cernelsamfsacernelzarmutدوستان عزیز من وقتی خودتون نمیتونید بدون سکه بازی کنید دلیل بر این نمیشه که بقیه هم نتونن.
منظورم شخص خاصی نیست مخاطبم همه ی کسایی هستن که میگن بدون سکه نمیشه به رتبه ی خوب رسید.
ضمنا بدون سکه هم میشه ساختمونا رو به سطح 10 رسوند!! (صرفا جهت اطلاع!!)
یه جور میگی انگار ما رو گنج نشستیم. انگار دارم هی سکه میزنم برادر من من بدون سکه بازی کردم. حتی بدون سکه کلید طلا زدم از یه بازیکن.و فروختم سرورو 16
ولی پاپ بازی محاله بدون سکه. یعنی راه نداره. شما میتوین 3x یه شهرو اوکی کنی. ولی اون یک ها نمیشه. در ضمن. این سرورو ها که پاپ بازی اب خوردنه. شما تو 2 تا سرورو تابستون مهمه که بدون سکه چی میکنی. وقتی همه بازیکن ها هستن
هر سرورو بازی کردم بدون سکه( تقریبا 150 تا با سکه هایه اموزش) فوقش 3 تا شهر خفن داشتم. بخوای بیشترش کنی اصلا راه نداره.
من تو w1 کلا 2 تا شهر با مهاجر زدم اونم شهرای 2 و3 بود. تماما متروکه بالا 900 محاصره کردم. اما همون 3 تا شهره اولمم که از 0 شروع شده بود این آخرا بالا 1000 بود. نیروهم همون بث که فقط 3 میل دف به آرشیو کننده متیبه دادم. یه بنده خدایی هم بود javanjam اونم 3 تا شهراشا 0 کردم هفته آخر برا یادگاریش نشون به اون نشون که موسس سرداران کوروش گفت منم شهراتا 0 می کنم. فقط نمیدونم چرا نیروهاش ناپدید شدن روز آخر سرور w1
ی
الان اره چون مترکه هست شاید بشه. ولی قبل قهرمانان که نبود مادر نزاییده بود کسی بتونه بدون سکه شهر اپ کنه
آره خب حداقل با این حرف موافقم... وقتی متروکه نبود این کارا سخت بود...
این مطلب در 1394/01/12 22:58:49 نوشته شده است و در 1394/01/12 23:04:55 ویرایش شده است .
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!