somebody
bingo55521
somebody
hitman_47
somebody
hitman_47
somebody
hitman_47
somebody
hitman_47
داداش غارت که درسته همه سربازا نمیمیرن با نبرد فرق داره تو این مورد
یک سوال دارم مرورگرت چیه و چه ورژنی ؟ اینو واسه نشون ندادن تو باکس لشکرکشی میپرسم
داداش گلم مرورگرم اخرین ورژنه فایرفاکسه...فلش پلیر و جاوا هم اخرین ورژنه...........اینی هم که شما میگی منطق نیست......البته ببخشیدا....................3000 نفر رفتن تو 120000 نفر.....هم غارت زدن....هم منجنیقا رو ترکوندن هم 1700 تا سرباز کشتن؟؟؟!!!!
اگه قراره بازی اینجوری پیش بره من همین امروز حذف اکانت میکنم.......حیف وقت و پولی که دارم هزینه میکنم نیست که بزارم پای یه چیزی که هیچ عدالت و حساب کتابی توش نیست؟؟؟؟؟؟
درمورد مرورگر به پشتیبانی تیکت بزن لطفا ببین اونا چی میگن
ولی غارت همینه
من خودم با 5000 تا کماندار به شهر صاحب کتیبه سرور 6 میزدم با اینکه تو شهرش 2.500.000 نیزه و 500.000 کماندار بود ارتش برمیگشت و من آمار نیروهاشو بدست میاوردم
این یه راه شناخته شدست تو بازیکنا برای دراوردن آمار نیرو چیز جدیدی نیس
این راه شناخته شده عادلانه و بر اساس حساب و کتاب نیست............مسخره ترین فرموله موجوده که تا حالا دیدم.......ما بازی رو گذاشتیم کنار.........نخواستیم بابا........................اگه قرار باشه هرچیزی روی انصاف و عدالت نباشه همون نباشه بهتره....هیچکسی هم از بازی نکردن نمرده......................
عزیزم نگاه غارت یعنی هدف نبرد نیست
اون مثال دعوایی که تو پست قبلی گذاشتی هدف زدن بود نه زدن جیب یا چیز دیگه
تو غارت اولا سوارکارا تیز ترن میتونن سریع اقدام کنن
ارتش مدافع هم همیشه پا وانستاده منتظر حمله که
تا کماندارا بخوان بیان برن سمت انبار منابع بردارن چنتاشون میمیرن یه تعداد کم هم برمیدارن سریع فلنگو میبندن
برادر من.......بزگوار........تاج سر.............اولا تو شهرا انبار رو دم در شهر نمیسازن که هرکی از راه اومد غارت کنه و برداره ببره.........
دوما اگه بخوایم روی اصول قضاوت کنیم وقتی به یه شهری حمله میشه....چه غارت چه حمله اون شهر سرباز داره دیده بان داره....کور که نیستن...دارن میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟
اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن
خیلی مخلصیم داداش....دمت گرم
فدات یه جورایی حق باتوئه
ولی این بازی الگوریتمه جنگی داره و کشکی نیست غارتاش
حالا نمیدونم الگوریتمش چطوریه
بازم میگم شما هم حق داری
در اینکه الگوریتم داره هیچ شکی نیست ولی در اینکه کشکی نیست من شک دارم......حتی به نظرم دوغی میاد.
.......چون باز کشک یه کم صفتی و صلابت داره ولی دوغ بدجوری آبکیه
..............اینم احتمالا ابکیه...................مشکل هم اینجاست که توی هزاران نفری که دارن بازی میکنن تعداد کمی هستن که میان ته و توی اینجور چیزا رو در میارن و دنبال حساب کتابشن................واسه همینه که الگوریتم همچنان ابکی مونده و هیچ تلاش حداقلی برای تبدیلش به کشک نمیشه
.........الگوریتمای بالاتر و بهتر و پیشرفته تر و دقیق تر پیشکش..............
خیلی مخلصیم
داداش شوالیه قدرت هجومیش زیاده.و همین طور کماندار هم قدرت خوبی داره
این مقدار شوالیه ای که شما گفتی معادل با 7000 شمشیرزن میشه قدرت هجومیش
احتمالا نیرو های مدافع شما هم نیزه دار بوده
و شوالیه های مهاجم هم سطح 20
آیا قهرمان همراه نداشته
اگه مطلب تکراری گفتم شرمنده.تاپیکو نخوندم.
سلام داداش بینگو......................خیلی مخلصیم..................من خدمتت عرض میکنم
1700 تا شوالیه بوده با 1600 تا کماندار
به اون شهر من که غارت زده.........10000 تا نیزه دار..................50000 تا شمشیر زن..........40000 تا کماندار..........20000 تا شوالیه که همه شون سطح دفاعی و حمله بیست...................سطح دیوار بیست.........دانش معماری 230%...........
10 تا هم قهرمان شوالیه سطح دفاعی و حمله ی 50 داشتم..................اونم قهرمان نداشته....................................
خداوکیلی با چه قانونی جور در میاد همچین نتیجه ای؟
قربونت .ما چاکریم
یعنی این طوری میشه
قدرت هجومی مهاجم با شوالیه 306000
قدرت هجومی مهاجم با کماندار 192000
حالا قدرت دفاعی شما با نیزه دار 500000 میشه
قدرت دفاع شما با کماندار 440000
قدرت دفاع شما با شوالیه 200000
قدرت دفاع با شمشیر زن 1250000
یعنی اینطوری میشه که یه نفر با قدرت 498000
به شما که قدرت دفاعت 1940000 هست حمله کرده نمیدونم اینا با هم بخونه یا نه یه چیز تجربی دراوردم.شاید غلت باشه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]somebody[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]somebody[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]somebody[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]somebody[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]somebody[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]داداش غارت که درسته همه سربازا نمیمیرن با نبرد فرق داره تو این مورد
یک سوال دارم مرورگرت چیه و چه ورژنی ؟ اینو واسه نشون ندادن تو باکس لشکرکشی میپرسم[/div][/quote]
داداش گلم مرورگرم اخرین ورژنه فایرفاکسه...فلش پلیر و جاوا هم اخرین ورژنه...........اینی هم که شما میگی منطق نیست......البته ببخشیدا....................3000 نفر رفتن تو 120000 نفر.....هم غارت زدن....هم منجنیقا رو ترکوندن هم 1700 تا سرباز کشتن؟؟؟!!!!
اگه قراره بازی اینجوری پیش بره من همین امروز حذف اکانت میکنم.......حیف وقت و پولی که دارم هزینه میکنم نیست که بزارم پای یه چیزی که هیچ عدالت و حساب کتابی توش نیست؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
درمورد مرورگر به پشتیبانی تیکت بزن لطفا ببین اونا چی میگن
ولی غارت همینه
من خودم با 5000 تا کماندار به شهر صاحب کتیبه سرور 6 میزدم با اینکه تو شهرش 2.500.000 نیزه و 500.000 کماندار بود ارتش برمیگشت و من آمار نیروهاشو بدست میاوردم
این یه راه شناخته شدست تو بازیکنا برای دراوردن آمار نیرو چیز جدیدی نیس[/div][/quote]
این راه شناخته شده عادلانه و بر اساس حساب و کتاب نیست............مسخره ترین فرموله موجوده که تا حالا دیدم.......ما بازی رو گذاشتیم کنار.........نخواستیم بابا........................اگه قرار باشه هرچیزی روی انصاف و عدالت نباشه همون نباشه بهتره....هیچکسی هم از بازی نکردن نمرده......................[/div][/quote]
عزیزم نگاه غارت یعنی هدف نبرد نیست
اون مثال دعوایی که تو پست قبلی گذاشتی هدف زدن بود نه زدن جیب یا چیز دیگه
تو غارت اولا سوارکارا تیز ترن میتونن سریع اقدام کنن
ارتش مدافع هم همیشه پا وانستاده منتظر حمله که :D تا کماندارا بخوان بیان برن سمت انبار منابع بردارن چنتاشون میمیرن یه تعداد کم هم برمیدارن سریع فلنگو میبندن
[/div][/quote]
برادر من.......بزگوار........تاج سر.............اولا تو شهرا انبار رو دم در شهر نمیسازن که هرکی از راه اومد غارت کنه و برداره ببره.........
دوما اگه بخوایم روی اصول قضاوت کنیم وقتی به یه شهری حمله میشه....چه غارت چه حمله اون شهر سرباز داره دیده بان داره....کور که نیستن...دارن میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟
اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن:lol::lol::lol::lol:
خیلی مخلصیم داداش....دمت گرم
[/div][/quote]
فدات یه جورایی حق باتوئه :ugeek:
ولی این بازی الگوریتمه جنگی داره و کشکی نیست غارتاش
حالا نمیدونم الگوریتمش چطوریه
بازم میگم شما هم حق داری ;)[/div][/quote]
در اینکه الگوریتم داره هیچ شکی نیست ولی در اینکه کشکی نیست من شک دارم......حتی به نظرم دوغی میاد.:D.......چون باز کشک یه کم صفتی و صلابت داره ولی دوغ بدجوری آبکیه:lol:..............اینم احتمالا ابکیه...................مشکل هم اینجاست که توی هزاران نفری که دارن بازی میکنن تعداد کمی هستن که میان ته و توی اینجور چیزا رو در میارن و دنبال حساب کتابشن................واسه همینه که الگوریتم همچنان ابکی مونده و هیچ تلاش حداقلی برای تبدیلش به کشک نمیشه:lol:.........الگوریتمای بالاتر و بهتر و پیشرفته تر و دقیق تر پیشکش..............
خیلی مخلصیم[/div][/quote]
داداش شوالیه قدرت هجومیش زیاده.و همین طور کماندار هم قدرت خوبی داره
این مقدار شوالیه ای که شما گفتی معادل با 7000 شمشیرزن میشه قدرت هجومیش
احتمالا نیرو های مدافع شما هم نیزه دار بوده
و شوالیه های مهاجم هم سطح 20
آیا قهرمان همراه نداشته:mrgreen:
اگه مطلب تکراری گفتم شرمنده.تاپیکو نخوندم.
[/div][/quote]
سلام داداش بینگو......................خیلی مخلصیم..................من خدمتت عرض میکنم
1700 تا شوالیه بوده با 1600 تا کماندار
به اون شهر من که غارت زده.........10000 تا نیزه دار..................50000 تا شمشیر زن..........40000 تا کماندار..........20000 تا شوالیه که همه شون سطح دفاعی و حمله بیست...................سطح دیوار بیست.........دانش معماری 230%...........
10 تا هم قهرمان شوالیه سطح دفاعی و حمله ی 50 داشتم..................اونم قهرمان نداشته....................................
خداوکیلی با چه قانونی جور در میاد همچین نتیجه ای؟[/div][/quote]
قربونت .ما چاکریم
یعنی این طوری میشه
قدرت هجومی مهاجم با شوالیه 306000
قدرت هجومی مهاجم با کماندار 192000
حالا قدرت دفاعی شما با نیزه دار 500000 میشه
قدرت دفاع شما با کماندار 440000
قدرت دفاع شما با شوالیه 200000
قدرت دفاع با شمشیر زن 1250000
یعنی اینطوری میشه که یه نفر با قدرت 498000
به شما که قدرت دفاعت 1940000 هست حمله کرده نمیدونم اینا با هم بخونه یا نه یه چیز تجربی دراوردم.شاید غلت باشه