[quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این امضاش خیلی بی ادبی هست[/div][/quote]
این خانوم رهامه
تاثیرات رهامه سخت نگیر :icon_10:[/div][/quote]
الان به یک عدد رهام نیاز داریم باااااااا
[/div][/quote]
من میتونم نقش رهام رو بازی کنم فعلا یکم تو عقده ای بودن ضعیفم ولی سعیمو میکنم :icon_10:[/div][/quote]
نه رهام واقعی میخوایم همیشه دم دسته ها الان نمی دونم کجا رفته منم نمیتونم بهش زنگ بزنم[/div][/quote]
عیب نداره طبیعیه کم کم عادت میکنی :icon_10:[/div][/quote]
ماجرا چیست؟؟؟
وات ده فاز[/div][/quote]
تو قرار شد یه هفته نیای
eryha
این اکانت را دوستمان کوروش بخشید
خداوند بیامرزتش
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
[/div][/quote]
من میتونم نقش رهام رو بازی کنم فعلا یکم تو عقده ای بودن ضعیفم ولی سعیمو میکنم :icon_10:[/div][/quote]
نه رهام واقعی میخوایم همیشه دم دسته ها الان نمی دونم کجا رفته منم نمیتونم بهش زنگ بزنم[/div][/quote]
ماجرا چیست؟؟؟
وات ده فاز[/div][/quote]
تو قرار شد یه هفته نیای[/div][/quote]
الان برم؟
[quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
[/div][/quote]
ماجرا چیست؟؟؟
وات ده فاز[/div][/quote]
الان برم؟[/div][/quote]
آره
eryha
خداوند بیامرزتش
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
[/div][/quote]
ماجرا چیست؟؟؟
وات ده فاز[/div][/quote]
الان برم؟[/div][/quote]
آره[/div][/quote]
من با مهدی کفتر باز بودم
[quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
[/div][/quote]
ماجرا چیست؟؟؟
وات ده فاز[/div][/quote]
الان برم؟[/div][/quote]
آره[/div][/quote]
من با مهدی کفتر باز بودم[/div][/quote]
منم با رهام بودم
eryha
خداوند بیامرزتش
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
[/div][/quote]
ماجرا چیست؟؟؟
وات ده فاز[/div][/quote]
الان برم؟[/div][/quote]
آره[/div][/quote]
من با مهدی کفتر باز بودم[/div][/quote]
منم با رهام بودم[/div][/quote]
پس اشتباه آمدی
من آقای رهام هستم
بن شدی کوچولو
چیه مهدی
دیدی
برو بچ آن ت ن بازی در اوردن
آره هر کی گزارش رد کرد ایشالا تا آخر عمرش از نت محروم بشه به حول قوه ی الهی
[quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div]بن شدی کوچولو
چیه مهدی
دیدی
برو بچ آن ت ن بازی در اوردن[/div][/quote]
آره هر کی گزارش رد کرد ایشالا تا آخر عمرش از نت محروم بشه به حول قوه ی الهی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.