amir.h.ahmadi
sharv
amir.h.ahmadi
این مشکل هم باید برطرف شه:
من فهمیدم که دیوار اون کارایی اصلی خودش را نداره چون سربازهای بدون نردبان و دژکوب نمیتونن رد شن از دیوار اما تو این بازی میشه
تازه روی دیوار باید کماندار باشه و نیرو های دشمنو بکشه مثل جنگ های صلیبی.
خیلی توقعات از بازی داریا ! ...
اگه قرار باشه همه ی نیروها در بازی مشخص باشن و مثل جنگ های صلیبی به اونا فرمان داد که ........عالیه میشه !
نردبان رو از کجا آوردی ....؟
من کی گفتم معلوم باشند من گفتم کارایی دیوار مثل اون بشه مثلا کسی که دیوار سطح 20 داره 1000 سرباز بدون دژکوب و منجنیق نتونن رد شن
اتفاقا خیلی به واقعیت نزدیک.
شما تصور کن داداش دیوار داری در شهرت دشمن حمله میکنه بدون دژکوب به همین خاطر میزان تلفاتش بیشتر از ۲ برابر میشه. بههرحال وقتی با نیروهاش حمله میکنه شما یه مقدار نیرو رو دیوار داری اون هم بههرحال کماندار داره ۴تا تیر میزنه از شما تلفات میگیره اما مهاجم که دژکوب نداره نمیتونه از دیوارها رد بشه و شکست میخوره
البته ممکن نیروهای مهاجم خیلی بیشتر باشه از مدافع که باز هم با تلفات خیلی زیاد شمار و شکست میده
توجه کن که تلفات خیلی زیاد......
حالا زمانی که دژکوب داره حمله میکنه و دیوار و نابود میکنه و به همین خاطر کمتر تلفات میده و بیشتر تلفات میگیره البته باید نوع نیرو هار و تو حمله و دفاع هم در نظر گرفت
اتفاقا به واقعیت خیلی نزدیک مشکلی هم نداره
این مطلب در 1391/12/10 18:44:06 نوشته شده است و در 1391/12/10 18:45:00 ویرایش شده است .
من به بچه خوشگلا میدم بوس بجا تنبیه...
[quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div]این مشکل هم باید برطرف شه:
من فهمیدم که دیوار اون کارایی اصلی خودش را نداره چون سربازهای بدون نردبان و دژکوب نمیتونن رد شن از دیوار اما تو این بازی میشه
تازه روی دیوار باید کماندار باشه و نیرو های دشمنو بکشه مثل جنگ های صلیبی.[/div][/quote]
خیلی توقعات از بازی داریا ! ...
اگه قرار باشه همه ی نیروها در بازی مشخص باشن و مثل جنگ های صلیبی به اونا فرمان داد که ........عالیه میشه !
نردبان رو از کجا آوردی ....؟
[/div][/quote]
من کی گفتم معلوم باشند من گفتم کارایی دیوار مثل اون بشه مثلا کسی که دیوار سطح 20 داره 1000 سرباز بدون دژکوب و منجنیق نتونن رد شن[/div][/quote]
اتفاقا خیلی به واقعیت نزدیک.
شما تصور کن داداش دیوار داری در شهرت دشمن حمله میکنه بدون دژکوب به همین خاطر میزان تلفاتش بیشتر از ۲ برابر میشه. بههرحال وقتی با نیروهاش حمله میکنه شما یه مقدار نیرو رو دیوار داری اون هم بههرحال کماندار داره ۴تا تیر میزنه از شما تلفات میگیره اما مهاجم که دژکوب نداره نمیتونه از دیوارها رد بشه و شکست میخوره
البته ممکن نیروهای مهاجم خیلی بیشتر باشه از مدافع که باز هم با تلفات خیلی زیاد شمار و شکست میده
توجه کن که تلفات خیلی زیاد......
حالا زمانی که دژکوب داره حمله میکنه و دیوار و نابود میکنه و به همین خاطر کمتر تلفات میده و بیشتر تلفات میگیره البته باید نوع نیرو هار و تو حمله و دفاع هم در نظر گرفت
اتفاقا به واقعیت خیلی نزدیک مشکلی هم نداره;)