>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amir582[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]الوووووووووووو:|[/div][/quote]
برو خانوم مزاحم نشو :?[/div][/quote]
فک کنم خط رو خط شده تو رو خط من چیکار میکنی ؟ :icon_2:[/div][/quote]
ینی میگی تو و زهرا؟؟؟ :shock:
مَبارکهههههه مــَـــبارک :icon_5::icon_5:[/div][/quote]
:icon_2:8-)
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amir582[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]الوووووووووووو:|[/div][/quote]
:icon_2:8-)[/div][/quote]
چی شده ؟ :|
خطای انجمن چن روزه خرابه
این چ وضیه
من شکایت میکنم
قاضی هانیه ها
تقصیره هواشناسیه ک ما رو مطلع نکرد تا ما اقدامات لازم را انجام نماییم
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونین
+
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]خطای انجمن چن روزه خرابه
این چ وضیه:oops:
من شکایت میکنم:icon_6:[/div][/quote]
قاضی هانیه ها :|[/div][/quote]
تقصیره هواشناسیه ک ما رو مطلع نکرد تا ما اقدامات لازم را انجام نماییم :ugeek:
خطای انجمن چن روزه خرابه
این چ وضیه
من شکایت میکنم
قاضی هانیه ها
تقصیره هواشناسیه ک ما رو مطلع نکرد تا ما اقدامات لازم را انجام نماییم
پشمک شکلاتی حاج عبدالله
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]خطای انجمن چن روزه خرابه
این چ وضیه:oops:
من شکایت میکنم:icon_6:[/div][/quote]
قاضی هانیه ها :|[/div][/quote]
تقصیره هواشناسیه ک ما رو مطلع نکرد تا ما اقدامات لازم را انجام نماییم :ugeek:[/div][/quote]
پشمک شکلاتی حاج عبدالله :|
امیر و زهرا داشتن باهم می حرفیدن ک اشتباهی من رفتم رو خطشون و پی ب این رابطه نامشروع بردم و حالا دست ب افشاگری گشوده امممممممممممم
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
+
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amir582[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]الوووووووووووو:|[/div][/quote]
چی شده ؟ :|[/div][/quote]
امیر و زهرا داشتن باهم می حرفیدن ک اشتباهی من رفتم رو خطشون و پی ب این رابطه نامشروع بردم و حالا دست ب افشاگری گشوده امممممممممممم :ugeek:
فعلا در این وضعیت انجمن سکوت میکنیم، منتظر گروه اسپمران باشید..
.
.
.
. برای جلوگیری از پس رفت ، پس باید رفت
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amir582[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]الوووووووووووو:|[/div][/quote]
چ شده ؟ :geek:
امیر و زهرا داشتن باهم می حرفیدن ک اشتباهی من رفتم رو خطشون و پی ب این رابطه نامشروع بردم و حالا دست ب افشاگری گشوده امممممممممممم
کی من؟
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amir582[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]الوووووووووووو:|[/div][/quote]
امیر و زهرا داشتن باهم می حرفیدن ک اشتباهی من رفتم رو خطشون و پی ب این رابطه نامشروع بردم و حالا دست ب افشاگری گشوده امممممممممممم :ugeek:[/div][/quote]
کی من؟:?
کی من؟
بعله تو
امیر همین الان اعتراف کرد
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
+
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amir582[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]الوووووووووووو:|[/div][/quote]
امیر و زهرا داشتن باهم می حرفیدن ک اشتباهی من رفتم رو خطشون و پی ب این رابطه نامشروع بردم و حالا دست ب افشاگری گشوده امممممممممممم :ugeek:[/div][/quote]
کی من؟:?[/div][/quote]
بعله تو
امیر همین الان اعتراف کرد :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.