dmc4s
هوی_نقی
dmc4s
مردک مگه دیشب قرار نشد نیای ؟؟؟
راستی دیشب تاپیکت رو بعد بحث عدم زدی برام جالب شد یکم
نه آخه این پسر امین 7 اومده بود به پشتیبانی یه سری چیزایی گفته بود مسدودش میکردن پیامشو که یادته نبودشم که عدم بزنه
مهدی 098 هم گند زد به تاپیک اینقدر اسپم داده بود رو حرف بقیه
وگرنه خودم که اکانت واسم مهم نیست مسدود بشه
این بنده خداا خواستم درگیر نشه 1000 تا لایک داشت دیگه جمع نمیتونست بکنه
در هر حال ما برویم بای همگی
امیر نزاری مهدی قصر در بره با زنجیر ببندش
یعنی یهوو نگران لایک بچه ها شدی ؟؟؟ باش منم گوشام مخملی
مهدی هم عزیزه ... دختر باشه پسر باشه ... خوشکل باشه یا زشت ... از بچه های خوب انجمنه بعید میدونم کسی هم باشه تو این انجمن که از مهدی بدش بیاد
...
طرف من به بچه ای تاپیک ... یکم معرفت هم بد نیس سوالی داشتین خواستین با مهدی بیشتر آشنا بشین خصوصی
نه من اصلا نگران اکانت کسی نیستم خودتم میدونی
ولی این دوستمون تنها کسی بود که یکم که چه عرض کنم خیلی عقایدش دیدم که خوبه و امکانش هست که بتونه عین من فکر کنه
سر همین حال هرکیو بخوام بگیرم واسه اینو نمیگیرم
درسته خیلی زیاد نوشته بودم و وقت گذاشته بودم ولی اینکه این علاقه مند شدده بود به طرز فکرم برام ارزشش بیشتر بود و دوس دارم که تغییر بکنه
اون تاپیک هم اول آخر 3 ساعت بعد توسط مدیر حذف میشد همونطورکه اینیکی تاپیکم که اندازه ی اون هم تند نبود و هیچ اسپمی هم نداشت حذف شدش
اگه هم میخوای اینو بگی که عدم زدی که کسی نیاد بخونه تاپیکرو که احساسم هم همینو میگه
عزیزم اون تاپیک ساعت 4 صبح آخه کی دیگه میخواست بخونتش؟3 ساعت بعد هم عدم میزدش مدیر پس ازین فکرا نکن 2 روز درمورد سرور 23 که نشوته بودم توی انجمن بودش و نزدیک 200 نفر هم خوندنش اون 3 ساعته مهم شد یهو؟
یکم فکر کن همین کسیم چیزی خواست بگه بگو بیام بشینم باهاش صحبت کنم
البته بماند که جراتشو ندارن که بیان وقتی همه ی خوبا و استعداد هارو نابود میکنی
میشی یه آدم تنها!
اونوقتکه خودت نابود میشی
eryha
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]هوی_نقی[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]مردک مگه دیشب قرار نشد نیای ؟؟؟ :mrgreen: راستی دیشب تاپیکت رو بعد بحث عدم زدی برام جالب شد یکم :lol:[/div][/quote]
نه آخه این پسر امین 7 اومده بود به پشتیبانی یه سری چیزایی گفته بود مسدودش میکردن پیامشو که یادته نبودشم که عدم بزنه
مهدی 098 هم گند زد به تاپیک اینقدر اسپم داده بود رو حرف بقیه
وگرنه خودم که اکانت واسم مهم نیست مسدود بشه :mrgreen:
این بنده خداا خواستم درگیر نشه 1000 تا لایک داشت دیگه جمع نمیتونست بکنه
در هر حال ما برویم بای همگی
امیر نزاری مهدی قصر در بره با زنجیر ببندش[/div][/quote]
یعنی یهوو نگران لایک بچه ها شدی ؟؟؟ باش منم گوشام مخملی
مهدی هم عزیزه ... دختر باشه پسر باشه ... خوشکل باشه یا زشت ... از بچه های خوب انجمنه بعید میدونم کسی هم باشه تو این انجمن که از مهدی بدش بیاد
...
طرف من به بچه ای تاپیک ... یکم معرفت هم بد نیس سوالی داشتین خواستین با مهدی بیشتر آشنا بشین خصوصی :icon_10:[/div][/quote]
نه من اصلا نگران اکانت کسی نیستم خودتم میدونی ;)
ولی این دوستمون تنها کسی بود که یکم که چه عرض کنم خیلی عقایدش دیدم که خوبه و امکانش هست که بتونه عین من فکر کنه ;)
سر همین حال هرکیو بخوام بگیرم واسه اینو نمیگیرم
درسته خیلی زیاد نوشته بودم و وقت گذاشته بودم ولی اینکه این علاقه مند شدده بود به طرز فکرم برام ارزشش بیشتر بود و دوس دارم که تغییر بکنه
اون تاپیک هم اول آخر 3 ساعت بعد توسط مدیر حذف میشد همونطورکه اینیکی تاپیکم که اندازه ی اون هم تند نبود و هیچ اسپمی هم نداشت حذف شدش
[b]اگه هم میخوای اینو بگی که عدم زدی که کسی نیاد بخونه تاپیکرو که احساسم هم همینو میگه
عزیزم اون تاپیک ساعت 4 صبح آخه کی دیگه میخواست بخونتش؟3 ساعت بعد هم عدم میزدش مدیر پس ازین فکرا نکن 2 روز درمورد سرور 23 که نشوته بودم توی انجمن بودش و نزدیک 200 نفر هم خوندنش اون 3 ساعته مهم شد یهو؟
یکم فکر کن همین کسیم چیزی خواست بگه بگو بیام بشینم باهاش صحبت کنم
البته بماند که جراتشو ندارن که بیان ;)[/b]