lord_پروازهبودن هم بودن های قدیم .. نه اینترنت بود ، نه تلـــفن
فقط نـــگاه بود ، روبرو .. چشم در چشم ، به همین خلوص
به همــین کیــفیــت .. به همیـــن ســــادگی...
پودر کیک رشد
######
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/12/14 15:18:26
پودر کیک رشد ######
|
|
1393/12/14 15:18:56
وقتی یه دختر واسه یه پسر اشک میریزه یعنی واقعاً دوسش داره
اما وقتی ... یه پسربرای یه دختر اشک بریزه یعنی دیگه هیچوقت نمیتونه کسیو مثل اون دوست داشته باشه پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1393/12/14 15:19:35
---- پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1393/12/14 15:22:43
این روز ها عجیب تب کرده ام
ودر بستر اندوه هر دم هذیان می گویم صدایم چرک کرده است و ذهنم در گرمای مرضی مرموز می سوزد تبم قد میکشد پزشکان مرا جواب کرده اند این روز ها درمانی نیست فقط گاه گاهی درد هایم را پاشویه میکنم پــــــروازه خانوم
|
1393/12/14 15:37:16
وقتی که دیگر نبود
من به بودنش نیازمند شدم. وقتی که دیگر رفت من به انتظار آمدنش نشستم. وقتی او تمام کرد من شروع کردم. وقتی او تمام شد من آغاز شدم. و چه سخت است. تنها متولد شدن مثل تنها زندگی کردن است، مثل تنها مردن ! پــــــروازه خانوم
|
1393/12/14 15:55:10
خاطره هر جا که میری به یاد من باش
اون ور دنیا که میری به یاد من باش خاطره هر جا که میری به یاد من باش اون ور دنیا که میری به یاد من باش کنار هر شقایقی هر جا که دیدی عاشقی به یاد من باش... به یاد من باش ... به یاد من باش ******************* هر جا صدایی خسته بودهر جا دلی شکسته بود هر جا لب جاده کسی به انتظار نشسته بود هر جا کسی نفس نداشت مهلت پیش پس نداشت هر جا دیدی پرنده ای لونه به جز قفس نداشت به یاد من باش... به یاد من باش ... به یاد من باش ******************* خاطره هر جا که میری به یاد من باش اون ور دنیا که میری به یاد من باش کنار هر شقایقی هر جا که دیدی عاشقی به یاد من باش... به یاد من باش ... به یاد من باش http://dl.dehkadeyedownload.ir/music/1045.mp3
این مطلب در 1393/12/14 15:55:10 نوشته شده است و در 1393/12/14 15:55:40 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
|
1393/12/14 15:57:56
گریه کردم اشک بر داغ دلم مرحم نشد
نالــه کردم ذره ای از دردهایـم کم نشد در گلستان بوی گل بسیار بوییدم ولـــی از هزاران گل،گلی همچون وفا پیدا نشد پــــــروازه خانوم
|
1393/12/14 22:58:49
نفسم بند میاد وقتی انقدر زیاد
سخته فاصله گرفتن از تو بی تو تب نمیکنم دیگه صبر نمیکنم سیر نمیشه نفس من از تو من به این معروفم که بد عاشق میشم تو که میدونستی چرا موندی پیشم معروفم که بد عاشق میشم تو که میدونستی چرا موندی پیشم اگه سرگردونی حالمو میدونی نخواه عاقل شم و دست بردارم واسه ی راه رفتن سمت دریا رفتن من به جز تو چه دلیل دارم هرکسی نگام کنه عشق تو میبینه همه چیم مال توئه مگر که غیر از اینه حق دارن این چشمات اگه پُر توقعن آخه تو این دنیا چند نفر شکل توئن http://dl.tapmusic.ir/load/93.10/Shadmehr%20Aghili%20-%20Marof.mp3 پــــــروازه خانوم
|
1393/12/14 23:20:46
کم سرمایه ای نیست؛ داشتن آدمهایی که حالت رابپرسند! ولی .... از آن بهتر داشتن آدمهاییست، که وقتی حالت را میپرسند؛ بتوانی بگویی: خوب نیستم...!!
این مطلب در 1393/12/14 23:20:46 نوشته شده است و در 1393/12/14 23:21:03 ویرایش شده است .
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
|
|
1393/12/14 23:22:57
یادم باشد که خدا با من است، که فرشته ها برایم دعا می کنند، که ستاره ها شب را برایم روشن خواهند کرد... یادم باشد که قاصدکی در راه است، که فردا منتظرم می ماند، که من راه رفتن میدانم و دویدن، وجاده ها قدم هایم را شماره خواهند کرد... اگر روزی دلم گرفت یادم باشد که خدای من اینجا است، همین نزدیکی ها، و من تنها نیستم... خدا تنها روزنه ی امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود، تنها کسی است که با دهان بسته هم میتوان صدایش کرد، با پای شکسته هم میتوان سراغش رفت، تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد، تنها کسی است که وقتی همه رفتند، می ماند، وقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید، وتنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می شود نه با تنبیه... خدا را برایتان آرزو دارم... دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
|
منوی کاربری
|
||