][/quote]
رهام دشمن شماره یک اسلام شناخته میشه :icon_10:
مردک مگه دیشب قرار نشد نیای ؟؟؟ راستی دیشب تاپیکت رو بعد بحث عدم زدی برام جالب شد یکم
نه آخه این پسر امین 7 اومده بود به پشتیبانی یه سری چیزایی گفته بود مسدودش میکردن پیامشو که یادته نبودشم که عدم بزنه
مهدی 098 هم گند زد به تاپیک اینقدر اسپم داده بود رو حرف بقیه
وگرنه خودم که اکانت واسم مهم نیست مسدود بشه
این بنده خداا خواستم درگیر نشه 1000 تا لایک داشت دیگه جمع نمیتونست بکنه
در هر حال ما برویم بای همگی
امیر نزاری مهدی قصر در بره با زنجیر ببندش
یعنی یهوو نگران لایک بچه ها شدی ؟؟؟ باش منم گوشام مخملی
مهدی هم عزیزه ... دختر باشه پسر باشه ... خوشکل باشه یا زشت ... از بچه های خوب انجمنه بعید میدونم کسی هم باشه تو این انجمن که از مهدی بدش بیاد
...
طرف من به بچه ای تاپیک ... یکم معرفت هم بد نیس سوالی داشتین خواستین با مهدی بیشتر آشنا بشین خصوصی
نه من اصلا نگران اکانت کسی نیستم خودتم میدونی
ولی این دوستمون تنها کسی بود که یکم که چه عرض کنم خیلی عقایدش دیدم که خوبه و امکانش هست که بتونه عین من فکر کنه
سر همین حال هرکیو بخوام بگیرم واسه اینو نمیگیرم
درسته خیلی زیاد نوشته بودم و وقت گذاشته بودم ولی اینکه این علاقه مند شدده بود به طرز فکرم برام ارزشش بیشتر بود و دوس دارم که تغییر بکنه
اون تاپیک هم اول آخر 3 ساعت بعد توسط مدیر حذف میشد همونطورکه اینیکی تاپیکم که اندازه ی اون هم تند نبود و هیچ اسپمی هم نداشت حذف شدش
اگه هم میخوای اینو بگی که عدم زدی که کسی نیاد بخونه تاپیکرو که احساسم هم همینو میگه
عزیزم اون تاپیک ساعت 4 صبح آخه کی دیگه میخواست بخونتش؟3 ساعت بعد هم عدم میزدش مدیر پس ازین فکرا نکن 2 روز درمورد سرور 23 که نشوته بودم توی انجمن بودش و نزدیک 200 نفر هم خوندنش اون 3 ساعته مهم شد یهو؟
یکم فکر کن همین کسیم چیزی خواست بگه بگو بیام بشینم باهاش صحبت کنم
البته بماند که جراتشو ندارن که بیان
خو این همه سال تاپیک زدی ... اکانت مهدی که باز یه سلام علیکی باش داری با کلی لایک پرپر کردی ... حالا ساعت 3 اومدی یه تاپیک که توش کلکل بوده دقیقا بعد بحث عدم زدی ؟؟؟ اونم تو که عاشق اینی بشینن کلکل هات رو بخونن
اگه دلیلت هم عدم زدن توسط مدیره ... که تاپیک قبلیش هنوز عدم نخورده حالا چرا نمیدونم ولی دقیا یادمه تاپیک رو اوردی بالا بعد 20 دقه دومی رو عدم زدی ... میگم باز من گوشام مخملی
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]هوی_نقی[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]هوی_نقی[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]مردک مگه دیشب قرار نشد نیای ؟؟؟ :mrgreen: راستی دیشب تاپیکت رو بعد بحث عدم زدی برام جالب شد یکم :lol:[/div][/quote]
نه آخه این پسر امین 7 اومده بود به پشتیبانی یه سری چیزایی گفته بود مسدودش میکردن پیامشو که یادته نبودشم که عدم بزنه
مهدی 098 هم گند زد به تاپیک اینقدر اسپم داده بود رو حرف بقیه
وگرنه خودم که اکانت واسم مهم نیست مسدود بشه :mrgreen:
این بنده خداا خواستم درگیر نشه 1000 تا لایک داشت دیگه جمع نمیتونست بکنه
در هر حال ما برویم بای همگی
امیر نزاری مهدی قصر در بره با زنجیر ببندش[/div][/quote]
یعنی یهوو نگران لایک بچه ها شدی ؟؟؟ باش منم گوشام مخملی
مهدی هم عزیزه ... دختر باشه پسر باشه ... خوشکل باشه یا زشت ... از بچه های خوب انجمنه بعید میدونم کسی هم باشه تو این انجمن که از مهدی بدش بیاد
...
طرف من به بچه ای تاپیک ... یکم معرفت هم بد نیس سوالی داشتین خواستین با مهدی بیشتر آشنا بشین خصوصی :icon_10:[/div][/quote]
نه من اصلا نگران اکانت کسی نیستم خودتم میدونی ;)
ولی این دوستمون تنها کسی بود که یکم که چه عرض کنم خیلی عقایدش دیدم که خوبه و امکانش هست که بتونه عین من فکر کنه ;)
سر همین حال هرکیو بخوام بگیرم واسه اینو نمیگیرم
درسته خیلی زیاد نوشته بودم و وقت گذاشته بودم ولی اینکه این علاقه مند شدده بود به طرز فکرم برام ارزشش بیشتر بود و دوس دارم که تغییر بکنه
اون تاپیک هم اول آخر 3 ساعت بعد توسط مدیر حذف میشد همونطورکه اینیکی تاپیکم که اندازه ی اون هم تند نبود و هیچ اسپمی هم نداشت حذف شدش
[b]اگه هم میخوای اینو بگی که عدم زدی که کسی نیاد بخونه تاپیکرو که احساسم هم همینو میگه
عزیزم اون تاپیک ساعت 4 صبح آخه کی دیگه میخواست بخونتش؟3 ساعت بعد هم عدم میزدش مدیر پس ازین فکرا نکن 2 روز درمورد سرور 23 که نشوته بودم توی انجمن بودش و نزدیک 200 نفر هم خوندنش اون 3 ساعته مهم شد یهو؟
یکم فکر کن همین کسیم چیزی خواست بگه بگو بیام بشینم باهاش صحبت کنم
البته بماند که جراتشو ندارن که بیان ;)[/b][/div][/quote]
خو این همه سال تاپیک زدی ... اکانت مهدی که باز یه سلام علیکی باش داری با کلی لایک پرپر کردی ... حالا ساعت 3 اومدی یه تاپیک که توش کلکل بوده دقیقا بعد بحث عدم زدی ؟؟؟ اونم تو که عاشق اینی بشینن کلکل هات رو بخونن :lol:
اگه دلیلت هم عدم زدن توسط مدیره ... که تاپیک قبلیش هنوز عدم نخورده حالا چرا نمیدونم ولی دقیا یادمه تاپیک رو اوردی بالا بعد 20 دقه دومی رو عدم زدی ... میگم باز من گوشام مخملی :D
محض اطلاع همه ایشون پروازه رو میگه من عاشقشم
عجبز
خودش رفت منم داستان باز نمیکنم
ولی از 1 تا 100 حرفاش دروغ بود هر چی گفت ولی خب هر چی بود تونست خودشو خالی کنه ظاهرا
######
عجبز :D
ولی از 1 تا 100 حرفاش دروغ بود هر چی گفت ولی خب هر چی بود تونست خودشو خالی کنه ظاهرا :roll:
عجبز
ولی از 1 تا 100 حرفاش دروغ بود هر چی گفت ولی خب هر چی بود تونست خودشو خالی کنه ظاهرا
عجب
AMIR GUMER
O_o
.
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]محض اطلاع همه ایشون پروازه رو میگه من عاشقشم
ولی از 1 تا 100 حرفاش دروغ بود هر چی گفت ولی خب هر چی بود تونست خودشو خالی کنه ظاهرا :roll:[/div][/quote]
عجب :icon_10:
عجبز
عجب
به جان تو
######
[quote][div][b]خوابم-میاد[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]محض اطلاع همه ایشون پروازه رو میگه من عاشقشم
ولی از 1 تا 100 حرفاش دروغ بود هر چی گفت ولی خب هر چی بود تونست خودشو خالی کنه ظاهرا :roll:[/div][/quote]
عجب :icon_10:[/div][/quote]
به جان تو :mrgreen:
عجبز
عجب
به جان تو
به مرگ من؟
AMIR GUMER
O_o
.
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]خوابم-میاد[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]محض اطلاع همه ایشون پروازه رو میگه من عاشقشم
عجب :icon_10:[/div][/quote]
به جان تو :mrgreen:[/div][/quote]
به مرگ من؟ :icon_10:
عجبز
لامصب یه ذره صبر میکردی میداشتیمت تو منگنه فکر میکردیم داریم اذیتت میکنیم شاد میشدیم واسه خودمون بعد میومدی میگفتی
اخ این چه وضعشه
من از این سوسول بازیا خوشم نمیاد
######
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]محض اطلاع همه ایشون پروازه رو میگه من عاشقشم
لامصب یه ذره صبر میکردی میداشتیمت تو منگنه فکر میکردیم داریم اذیتت میکنیم شاد میشدیم واسه خودمون بعد میومدی میگفتی
اخ این چه وضعشه[/div][/quote]
من از این سوسول بازیا خوشم نمیاد :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.