farhad77
grobs@grady
مهدی-098
farhad77
مهدی-098
300 نفر اول هر سرور به اضافه اونایی که گفتی
والا ما فکر میکردیم خیلی جدی تر از این حرفا باشه وقتی دیدیم نوب ها هم میتونن سرور قهرمانان بازی کنن شرکت نکردیم به نشانه اعتراض
یکبار هم تیکت زدم گفتم واقعا مسخره است تقریبا همه رو راه دادید فقط جمعیت 9 تایی ها رو کم مونده بود راه بدن
ینی اگه یکی فقط پاپ بازی کنه یا فارم باشه فقط رتبه 260 مثلا داشته باشه میره قهرمانان؟!عایا؟!!؟
آری تو فقط ثبت نام کن و اکانتت فعال باشه یعنی روش بازی کن میری قهرمانان تا این حد مسخره
عزیزم حرف مسخره نزن. شما یه سرور بدون سکه بازی کن تا اخرش رتبت بین 1000 تا بود یعن گل کاشتی.
عزیزم اونی که بین 300 تا باشه حداقل 100 تومن خرج داره. مخصوصا سرورو تابستون
مخالفم!!
اگه بخای فقط پاپ بازی کنی خیلی راحت میتونی راه پیدا کنی بدون سکه!!
فقط متروکه میزنی کاری نداره تجربشو دارم که میگم اینو
باشه عزیزم منتظر حضور خیلی راحت شما هستم تو سرور قهرمانان
عزیزم من از سرورو 5 هستم تو این بازی و بهت میگم تو نوب ترین سرورو بازی هم بدون سکه نمیشه جزو 300 تا شد
سرورو 7 بنده بدون سکه تا 500 تا هم اومدم ولی بیشتر هرچی پاپ زدم نشد. الانا دیگه تا 800-700 به زور میشه
این مطلب در 1393/12/17 15:27:24 نوشته شده است و در 1393/12/17 15:28:13 ویرایش شده است .
اغده اقــــا و خانــــوم نمیشناسه
lvl=93
خخخخخخخخخخ
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]300 نفر اول هر سرور به اضافه اونایی که گفتی
والا ما فکر میکردیم خیلی جدی تر از این حرفا باشه وقتی دیدیم نوب ها هم میتونن سرور قهرمانان بازی کنن شرکت نکردیم به نشانه اعتراض :D
یکبار هم تیکت زدم گفتم واقعا مسخره است تقریبا همه رو راه دادید فقط جمعیت 9 تایی ها رو کم مونده بود راه بدن 8-)[/div][/quote]
ینی اگه یکی فقط پاپ بازی کنه یا فارم باشه فقط رتبه 260 مثلا داشته باشه میره قهرمانان؟!عایا؟!!؟:icon_2:[/div][/quote]
آری تو فقط ثبت نام کن و اکانتت فعال باشه یعنی روش بازی کن میری قهرمانان تا این حد مسخره :icon_10:[/div][/quote]
عزیزم حرف مسخره نزن. شما یه سرور بدون سکه بازی کن تا اخرش رتبت بین 1000 تا بود یعن گل کاشتی.
عزیزم اونی که بین 300 تا باشه حداقل 100 تومن خرج داره. مخصوصا سرورو تابستون;)[/div][/quote]
مخالفم!!
اگه بخای فقط پاپ بازی کنی خیلی راحت میتونی راه پیدا کنی بدون سکه!!
فقط متروکه میزنی کاری نداره تجربشو دارم که میگم اینو:icon_10:[/div][/quote]
باشه عزیزم منتظر حضور خیلی راحت شما هستم تو سرور قهرمانان
عزیزم من از سرورو 5 هستم تو این بازی و بهت میگم تو نوب ترین سرورو بازی هم بدون سکه نمیشه جزو 300 تا شد
سرورو 7 بنده بدون سکه تا 500 تا هم اومدم ولی بیشتر هرچی پاپ زدم نشد. الانا دیگه تا 800-700 به زور میشه