همینطوری خوبه نیاز به محدودیتی نداره
هر کی میتونه هر چقدر میتونه بره متروکه بزنه
هر کی میتونه هر چقدر میتونه بره متروکه بزنه
Bermoda
شاهزادگان پارسی
شاهزادگان پارسی
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/01/31 14:01:53
هر کی میتونه هر چقدر میتونه بره متروکه بزنه Bermoda
شاهزادگان پارسی |
|
1394/01/31 14:02:02
هر کی میتونه هر چقدر میتونه بره متروکه بزنه Bermoda
شاهزادگان پارسی |
|
1394/01/31 14:04:56
شما پست های قبلی رو خوندی یا همین جوری جو گیر شدی یه نظری دادی؟
عـــــیاران ایران
|
|
1394/01/31 14:07:43
پستا رو خوندم MR ولی به نظرم همینطوری خوبه Bermoda
شاهزادگان پارسی |
اکانت های فعال کنونی |
1394/01/31 14:13:24
نظر کلی من اینه قصد توهین به کسی هم ندارم
1. اینکه همین وضعیت بسیار خوب شده و اینکه بازیکن ها سریع تر میتونن پیشرفت کنن مخصوصا اول سرور 2 . هرکسی میتونه به اندازه توانایی هاش و میزانی که خرج میکنه از امکانات سرور ( متروکه و ... ) استفاده کنه مثلا وقتی دونفر تو نقشه جفت هم هستن یکی 100 تومن خرج اکانتش کرده و یکی 10 تومن خرج کرده بالاخره باید یک فرقی باشه برای تسخیر متروکه ( توضیح زیادی نمیدم تو زمینه خرج کردن و تسخیر متروکه دوستانی که بلدن میدونن رابطه خرج کردنش چیه ) 3. و سوم اینکه تو بازی هرکسی براساس عرضه ای که داره میتونه پیشرفت کنه نمونه واضحش نبردافکار وقتی منابع میداد اکثرا از این طریق استفاده میکردن واسه کسب منابع .. این دلیل نمیشد که یکی بگه من استفاده نکردم از این طریق چون سالم بازی میکنم و از این صحبتا ..پیشرفت تو بازی یک معیاره واسه سنجش بازیکن ها . پس وقتی شمایی که میگید باید متروکه ها رو محدودیت بزارید به این دلیله که شما نمیتونی درست استفاده کنی پس دلیلی نداره بخواید فتوا بدید که محدودیت بزارن .. |
|
1394/01/31 14:18:50
نه اینطوری نیس سارگن . منی ک با این وضع مخالم غارتمو به خوبی میکنم . دو نفر دیگه ایی هم که نظرشون اینه تو تاپ غارتن پس به بازی بلد بودن و اینا نیس . بازی بی معنی شده یعنی هیچ کار نکنی فقط تسخیر کنی بعد سرباز بسازی که اکثرا هم سرباز ندارن فقط تسخیر میکنن. بازی به یه مدل تکراری دراومده
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
|
|
1394/01/31 14:25:05
ببینید عزیزان من بشخصه اگه میگم باید تغییر ایجاد بشه و محدودیت هایی اعمال بشه فکر نکنید واسم سود داره
عزیزانی که میاید تریپ خوش فکری بر میدارید میگید متروکه چیزیه که واسه همه است خب شما هم استفاده کن این نشد حرف مطمئن باشید شماها اگه مثلا 4 تا متروکه میزنید 8 تا هم از کنار بقیه میخورید من 20 تا میزنم 200 تا از کنار بقیه میخورم پس مطمئنا محدود شدنش سودی واسم نداره یا مثلا در مورد تسخیر طرف میاد میگه خیلی هم خوبه شما هم بزن تسخیر کن انگار ما بر و بر نگاه میکنیم خب ما هم میزنیم بحث سر ماهیت متروکه نیست بحث اینه متروکه ها با این روال فعلی جریان و استراتژی بازی رو عوض کرده داره به یک بازی مسخره تبدیل میشه حالا یه عده از دوستانی که از شرایط فعلی کمال رضایت رو دارن اصن قبل متروکه ها رو ندیدن انصافا برای من قبل از ورود متروکه ها هیجان بازی بیشتر بود سختی کار بیشتر بود الان نابرده رنج اگه نگیم گنج حداقل یه اکانت متوسط رو به بالا میسر میشه چهار تا متروکه میزنی غارت میکنی تسخیر میکنی تمام این شده روال بازی الان ما خیلی راحت طلب شدید ######
|
|
1394/01/31 15:43:00
نارحتی بازی نکن برو یه هیجان انگیزشو پیدا کن
والله سازنده های بازی خودشون کاری نمیکنن بازیکن از دست بدن (حالا میان میگن همه حرفه ای رفتن نوب ها دارن بازی میکنن) بعدش اینا وقتی یه تصمیمی رو اتخاذ میکنند خودشون کلی فک میکنند به نظر بندیه شرایط در حال حاضر خیلی خوبه چون همه میتونن پیشرفت کنن بچه های 10.12 ساله که یدونه سکه هم نمیتونن بزنن به واسطه متروکه ها میتونن قوی شن کلی بلغور میکردید تسخیر بذارید بازی هیجان داشته باشه اله بله از اون طرف یه عده دگ میگفتن تسخیر باشه طرف خودش مولتیشو تسخیر میکنه مولتی بازا غول میشن ولی الان شرایط تا حد امکان مساویه بقیه اشه دگ به خودت مربوطه چقدر بتونی پیشرفت کنی ...
|
|
1394/01/31 16:28:38
ببین عزیزم شما الان از وضعیت راضی هستی من ناراضی...الان ناراحتی که من ناراضی هستم؟؟ اصن به شما ربطی داره من راضی باشم یا ناراضی؟؟ شما سعی داری منو راضی کنی وضعیت خوبه منم سعی دارم بگم وضعیت بده این اشکالی داره؟
این فقط یه بحثه تاثیری هم فعلا نداره کلا از بیخ حرفات بچه گانه بود انتقاد نباشه سازنده های بازی نمیتونن هیچوقت یه بازی خوب بسازن شک نکن کسانی که در بطن بازی هستن از خود سازنده های بازی نقص ها و معایب بازی رو بهتر میفهمن همونطور که تو تمام سرور های قبل معایبی بوده حالا یا تونستن بر طرف کنن یا کلا تغییرش دادن بله منم یادمه همه میگفتن چرا این بازی تسخیرش فعال نمیشه ولی آیا اون موقع کسی میدونست متروکه چیه؟ اصن منظورشون از تسخیر چی بود؟ این شرایط که میگی نسبیه عزیزم هزارتا تغییر دیگه هم ایجاد کنن بازم همه چی برای همه مساویه همیشه به خود بازیکن بستگی داره که چقدر پیشرفت کنه ######
|
|
1394/01/31 16:32:23
شما بی خود ناراضی هستی
یاید راضی باشی اوفتاد؟ حرفای من بچگانه باشه حرفای تو از بیخ مسخرس ...
|
منوی کاربری
|
||