من سفارت سطح 7 دارم.. تو داری؟ نداری دیگه
جرات داری حمله کن قدرت سفارت سطح 7 رو ببینی
نه تو بچه خوبی هستی فارمت نمیکنم
مدیونی فکر کنی از سفارت سطح هفتت ترسیدم
######
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]همتونو خودم فارم میکنم :icon_10:[/div][/quote]
من سفارت سطح 7 دارم.. تو داری؟ نداری دیگه :geek:
جرات داری حمله کن قدرت سفارت سطح 7 رو ببینی :icon_10::icon_2::icon_4:[/div][/quote]
مدیونی فکر کنی از سفارت سطح هفتت ترسیدم :icon_10:
تو که از منم بیشتر داری پاپ میزنی
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]همتونو خودم فارم میکنم :icon_10:[/div][/quote]
جرات داری حمله کن قدرت سفارت سطح 7 رو ببینی :icon_10::icon_2::icon_4:[/div][/quote]
تو که از منم بیشتر داری پاپ میزنی
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]همتونو خودم فارم میکنم :icon_10:[/div][/quote]
چه بهتر از این که به دست شما فارم بشیم [/div][/quote]
به پام فارم شو :|
من وزیر جنگ اتحاد اولم
با وزیر جنگ درگیر نشین تا در امان باین وگرنه با سفارت 7 بهتون حمله میکنم
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]همتونو خودم فارم میکنم :icon_10:[/div][/quote]
مدیونی فکر کنی از سفارت سطح هفتت ترسیدم :icon_10:[/div][/quote]
من وزیر جنگ اتحاد اولم
با وزیر جنگ درگیر نشین تا در امان باین وگرنه با سفارت 7 بهتون حمله میکنم :icon_4:
نامردیه من باس برای ارتقای هر سطح منابعم 3 برابر شما هزینه کنم تو شهر ما گرونی و تورم بیداد میکنه تازه برای ارتقای هر سطح باید از شهرداری مجوز بگیرم که کلی بابتش هم پول میخوان کلی هم کاغذ بازی و دردسر داره
######
نامردیه من باس برای ارتقای هر سطح منابعم 3 برابر شما هزینه کنم تو شهر ما گرونی و تورم بیداد میکنه تازه برای ارتقای هر سطح باید از شهرداری مجوز بگیرم که کلی بابتش هم پول میخوان کلی هم کاغذ بازی و دردسر داره
من وزیر جنگ اتحاد اولم
پسر اسمم رو دیدی تو بازی ؟
گازت میگیرما ...
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]همتونو خودم فارم میکنم :icon_10:[/div][/quote]
من وزیر جنگ اتحاد اولم
با وزیر جنگ درگیر نشین تا در امان باین وگرنه با سفارت 7 بهتون حمله میکنم :icon_4:[/div][/quote]
گازت میگیرما ...
رشوه بده حله
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]نامردیه من باس برای ارتقای هر سطح منابعم 3 برابر شما هزینه کنم تو شهر ما گرونی و تورم بیداد میکنه تازه برای ارتقای هر سطح باید از شهرداری مجوز بگیرم که کلی بابتش هم پول میخوان کلی هم کاغذ بازی و دردسر داره [/div][/quote]
رشوه بده حله
من وزیر جنگ اتحاد اولم
گازت میگیرما ...
تو جی میگی؟
من با پاپ باز جماعت حرف نمیزنم
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]همتونو خودم فارم میکنم :icon_10:[/div][/quote]
من وزیر جنگ اتحاد اولم
با وزیر جنگ درگیر نشین تا در امان باین وگرنه با سفارت 7 بهتون حمله میکنم :icon_4:[/div][/quote]
گازت میگیرما ...[/div][/quote]
تو جی میگی؟
من با پاپ باز جماعت حرف نمیزنم :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.