گندممو ساعت 12 میام سطح ده میکنم میرمم به سرعت برگ و باد بزن بریم از اینجااااااااااااااا
اسم تو بازیت چیه مهدی
علی ، یعنی الان منو نمیشناسی هی مهدی مهدی میکنی ؟
عابدم ، عابد ، 乃ノ ᄊムㄎ尺ムキ
عابد 2 سکه ازت میخرم اکو
150 تا ، 100 تا خرج کردم ، 50 تا هم دستمزده
اکانت منو نمیخری?
خیلی تمیز پاپ زده شده ...اسم اکانتشم باحاله عین اسم تو ... نیست ...بهت تخفیفم میدم
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]گندممو ساعت 12 میام سطح ده میکنم میرمم به سرعت برگ و باد بزن بریم از اینجااااااااااااااا
اسم تو بازیت چیه مهدی[/div][/quote]
علی ، یعنی الان منو نمیشناسی هی مهدی مهدی میکنی ؟ :mrgreen:
عابدم ، عابد ، 乃ノ ᄊムㄎ尺ムキ :mrgreen:[/div][/quote]
عابد 2 سکه ازت میخرم اکو :icon_4:[/div][/quote]
150 تا ، 100 تا خرج کردم ، 50 تا هم دستمزده :icon_4:[/div][/quote]
اکانت منو نمیخری?:mrgreen:
خیلی تمیز پاپ زده شده :icon_4:...اسم اکانتشم باحاله عین اسم تو ... نیست :icon_4:...بهت تخفیفم میدم :icon_4:
خدا بگم چیکارت نکنه
گفتم خدایا این اسم اشناسسس
عابد اکانتو خوب بالا بده
جواد رو میگم بیادکار داره با اکانتت
نه این سرور از این خبرا نیست فروشیه ، به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه
قیمته پایه 150 سکه
اخه 150 سکه قیمته؟
میگی به بالاترین قیمت
شبتون خوش ما بریم بخوابیم
به اندازه ای که اوله سرور بعدی مشغول باشم فقط
7.30 ؟ ? شبت بخیر
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]خدا بگم چیکارت نکنه
گفتم خدایا این اسم اشناسسس
عابد اکانتو خوب بالا بده
جواد رو میگم بیاد:lol::lol::lol::lol::lol:کار داره با اکانتت :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
نه این سرور از این خبرا نیست :icon_12: فروشیه ، به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه :icon_12:
قیمته پایه 150 سکه :icon_4:[/div][/quote]
اخه 150 سکه قیمته؟
میگی به بالاترین قیمت
شبتون خوش ما بریم بخوابیم[/div][/quote]
به اندازه ای که اوله سرور بعدی مشغول باشم فقط :icon_12:
7.30 ؟ :?:? شبت بخیر :|
سلام
تولید منابعتون رو بنویسید یا اگر میتونید عکس بگیرید بدون ذکر نام شهر
یاعلی مدد
مگه میخوای بازی کنی؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]سلام
تولید منابعتون رو بنویسید یا اگر میتونید عکس بگیرید بدون ذکر نام شهر
یاعلی مدد[/div][/quote]
مگه میخوای بازی کنی؟ :icon_6:
گندممو ساعت 12 میام سطح ده میکنم میرمم به سرعت برگ و باد بزن بریم از اینجااااااااااااااا
اسم تو بازیت چیه مهدی
علی ، یعنی الان منو نمیشناسی هی مهدی مهدی میکنی ؟
عابدم ، عابد ، 乃ノ ᄊムㄎ尺ムキ
عابد 2 سکه ازت میخرم اکو
150 تا ، 100 تا خرج کردم ، 50 تا هم دستمزده
اکانت منو نمیخری?
خیلی تمیز پاپ زده شده ...اسم اکانتشم باحاله عین اسم تو ... نیست ...بهت تخفیفم میدم
تو که اوضاعت از منم بد تره
bi masraf
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]گندممو ساعت 12 میام سطح ده میکنم میرمم به سرعت برگ و باد بزن بریم از اینجااااااااااااااا
اسم تو بازیت چیه مهدی[/div][/quote]
علی ، یعنی الان منو نمیشناسی هی مهدی مهدی میکنی ؟ :mrgreen:
عابدم ، عابد ، 乃ノ ᄊムㄎ尺ムキ :mrgreen:[/div][/quote]
عابد 2 سکه ازت میخرم اکو :icon_4:[/div][/quote]
150 تا ، 100 تا خرج کردم ، 50 تا هم دستمزده :icon_4:[/div][/quote]
اکانت منو نمیخری?:mrgreen:
خیلی تمیز پاپ زده شده :icon_4:...اسم اکانتشم باحاله عین اسم تو ... نیست :icon_4:...بهت تخفیفم میدم :icon_4:[/div][/quote]
تو که اوضاعت از منم بد تره :mrgreen:
emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه :icon_12:[/div][/quote]
ماشاالله
اکانتتو جانشین کن اگه 10 کیلو تولید داشتی مفتی میدم بهت اکانتمو :ugeek:
emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه :icon_12:[/div][/quote]
ماشاالله
اکانتتو جانشین کن اگه 10 کیلو تولید داشتی مفتی میدم بهت اکانتمو :ugeek:[/div][/quote]
شرمنده جانشین نمی کنم از رتبه اکانت معلومه دیگه:icon_12:
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه :icon_12:[/div][/quote]
ماشاالله
اکانتتو جانشین کن اگه 10 کیلو تولید داشتی مفتی میدم بهت اکانتمو :ugeek:[/div][/quote]
شرمنده جانشین نمی کنم از رتبه اکانت معلومه دیگه:icon_12:[/div][/quote]
میخوای با تولید 300 تا بیام رتبه زیر 10؟ :icon_4:
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه :icon_12:[/div][/quote]
ماشاالله
من دیگه حرفی ندارم :mrgreen::mrgreen:
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه :icon_12:[/div][/quote]
ماشاالله
میخوای با تولید 300 تا بیام رتبه زیر 10؟ :icon_4:[/div][/quote]
شما ببخشیدش حالا یه حرفی زد :icon_10:[/div][/quote]
... خوریش به تو نیومده :|:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.