kingg222
منظور من از اینکه ساختمونان 10 رو رد نکرده اینه که حتی تو سرور سوپر اکسپرس از 9 به 10 بخوای ارتقا بزنی حدودا 1.30 ساعته حالا این حالا کسی که زر میزنه اولین سرورم بدون سکه 10 تا شهر بالای 1000 داشتم 2 تا سرور بازی کرده باشید معلومه داره زر میزنه کسی ام که میگه میشه اونم داره زر میزنه منبع سطح 12 به 13 6 ساعته الان مدال هارو گذاشتن دگ اونی که داره زر میزنه مدال گرفتم زر بزنه کدوم هفته گرفته
آقا ختم کلام با سکه های پاداش 1 هفته زیر 200 میمونید احساس شاخ بودن بهتون دست نده هفته 4 چهارم که سکه های ته میکشه نه میتونی اتمام بدی نه میتونی تعدیل بدی واسه یه ارتقا باید 8 ساعت منتظر بمونی ربطی به بازی بلد بودنو ترفند نداره
بعدشم سرور بعدی بدون سکه 1 ماه زیر 300 باشید تونسیتید هیچ ربطی به من نداره اما 600 تا سکه واستون نزدم از از خــــر کمترم
مخاطبم همونیه که زر میزنه بدون سکه 10 تا شهر بالای 1000 داشت و اونی که میگه شما نمیوتنید دلیل نمیشه بقیه هم نتونن
من میگم نمیتونن
در یک کلام ... مخالفم
داری خیلی بزرگش میکنی...!
چرند و پرند هم زیاد میگی. سعی کن بازیتو بهتر کنی که بتونی بدون سکه هم بازی کنی.
وقتی یه کاری از دست خودت برنمیاد فکر نکن از دست بقیه هم برنمیاد...
تو خیر سرت این همه بازی کردی ولی به اندازه ی تازه وارد ها هم بازی بلد نیستی...
متاسفم برات بچه جون...
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]منظور من از اینکه ساختمونان 10 رو رد نکرده اینه که حتی تو سرور سوپر اکسپرس از 9 به 10 بخوای ارتقا بزنی حدودا 1.30 ساعته حالا این حالا کسی که زر میزنه اولین سرورم بدون سکه 10 تا شهر بالای 1000 داشتم 2 تا سرور بازی کرده باشید معلومه داره زر میزنه کسی ام که میگه میشه اونم داره زر میزنه منبع سطح 12 به 13 6 ساعته الان مدال هارو گذاشتن دگ اونی که داره زر میزنه مدال گرفتم زر بزنه کدوم هفته گرفته
آقا ختم کلام با سکه های پاداش 1 هفته زیر 200 میمونید احساس شاخ بودن بهتون دست نده هفته 4 چهارم که سکه های ته میکشه نه میتونی اتمام بدی نه میتونی تعدیل بدی واسه یه ارتقا باید 8 ساعت منتظر بمونی ربطی به بازی بلد بودنو ترفند نداره
بعدشم سرور بعدی بدون سکه 1 ماه زیر 300 باشید تونسیتید هیچ ربطی به من نداره اما 600 تا سکه واستون نزدم از از خــــر کمترم
مخاطبم همونیه که زر میزنه بدون سکه 10 تا شهر بالای 1000 داشت و اونی که میگه شما نمیوتنید دلیل نمیشه بقیه هم نتونن
من میگم نمیتونن[/div][/quote]
در یک کلام ... مخالفم :icon_10:
داری خیلی بزرگش میکنی...!
چرند و پرند هم زیاد میگی. سعی کن بازیتو بهتر کنی که بتونی بدون سکه هم بازی کنی.
وقتی یه کاری از دست خودت برنمیاد فکر نکن از دست بقیه هم برنمیاد...
تو خیر سرت این همه بازی کردی ولی به اندازه ی تازه وارد ها هم بازی بلد نیستی...
متاسفم برات بچه جون... :icon_11: