از زمانی که متروکه ها آزاد شدن خیلی وقت میگذره و نتایج خودش رو به همه نشون داده و تجربیاتی در این زمینه پیدا کردیم.
اول اینکه این متروکه ها باعث شدند بازیکنان به اصطلاح حرفه ای سریع تر از قبل سه ایکس رو شروع کنند
دوم باعث شد سرعت شهر سازی ها بیشتر بشه و تقریبا محدودیت تمدن از جلوی پای بازیکنان برداشته شده
سوم بدست آمدن غارت های واقعا تخیلی در اوایل سرورها مخصوصا سرورهای اکسپرس و سوپر اکسپرس
چهارم نیرو سازی راحتتر برای کسانی که میخوان کتیبه بزنن و در کنار شهر های سوخته شهر میسازند ( مختصات 500 )
پنجم استفاده کمتر بازیکنان از سکه جهت ارتقای شهرهاشون
اگر موارد دیگه به ذهنتون میرسه بفرمایید تا اضافه کنیم
حالا یه کار خوبم که کردن شما بیا اعتراض کن
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[quote][div][b]ayaraniran[/b][/div][div]از زمانی که متروکه ها آزاد شدن خیلی وقت میگذره و نتایج خودش رو به همه نشون داده و تجربیاتی در این زمینه پیدا کردیم.
اول اینکه این متروکه ها باعث شدند بازیکنان به اصطلاح حرفه ای سریع تر از قبل سه ایکس رو شروع کنند
دوم باعث شد سرعت شهر سازی ها بیشتر بشه و تقریبا محدودیت تمدن از جلوی پای بازیکنان برداشته شده
سوم بدست آمدن غارت های واقعا تخیلی در اوایل سرورها مخصوصا سرورهای اکسپرس و سوپر اکسپرس
چهارم نیرو سازی راحتتر برای کسانی که میخوان کتیبه بزنن و در کنار شهر های سوخته شهر میسازند ( مختصات 500 )
اگر موارد دیگه به ذهنتون میرسه بفرمایید تا اضافه کنیم[/div][/quote]
حالا یه کار خوبم که کردن شما بیا اعتراض کن:twisted:8-);)
از زمانی که متروکه ها آزاد شدن خیلی وقت میگذره و نتایج خودش رو به همه نشون داده و تجربیاتی در این زمینه پیدا کردیم.
اگر موارد دیگه به ذهنتون میرسه بفرمایید تا اضافه کنیم
حالا یه کار خوبم که کردن شما بیا اعتراض کن
[quote][div][b]ayaraniran[/b][/div][div]از زمانی که متروکه ها آزاد شدن خیلی وقت میگذره و نتایج خودش رو به همه نشون داده و تجربیاتی در این زمینه پیدا کردیم.
اگر موارد دیگه به ذهنتون میرسه بفرمایید تا اضافه کنیم[/div][/quote]
حالا یه کار خوبم که کردن شما بیا اعتراض کن:twisted:8-);)
اول اینکه ما هیچوقت جمعیت 1233 نداشتیم اون که شما میگی 1323 هست 10 تا کمتر از جمعیت فعلی شهرا نه 100 تا
همه چیزایی که میگی درست ولی گفتنش چه سودی داره به نظرت چند نفر مخالف متروکه ها هستن چند نفر موافق؟؟ بخوایم خوش بینانه بگیم 70% موافق هستن 30% مخالف ...تمام بازیکنهای نوب و سطح متوسط مثل این دوست عزیزی که اومد گفت خیلی خوبه واسه چی باید از 9 جمعیتی شروع کنیم دوس دارن متروکه باشه چرا چون این عزیزان بعضیا یا تو عمرشون اصن نتونستن شهر با منابع 20 20 خودشون درست کنن یا اگرم بخوان درست کنن خیلی بیشتر از یه بازیکن حرفه ای زمان لازم دارن ولی الان متروکه ها این اختلاف طبقاتی رو از بین برده و همه میتونن شهر با منابع 20 و آماده نیروسازی داشته باشن چرا مخالفت کنن کیف میکنن دیگه
به نظرم حداقل اگه این قابلیت تسخیر هست باید شرایطش مثل اول باشه و گینگیزا بزنن یعنی طرف با شهری که نیروش زیاد هست بتونه یکی دیگه تسخیر کنه که این شرایط هم همون عزیزانی که در بالا اشاره کردم با ارسال تیکت های فراوان به پشتیبانی تغییرش دادن
حرف شما درست
وای از هر دو شهری که با یک قصر میشه ساخت فقط یکیش رو میتونی تسخیر کنی
که اون هم نیاز به سرباز های زیادی داره
زمان زیادی میبره
و اگه من در نظر شما بازیکن متوسطی هستم
شما که از من قوی تری میتونی نیرو بیشترب ببری
کمتر اسیب ببینی
مشاور بیشتری ببری
فقط کمتری صرف کنی
خلاصه
سود بیشتری کنی
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اول اینکه ما هیچوقت جمعیت 1233 نداشتیم اون که شما میگی 1323 هست 10 تا کمتر از جمعیت فعلی شهرا نه 100 تا :D
همه چیزایی که میگی درست ولی گفتنش چه سودی داره به نظرت چند نفر مخالف متروکه ها هستن چند نفر موافق؟؟ بخوایم خوش بینانه بگیم 70% موافق هستن 30% مخالف ...تمام بازیکنهای نوب و سطح متوسط مثل این دوست عزیزی که اومد گفت خیلی خوبه واسه چی باید از 9 جمعیتی شروع کنیم دوس دارن متروکه باشه چرا چون این عزیزان بعضیا یا تو عمرشون اصن نتونستن شهر با منابع 20 20 خودشون درست کنن یا اگرم بخوان درست کنن خیلی بیشتر از یه بازیکن حرفه ای زمان لازم دارن ولی الان متروکه ها این اختلاف طبقاتی رو از بین برده و همه میتونن شهر با منابع 20 و آماده نیروسازی داشته باشن چرا مخالفت کنن کیف میکنن دیگه :D
به نظرم حداقل اگه این قابلیت تسخیر هست باید شرایطش مثل اول باشه و گینگیزا بزنن یعنی طرف با شهری که نیروش زیاد هست بتونه یکی دیگه تسخیر کنه که این شرایط هم همون عزیزانی که در بالا اشاره کردم با ارسال تیکت های فراوان به پشتیبانی تغییرش دادن :D[/div][/quote]
حرف شما درست
وای از هر دو شهری که با یک قصر میشه ساخت فقط یکیش رو میتونی تسخیر کنی
که اون هم نیاز به سرباز های زیادی داره
زمان زیادی میبره
و اگه من در نظر شما بازیکن متوسطی هستم
شما که از من قوی تری میتونی نیرو بیشترب ببری
کمتر اسیب ببینی
مشاور بیشتری ببری
فقط کمتری صرف کنی
خلاصه
سود بیشتری کنی
از منم نهایت سپاس رو داری یا فقط از بقیه نهایت سپاس رو داری؟
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]از نظرات دوستان نهایت سپاس رو دارم :icon_10:[/div][/quote]
دقت کن نوشتم دوستان
ما با هم رفیقیم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]از نظرات دوستان نهایت سپاس رو دارم :icon_10:[/div][/quote]
از منم نهایت سپاس رو داری یا فقط از بقیه نهایت سپاس رو داری؟[/div][/quote]
دقت کن نوشتم دوستان :|
ما با هم رفیقیم :icon_1:
شما خودت رو نگاه نکن که چندتا فارم کت و کلفت گیرت افتاده و گر و گر غارت میکنی و نیرو می سازی :
این مطلب در 1394/01/29 20:48:03 نوشته شده است و در 1394/01/29 20:48:23 ویرایش شده است .
[quote][div][b]ayaraniran[/b][/div][div]bi zahamat spam nadid[/div][/quote]
شما خودت رو نگاه نکن که چندتا فارم کت و کلفت گیرت افتاده و گر و گر غارت میکنی و نیرو می سازی ::arrow:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.