emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]emperator_tariky تولید منابع در مجموع 10 هزار هر کسی که خواست بیاد این اتحاد ۩ شیاطین و فرشتگان ۩ من amir.0007 هستم با بسر عموم داریم رو این اک بازی میکنیم الانم تو سرور رتبه 3 رو داریم هرکس بیاد خوش حالمون میکنه :icon_12:[/div][/quote]
ماشاالله
اکانتتو جانشین کن اگه 10 کیلو تولید داشتی مفتی میدم بهت اکانتمو :ugeek:[/div][/quote]
شرمنده جانشین نمی کنم از رتبه اکانت معلومه دیگه:icon_12:[/div][/quote]
میخوای با تولید 300 تا بیام رتبه زیر 10؟ :icon_4:[/div][/quote]
جواد اینا فک کردن سرور اول هممونه
در ضمن تاریخ ساخت اکانت رو هم مشاهده کنید بد نیست
آقای بزرگ
میخوای کپی کنم پیامتو؟
ولش کن
بچه بحث کردن نداره...باز با کوفت کاری کل کل میکردیم میگفتیم طرف هرچی هست یچیزی هست...با این نمیدونم سر چی بحث کنم ....
ارش چه عجب یه بار باهام ساز موافق زدی
همیشه که مخالفی
Moein4321
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]در ضمن تاریخ ساخت اکانت رو هم مشاهده کنید بد نیست
آقای بزرگ
میخوای کپی کنم پیامتو؟[/div][/quote]
ولش کن
بچه بحث کردن نداره...باز با کوفت کاری کل کل میکردیم میگفتیم طرف هرچی هست یچیزی هست...با این نمیدونم سر چی بحث کنم ....[/div][/quote]
ارش چه عجب یه بار باهام ساز موافق زدی
همیشه که مخالفی
سلام
تولید منابعتون رو بنویسید یا اگر میتونید عکس بگیرید بدون ذکر نام شهر
یاعلی مدد
مگه میخوای بازی کنی؟
جواد جون تا کی هستی؟
بیا یه غارت بزن واسه ما بخیالل درس و امتحان
علی فردا رفتینم
i knew you were trouble
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]سلام
یاعلی مدد[/div][/quote]
مگه میخوای بازی کنی؟ :icon_6:[/div][/quote]
جواد جون تا کی هستی؟
بیا یه غارت بزن واسه ما بخیالل درس و امتحان[/div][/quote]
علی فردا رفتینم :oops:
سلام
یاعلی مدد
مگه میخوای بازی کنی؟
جواد جون تا کی هستی؟
بیا یه غارت بزن واسه ما بخیالل درس و امتحان
علی فردا رفتینم
بسم رب شهدا
کجاااااااااااا
هنوز که نیومدی
Moein4321
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]سلام
یاعلی مدد[/div][/quote]
مگه میخوای بازی کنی؟ :icon_6:[/div][/quote]
جواد جون تا کی هستی؟
بیا یه غارت بزن واسه ما بخیالل درس و امتحان[/div][/quote]
علی فردا رفتینم :oops:[/div][/quote]
بسم رب شهدا
کجاااااااااااا
هنوز که نیومدی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.