قشنگ ترین لحظه....
لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت....
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div]کسی اتحاد داره من بیام؟[/div][/quote]
بیا شمال ایران زمین
من هستم [/div][/quote]
اگه تمام بچهایه انجمن باشه منم میام
دوستان از اونجایی که دیه نمیخوام پاپ بزنم دارم با کله میخورم زمین
مجموع منابعت چقدره؟
6000
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]دوستان از اونجایی که دیه نمیخوام پاپ بزنم دارم با کله میخورم زمین [/div][/quote]
مجموع منابعت چقدره؟ :ugeek:[/div][/quote]
6000
ایشالا سرور 9 اگه اکسپرس بود بنده یکی از 3 اکانت برتر سرور(نه یک هفته دو هفته) میسازم هم از نظر نیرو هم جمعیت اگر هم سوپر بود یکی از 10 اکانت برتر این خط اینم نشون آخر تابستون بهتون میگم
مهم هم نیست کیا تو سرور باشن
البته از اخر داداشی اول میشی
بله ما در مقابل شما و اتحاد شیرها هیچ به حساب میایم
######
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]ایشالا سرور 9 اگه اکسپرس بود بنده یکی از 3 اکانت برتر سرور(نه یک هفته دو هفته) میسازم هم از نظر نیرو هم جمعیت اگر هم سوپر بود یکی از 10 اکانت برتر این خط اینم نشون آخر تابستون بهتون میگم :geek::ugeek:
مهم هم نیست کیا تو سرور باشن :geek:[/div][/quote]
:icon_10:البته از اخر داداشی اول میشی [/div][/quote]
بله ما در مقابل شما و اتحاد شیرها هیچ به حساب میایم :mrgreen:
دوستان از اونجایی که دیه نمیخوام پاپ بزنم دارم با کله میخورم زمین
فدا سرت
مهم نیست افتادی رو زمین مهم اینه ک دوباره بلند شی
.
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]دوستان از اونجایی که دیه نمیخوام پاپ بزنم دارم با کله میخورم زمین [/div][/quote]
فدا سرت :icon_4:
مهم نیست افتادی رو زمین مهم اینه ک دوباره بلند شی :ugeek:
ایشالا سرور 9 اگه اکسپرس بود بنده یکی از 3 اکانت برتر سرور(نه یک هفته دو هفته) میسازم هم از نظر نیرو هم جمعیت اگر هم سوپر بود یکی از 10 اکانت برتر این خط اینم نشون آخر تابستون بهتون میگم
مهم هم نیست کیا تو سرور باشن
البته از اخر داداشی اول میشی
بله ما در مقابل شما و اتحاد شیرها هیچ به حساب میایم
نمیدونم چی شده اتحاد شیرار همش یه سرور نبودم حتی پروازه هم نیستش
قشنگ ترین لحظه....
لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت....
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]ایشالا سرور 9 اگه اکسپرس بود بنده یکی از 3 اکانت برتر سرور(نه یک هفته دو هفته) میسازم هم از نظر نیرو هم جمعیت اگر هم سوپر بود یکی از 10 اکانت برتر این خط اینم نشون آخر تابستون بهتون میگم :geek::ugeek:
مهم هم نیست کیا تو سرور باشن :geek:[/div][/quote]
:icon_10:البته از اخر داداشی اول میشی [/div][/quote]
بله ما در مقابل شما و اتحاد شیرها هیچ به حساب میایم :mrgreen:[/div][/quote]
نمیدونم چی شده اتحاد شیرار همش یه سرور نبودم حتی پروازه هم نیستش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.