emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه
من منابع فقط بردم بالا اگه بخوام سرباز خونه یا بازار ببرم بالا یعنی بازی بلد نیستم
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه :icon_12:[/div][/quote]
ماشاالله
اکانتتو جانشین کن اگه 10 کیلو تولید داشتی مفتی میدم بهت اکانتمو :ugeek:[/div][/quote]
شرمنده جانشین نمی کنم از رتبه اکانت معلومه دیگه:icon_12:[/div][/quote]
میخوای با تولید 300 تا بیام رتبه زیر 10؟ :icon_4:[/div][/quote]
من منابع فقط بردم بالا اگه بخوام سرباز خونه یا بازار ببرم بالا یعنی بازی بلد نیستم
بچه جون بیا رتبه منو با خودت مقایسه کن بعد برا من بل بل زبونی کن
عزیزم بچه های اینجا هیچ کدوم بازی نکردن الکی رفتن تو بازی اگه کمبود گندگی داره بگو من مشکلتو برات حل کنم
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]سخنی از پدر عروس :([/div][/quote]
بچه جون بیا رتبه منو با خودت مقایسه کن بعد برا من بل بل زبونی کن[/div][/quote]
عزیزم بچه های اینجا هیچ کدوم بازی نکردن الکی رفتن تو بازی اگه کمبود گندگی داره بگو من مشکلتو برات حل کنم :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
بچه جون بیا رتبه منو با خودت مقایسه کن بعد برا من بل بل زبونی کن
عزیزم بچه های اینجا هیچ کدوم بازی نکردن الکی رفتن تو بازی اگه کمبود گندگی داره بگو من مشکلتو برات حل کنم
عمویی با کی کار داری فازت چیه
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]سخنی از پدر عروس :([/div][/quote]
بچه جون بیا رتبه منو با خودت مقایسه کن بعد برا من بل بل زبونی کن[/div][/quote]
عزیزم بچه های اینجا هیچ کدوم بازی نکردن الکی رفتن تو بازی اگه کمبود گندگی داره بگو من مشکلتو برات حل کنم :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
عمویی با کی کار داری فازت چیه :?:
در ضمن تاریخ ساخت اکانت رو هم مشاهده کنید بد نیست
آقای بزرگ
میخوای کپی کنم پیامتو؟
یه رتبه از من بایین تری افرین ببخشید که زود در موردت قضاوت کردم
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]در ضمن تاریخ ساخت اکانت رو هم مشاهده کنید بد نیست
آقای بزرگ
میخوای کپی کنم پیامتو؟[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:یه رتبه از من بایین تری افرین ببخشید که زود در موردت قضاوت کردم
آقای بزرگ
میخوای کپی کنم پیامتو؟
ولش کن
بچه بحث کردن نداره...باز با کوفت کاری کل کل میکردیم میگفتیم طرف هرچی هست یچیزی هست...با این نمیدونم سر چی بحث کنم ....
این مطلب در 1393/10/13 20:49:52 نوشته شده است و در 1393/10/13 20:51:41 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]در ضمن تاریخ ساخت اکانت رو هم مشاهده کنید بد نیست
آقای بزرگ
ولش کن
بچه بحث کردن نداره...باز با کوفت کاری کل کل میکردیم میگفتیم طرف هرچی هست یچیزی هست...با این نمیدونم سر چی بحث کنم ....
آقای بزرگ
میخوای کپی کنم پیامتو؟
ولش کن
بچه بحث کردن نداره...باز با کوقت کاری کل کل میکردیم میگفتیم طرف هرچی هست یچیزی هست...با این نمیدونم سر چی بحث کنم ....
حیف وقت که برا حرف زدن باتو بزاری
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]در ضمن تاریخ ساخت اکانت رو هم مشاهده کنید بد نیست
آقای بزرگ
ولش کن
بچه بحث کردن نداره...باز با کوقت کاری کل کل میکردیم میگفتیم طرف هرچی هست یچیزی هست...با این نمیدونم سر چی بحث کنم ....[/div][/quote]حیف وقت که برا حرف زدن باتو بزاری ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.