[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]kingg2222[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چه گوگولیای هستین شما :mrgreen:[/div][/quote]
خودتی[/div][/quote]
تو بیشتری :P[/div][/quote]
مهدی نظر تو چیه بفروشم یا بمونم بازی کنم ؟[/div][/quote]
بمون بازی کن سکه که مهم نیست مهم تقواست [/div][/quote]
مهم نیته :|
[quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]kingg2222[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چه گوگولیای هستین شما :mrgreen:[/div][/quote]
خودتی[/div][/quote]
مهم نیته :|[/div][/quote]
نیت که اول سرور کرده برای ادامه کار گفتم :icon_10:
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]kingg2222[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چه گوگولیای هستین شما :mrgreen:[/div][/quote]
خودتی[/div][/quote]
نیت که اول سرور کرده برای ادامه کار گفتم :icon_10:[/div][/quote]
اگه درست نیت کرده بود از اول هدف خودشو میدونس :ugeek:
[quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]kingg2222[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چه گوگولیای هستین شما :mrgreen:[/div][/quote]
خودتی[/div][/quote]
نیت که اول سرور کرده برای ادامه کار گفتم :icon_10:[/div][/quote]
اگه درست نیت کرده بود از اول هدف خودشو میدونس :ugeek:[/div][/quote]
اون دیگه تقصیر ایمان ضعیفشه :ugeek:
اری
تا زمانی که مدیران بازی سرور بگذارد ما بازی خواهیم کرد
[quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div]شما ها هنوز عصر پادشاهان بازی میکنید؟ :icon_2:[/div][/quote]
اری
تا زمانی که مدیران بازی سرور بگذارد ما بازی خواهیم کرد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.