اول اینکه نهایت سپاس رو از مدیران دارم که کلا منو سـانسور کردن تاپیک پست نقل همه حذف میشه بس که من خلاف قوانین حرف میزنم(البته همشون خوبن بجز...)
گفتن این حرفا اینجا فایده ای نداره کلا هیچ جا فایده ای نداره
چون مسئولین امر کار خودشونو میکنن
######
اول اینکه نهایت سپاس رو از مدیران دارم که کلا منو سـانسور کردن تاپیک پست نقل همه حذف میشه بس که من خلاف قوانین حرف میزنم(البته همشون خوبن بجز...)
گفتن این حرفا اینجا فایده ای نداره کلا هیچ جا فایده ای نداره :lol:
چون مسئولین امر کار خودشونو میکنن
اگه خودتون نشسته باشید پایه بازی و از متروکه ها غارت کنید ، 100 درصد میگید متروکه خوبه
چون بدون خرج و مولتی نیروسازیت به راهه ، حالا مولتی بیاری کارتو راهت تر کردی فقط ، در اصله ماجرا فرقه خاصی ایجاد نمیکنه
تسخیرش هم واسه جمع کردنه بهونه بعضیا که میگن قابلیت تسخیر باشه ، خوبه
ولی من مخالفشم کلا ، هر نوبی میاد بالا الکی الکی ، حالا نه اینکه ما پرو پلیر باشیم ولی خوب ...
مولتی بالا آوردن هم خیلی راحت شده
واسه راضی نگه داشتن هر دو طرف ، گینگیز باید وقتی کسی داره تسخیر میکنه حداقل 3 4 دور طرف رو فارم کنه تا بتونه یه متروکه رو تسخیر کنه
هر نیرویی بذارن تو متروکه گینگیز با توجه به همون نیرو بهشون حمله کنه
و به قصد شکوندن بره ، نه به قصد سیخونک زدن
هر دور بخواد یه شهره جدید تسخیر کنه همین اوضاع به راه باشه ...
که کلا کسی سمتش نره
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
متروکه خوبه :icon_14:
اگه خودتون نشسته باشید پایه بازی و از متروکه ها غارت کنید ، 100 درصد میگید متروکه خوبه
چون بدون خرج و مولتی نیروسازیت به راهه ، حالا مولتی بیاری کارتو راهت تر کردی فقط ، در اصله ماجرا فرقه خاصی ایجاد نمیکنه
تسخیرش هم واسه جمع کردنه بهونه بعضیا که میگن قابلیت تسخیر باشه ، خوبه
ولی من مخالفشم کلا ، هر نوبی میاد بالا الکی الکی ، حالا نه اینکه ما پرو پلیر باشیم ولی خوب ...
مولتی بالا آوردن هم خیلی راحت شده
واسه راضی نگه داشتن هر دو طرف ، گینگیز باید وقتی کسی داره تسخیر میکنه حداقل 3 4 دور طرف رو فارم کنه تا بتونه یه متروکه رو تسخیر کنه
هر نیرویی بذارن تو متروکه گینگیز با توجه به همون نیرو بهشون حمله کنه
و به قصد شکوندن بره ، نه به قصد سیخونک زدن
هر دور بخواد یه شهره جدید تسخیر کنه همین اوضاع به راه باشه ...
که کلا کسی سمتش نره
تو این تاپیک دوتا پستم حذف شد یکیش این " از قصر سطح 20 دوتا شهر میشه تسخیر کرد
شما کافیه یه شهر تسخیر کنی قصرش که صفر شده دوباره بیست کنی چندتا مشاور بسازی و 500 تا نیرو که اینکار یه روزم زمان نمیبره
در حقیقت شما آماده شدی واسه تسخیر بعدی به همین راحتی
ولی وقتی گینگیزا مثل سابق حمله کنن دیگه نمیشه با شهری که تازه تسخیر کردی و نیرو نداره سریع یکی دیگه تسخیر کنی
اگه مثل سابق گینگیزا به محاصره حمله کنن فقط میشه با شهری محاصره زد که نیروی زیادی داشته باشی در واقع دیگه تسخیر کار هر کسی نیست و جلوگیری میشه از جلو زن های اول سرور و پیشرفت سریع و ناگهانی در ابتدای سرور...دیگه کسی نمیتونه برای مولتیش تند تند شهر تسخیر کنه
خلاصه اینکه اگه گینگیزا محاصره رو بزنن مثل سابق , دیگه کار سخت میشه و گاو نر میخواهد و مرد کهن
اونلی پروپلیرز کن کپچر اباوندد اکچولی "
یکیش هم وقتی اینو گفتم رضا گفت تو روستای ما نمیشه با قصر سطح 20 دوتا تسخیر کرد من فقط گفتم ولی تو شهر ما میشه حالا اینو نمیدونم چرا حذف کردن شاید تو شهر ما هم نمیشه شایدم تو شهر ما میشه ولی من نباید لو میدادم شایدم...نمیدونم خلاصه حتما یه دلیلی داشته ما اصل رو بر این میذاریم که مدیرا کارشونو بلدن
######
تو این تاپیک دوتا پستم حذف شد یکیش این
[b]" از قصر سطح 20 دوتا شهر میشه تسخیر کرد
شما کافیه یه شهر تسخیر کنی قصرش که صفر شده دوباره بیست کنی چندتا مشاور بسازی و 500 تا نیرو که اینکار یه روزم زمان نمیبره
ولی وقتی گینگیزا مثل سابق حمله کنن دیگه نمیشه با شهری که تازه تسخیر کردی و نیرو نداره سریع یکی دیگه تسخیر کنی
اگه مثل سابق گینگیزا به محاصره حمله کنن فقط میشه با شهری محاصره زد که نیروی زیادی داشته باشی در واقع دیگه تسخیر کار هر کسی نیست و جلوگیری میشه از جلو زن های اول سرور و پیشرفت سریع و ناگهانی در ابتدای سرور...دیگه کسی نمیتونه برای مولتیش تند تند شهر تسخیر کنه
خلاصه اینکه اگه گینگیزا محاصره رو بزنن مثل سابق , دیگه کار سخت میشه و گاو نر میخواهد و مرد کهن
اونلی پروپلیرز کن کپچر اباوندد اکچولی "[/b]
:lol:
یکیش هم وقتی اینو گفتم رضا گفت تو روستای ما نمیشه با قصر سطح 20 دوتا تسخیر کرد من فقط گفتم[b] ولی تو شهر ما میشه[/b] حالا اینو نمیدونم چرا حذف کردن شاید تو شهر ما هم نمیشه شایدم تو شهر ما میشه ولی من نباید لو میدادم شایدم...نمیدونم خلاصه حتما یه دلیلی داشته ما اصل رو بر این میذاریم که مدیرا کارشونو بلدن :D
تو این تاپیک دوتا پستم حذف شد یکیش این " از قصر سطح 20 دوتا شهر میشه تسخیر کرد
اونلی پروپلیرز کن کپچر اباوندد اکچولی "
یکیش هم وقتی اینو گفتم رضا گفت تو روستای ما نمیشه با قصر سطح 20 دوتا تسخیر کرد من فقط گفتم ولی تو شهر ما میشه حالا اینو نمیدونم چرا حذف کردن شاید تو شهر ما هم نمیشه شایدم تو شهر ما میشه ولی من نباید لو میدادم شایدم...نمیدونم خلاصه حتما یه دلیلی داشته ما اصل رو بر این میذاریم که مدیرا کارشونو بلدن
عـــــیاران ایران
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تو این تاپیک دوتا پستم حذف شد یکیش این
[b]" از قصر سطح 20 دوتا شهر میشه تسخیر کرد
اونلی پروپلیرز کن کپچر اباوندد اکچولی "[/b]
:lol:
یکیش هم وقتی اینو گفتم رضا گفت تو روستای ما نمیشه با قصر سطح 20 دوتا تسخیر کرد من فقط گفتم[b] ولی تو شهر ما میشه[/b] حالا اینو نمیدونم چرا حذف کردن شاید تو شهر ما هم نمیشه شایدم تو شهر ما میشه ولی من نباید لو میدادم شایدم...نمیدونم خلاصه حتما یه دلیلی داشته ما اصل رو بر این میذاریم که مدیرا کارشونو بلدن :D[/div][/quote]
:icon_4:
به نظر من یه شرط خوب بذارن برا غارت از متروکه
مثل این: هر کـس نیروهای متروکه رو زد فقط بتونه غارت کنه یا چیزای دیگه
البته فکر کنم شرطی که من گفتم مسخره باشه, کسـی ایده ای داره بگه
عـــــیاران ایران
درست فکر کردی
...
[quote][div][b]ayaraniran[/b][/div][div]به نظر من یه شرط خوب بذارن برا غارت از متروکه
البته فکر کنم شرطی که من گفتم مسخره باشه, کسـی ایده ای داره بگه[/div][/quote]
درست فکر کردی :icon_9:
درست فکر کردی
ببین این فکر من مشکلاتی هم داره
مثلا متروکه ها نیروسازی میکنن اگه من یه روز غارتش نکنم و برم مسافرت متروکه حدود 400 تا از هر نیرو میسازه
بنابراین اگه یه نفر دیگه بهش حمله کنه با تلفات کمتر صاحب متروکه میشه و کاری از دست من بر نمیاد
اگر بعد از فارم کردنش دیگه کسـی نتونه بهش حمله کنه میشه مثل آبادی ها که به وسیله عمارت قهرمانان میگیریم
اصلا مسخره میشه
باید یه فکر درست حسابی کرد
عـــــیاران ایران
[quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div][quote][div][b]ayaraniran[/b][/div][div]به نظر من یه شرط خوب بذارن برا غارت از متروکه
البته فکر کنم شرطی که من گفتم مسخره باشه, کسـی ایده ای داره بگه[/div][/quote]
درست فکر کردی :icon_9:[/div][/quote]
ببین این فکر من مشکلاتی هم داره
مثلا متروکه ها نیروسازی میکنن اگه من یه روز غارتش نکنم و برم مسافرت متروکه حدود 400 تا از هر نیرو میسازه
بنابراین اگه یه نفر دیگه بهش حمله کنه با تلفات کمتر صاحب متروکه میشه و کاری از دست من بر نمیاد
اگر بعد از فارم کردنش دیگه کسـی نتونه بهش حمله کنه میشه مثل آبادی ها که به وسیله عمارت قهرمانان میگیریم
اصلا مسخره میشه
باید یه فکر درست حسابی کرد
هر 15 روز یه متروکه بشه زد و خوب اونی که فارم کرده متروکه رو اسمش بره رو متروکه و گزارشاتش به دستش برسه..
چطوره عایا؟
15 روز باز منطقیه ولی من گزینه دومو قبول ندارم
نمیدونم این نظر من واس تسخیر حالا شما برا غارت نظر بدید.
به نظر من در اولویت اینه که 24 ساعت نباشه فاصله تسخیر خیلی بیشتر باشه
این مطلب در 1394/01/31 00:46:58 نوشته شده است و در 1394/01/31 00:54:09 ویرایش شده است .
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
هر 15 روز یه متروکه بشه زد و خوب اونی که فارم کرده متروکه رو اسمش بره رو متروکه و گزارشاتش به دستش برسه..
چطوره عایا؟
15 روز باز منطقیه ولی من گزینه دومو قبول ندارم :?
به نظر من در اولویت اینه که 24 ساعت نباشه فاصله تسخیر خیلی بیشتر باشه
چطوره عایا؟
15 روز باز منطقیه ولی من گزینه دومو قبول ندارم
اگه هر 15 روز بشه یکی زد یا باس فرت و فرت با مولتی فارم کنی برای تسخیر یا هر 15 روز یکی تسخیر کنی این یک
دو اینکه اگه هر 15 روز باشه کلا جمش کنن بهتره که تو یه سرور سوپر اکسپرس کلا 4 تا میشه زد حالا حساب کن طرف 30_40 تا هم شهر داشته باشه خب چه کاریه لنگ اون 4 تا متروکه که نیست مولتی خالی میکنه یا با مولتی های متعدد برای خودش فارم میکنه کلا ترویج مولتی بازی میشه
######
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]هر 15 روز یه متروکه بشه زد و خوب اونی که فارم کرده متروکه رو اسمش بره رو متروکه و گزارشاتش به دستش برسه..
چطوره عایا؟
15 روز باز منطقیه ولی من گزینه دومو قبول ندارم :?
نمیدونم این نظر من واس تسخیر حالا شما برا غارت نظر بدید.[/div][/quote]
اگه هر 15 روز بشه یکی زد یا باس فرت و فرت با مولتی فارم کنی برای تسخیر یا هر 15 روز یکی تسخیر کنی این یک
دو اینکه اگه هر 15 روز باشه کلا جمش کنن بهتره که تو یه سرور سوپر اکسپرس کلا 4 تا میشه زد :D حالا حساب کن طرف 30_40 تا هم شهر داشته باشه خب چه کاریه لنگ اون 4 تا متروکه که نیست مولتی خالی میکنه یا با مولتی های متعدد برای خودش فارم میکنه کلا ترویج مولتی بازی میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.