سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟
این امضاش خیلی بی ادبی هست
این خانوم رهامه
تاثیرات رهامه سخت نگیر
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این امضاش خیلی بی ادبی هست[/div][/quote]
این خانوم رهامه
تاثیرات رهامه سخت نگیر :icon_10:
دوست نداری عزیزم؟
ززززززززززززززد بازی
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
دوست نداری عزیزم؟[/div][/quote]
ززززززززززززززد بازی :geek::geek::geek::geek:
این خانوم رهامه
تاثیرات رهامه سخت نگیر
الان به یک عدد رهام نیاز داریم باااااااا
آره اوبی مارو دیدی بنداز سرو پایین
چون ما ?? ساله همینجاییم
اوبی قرار نبود جایی برم
انقدر میمونم تا بدخواهام دای بشن
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
تاثیرات رهامه سخت نگیر :icon_10:[/div][/quote]
دوست نداری عزیزم؟
ززززززززززززززد بازی
آورین
چون ما ?? ساله همینجاییم
اوبی قرار نبود جایی برم
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
دوست نداری عزیزم؟[/div][/quote]
ززززززززززززززد بازی :geek::geek::geek::geek:[/div][/quote]
آورین
این خانوم رهامه
تاثیرات رهامه سخت نگیر
من میتونم نقش رهام رو بازی کنم فعلا یکم تو عقده ای بودن ضعیفم ولی سعیمو میکنم
[quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
[/div][/quote]
من میتونم نقش رهام رو بازی کنم فعلا یکم تو عقده ای بودن ضعیفم ولی سعیمو میکنم :icon_10:
چون ما ?? ساله همینجاییم
اوبی قرار نبود جایی برم
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
[/div][/quote]
من میتونم نقش رهام رو بازی کنم فعلا یکم تو عقده ای بودن ضعیفم ولی سعیمو میکنم :icon_10:[/div][/quote]
نه رهام واقعی میخوایم همیشه دم دسته ها الان نمی دونم کجا رفته منم نمیتونم بهش زنگ بزنم
[quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
[/div][/quote]
من میتونم نقش رهام رو بازی کنم فعلا یکم تو عقده ای بودن ضعیفم ولی سعیمو میکنم :icon_10:[/div][/quote]
نه رهام واقعی میخوایم همیشه دم دسته ها الان نمی دونم کجا رفته منم نمیتونم بهش زنگ بزنم[/div][/quote]
عیب نداره طبیعیه کم کم عادت میکنی :icon_10:
eryha
این اکانت را دوستمان کوروش بخشید
خداوند بیامرزتش
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
[/div][/quote]
نه رهام واقعی میخوایم همیشه دم دسته ها الان نمی دونم کجا رفته منم نمیتونم بهش زنگ بزنم[/div][/quote]
عیب نداره طبیعیه کم کم عادت میکنی :icon_10:[/div][/quote]
ماجرا چیست؟؟؟
وات ده فاز
eryha
این اکانت را دوستمان کوروش بخشید
خداوند بیامرزتش
[quote][div][b]korosh.aa[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]سلااااام من اومدم کی همین الان میتونه با رهام بحرفه؟[/div][/quote]
این خانوم رهامه
[/div][/quote]
عیب نداره طبیعیه کم کم عادت میکنی :icon_10:[/div][/quote]
ماجرا چیست؟؟؟
وات ده فاز[/div][/quote]
الموگا چیه دور افتادی؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.