برای تصاحبت نمی جنگم!
احاطه ات نمی کنم تا مال من شوی!
با رقیبان نمی جنگم!
عشق تملک نیست، تعلق است!
ولی اگر بیایی و بمانی،
برای با تو ماندن، با دنیا می جنگم...
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/12/14 23:24:32
برای تصاحبت نمی جنگم! احاطه ات نمی کنم تا مال من شوی! با رقیبان نمی جنگم! عشق تملک نیست، تعلق است! ولی اگر بیایی و بمانی، برای با تو ماندن، با دنیا می جنگم... دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
|
|
1393/12/14 23:27:07
من عقابی بودم که نگاه یک مار سخت آزارم داد بال بگشودم و سمتش رفتم از زمینش کندم به هوا آوردم آخر عمرش بود که فریب چشمش، سخت جادویم کرد در نوک یک قله، آشیانش دادم که همین دل رحمی، چه بروزم آورد عشق، جادویم کرد زهر خود بر من ریخت از نوک قله زمین افتادم تازه آمد یادم، من عقابی بودم بر فرازِ یک کوه آشیانِ خود را به نگاهی دادم... دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
|
|
1393/12/14 23:49:47
دنیا کوچکتر از آن است که گمشده ای را در آن یافته باشی. هیچکس اینجا گم نمیشود آدمها به همان خونسردی که آمده اند چمدانشان را می بندند و ناپدید می شوند یکی در مه ...یکی در غبار ... یکی در باران....یکی در باد و بیرحم ترینشان در برف.....آنچه بر جا می ماند رد پایی است و خاطرهایی که هر از گاه پس می زند مثل نسیم، پرده های اتاقت را.... دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
|
|
1393/12/15 00:36:57
http://hw2.asset.aparat.com/aparat-video/ced6ff2b453040dfbd1b079d27b6ab241370391__45306.mp4
دوست من ...! من کاری با شادی هات ندارم اون موقع همه کنارتن ... ولی اگه خدای نکرده غم داشتی بیا پیشم همه جوره باهاتم پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1393/12/15 19:10:24
ببین مرا چه گونه جادو کردی ؟
هنوز هم نمی توانم آن گونه که بودم باشم هنوز هم نمی توانم مدت ها بعد از نبودنت انسان دیگری را آنگونه که تو را ساختم برای خود بسازم سخت ست اما خداحافظ پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1393/12/15 19:10:46
از دست دادمت به راحتی یک نفس
به آسانی یک پلک سخت ست ولی انگار باید بگویم خداحافظ ای تمام آن چه دارای ام بودی در این روزگار سخت خداحافظ پــــــروازه خانوم
|
1393/12/15 19:11:48
خداحافظ ای ناشر دفتر درد
خداحافظ ای دوری ام در دلت سرد خداحافظ ای صاحب این دل من تو را می سپارم به این خالق تن پــــــروازه خانوم
|
1393/12/15 21:42:57
زندگی ساده است
به سادگی نبودن تو و به سادگی شکستن من.. خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . . باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش |
|
1393/12/15 21:43:17
هیچ هم برای خودش عالمی دارد
وقتی همه هایت هیچ میشوند آن وقت هیچ برایت یک دنیاست خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . . باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش |
|
1393/12/15 21:43:51
من بروم
آب ار آب تکان نمی خورد ! تو نرو که بی تو دنیا به هم می خورد خوب که چی؟!
منوی کاربری
|
||