سلام دوستان عزیز
این اصلا موضوع پیچیده ای نیست شما خودتون دارین پیچیدش میکنی شما 120000 تا نیرو داری حالا هر چی با هر سطحی .
با 3000 تا بهت حمله شده درسته موقع حمله گنیکزها یادتونه که هی بهتون حمله میشه یه بار به من حمله شد با 200 تا من کل نیروهامو تو شهرم اصلیم جمع کردم ولی از اون 50 تا سالم برگشت و کلی از انبار منو خالی کردن و رفتن .
ببین دوست من اونی که بهت حمله کرده غارت زده تو غارت هم همیشه یه سری زنده میمونن طرف مقابلت 3000 تا نیرو داشته از تو 1400 تا کشته شده تو که نمیخوای با 3000 تا بهت حمله بشه بعد فقط 100 200 تا کشته بدی اونایی هم که زنده موندم تا جایی که تونستن منابع رو غارت کردن * بازی انطوری طراحی شده .
یه روز خوب میاد !
در انتظار نامه دوستان قدیم !
آنقدر سکوت کردیم که همه گفتند حرف حق جواب ندارد !
سلام دوستان عزیز
این اصلا موضوع پیچیده ای نیست شما خودتون دارین پیچیدش میکنی شما 120000 تا نیرو داری حالا هر چی با هر سطحی .
با 3000 تا بهت حمله شده درسته موقع حمله گنیکزها یادتونه که هی بهتون حمله میشه یه بار به من حمله شد با 200 تا من کل نیروهامو تو شهرم اصلیم جمع کردم ولی از اون 50 تا سالم برگشت و کلی از انبار منو خالی کردن و رفتن .
ببین دوست من اونی که بهت حمله کرده غارت زده تو غارت هم همیشه یه سری زنده میمونن طرف مقابلت 3000 تا نیرو داشته از تو 1400 تا کشته شده تو که نمیخوای با 3000 تا بهت حمله بشه بعد فقط 100 200 تا کشته بدی اونایی هم که زنده موندم تا جایی که تونستن منابع رو غارت کردن سیستم بازی انطوری طراحی شده .