این جمله ، یعنی کلمه شهردار مرا به یاد جناب دوشواری میندازد .
من اگر شهردار بودم خانه آقای دوشواری را خراب نمیکردم ! شاید به آن فکر نکرده اید ولی اگر این طرح اجرا نمیشد هم کلیپش درنمیامد و هم ممکن بود بر اثر خوشحالی حداقل 1سال بیشتر عمر کند . خدا رحمتش کند....
مبحث دیگر این است که من مکان های تفریحی میزدم و همچنین مکان های خلوت به منظور راحتی مردم ایجاد میکردم
اسفالت ها را هم صاف میکردم این چاله چوله ها را نداشته باشد
inera@att.net
شهردار بودید چه میکردید ؟
این جمله ، یعنی کلمه شهردار مرا به یاد جناب دوشواری میندازد .
من اگر شهردار بودم خانه آقای دوشواری را خراب نمیکردم ! شاید به آن فکر نکرده اید ولی اگر این طرح اجرا نمیشد هم کلیپش درنمیامد و هم ممکن بود بر اثر خوشحالی حداقل 1سال بیشتر عمر کند . خدا رحمتش کند....
مبحث دیگر این است که من مکان های تفریحی میزدم و همچنین مکان های خلوت به منظور راحتی مردم ایجاد میکردم :mrgreen:
اسفالت ها را هم صاف میکردم این چاله چوله ها را نداشته باشد
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]اگه رای بیارم واسه همتون سنگ تموم میزارم :X[/div][/quote]
چی مثلا چلو کباب میدی ؟[/div][/quote]
:| نه به همه 1 دونه از هر منابع
جونه تو :دی
اگه شهردار بودم جریمه های ساختمون سازی رو دوبرابر میکردم , بودجه شهرداری رو میریختم تو حساب خودم فامیل ها و دوستام رو میاوردم تو شهرداری و بهشون پست میدادم به شهر توجهی نمیکردم و فقط پول جمع میکردم و وقتی که اخراج شدم از کشور میرفتم و پول هارو بالا میکشیدم
کوتاه و مفید میگم :D
اگه شهردار بودم جریمه های ساختمون سازی رو دوبرابر میکردم , بودجه شهرداری رو میریختم تو حساب خودم فامیل ها و دوستام رو میاوردم تو شهرداری و بهشون پست میدادم به شهر توجهی نمیکردم و فقط پول جمع میکردم و وقتی که اخراج شدم از کشور میرفتم و پول هارو بالا میکشیدم :P
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]اگه رای بیارم واسه همتون سنگ تموم میزارم :X[/div][/quote]
چی مثلا چلو کباب میدی ؟[/div][/quote]
:| نه به همه 1 دونه از هر منابع
جونه تو :دی[/div][/quote]
برو بابا نخواستیم من رای منفی میدم بهت !
اگه شهردار بودم جریمه های ساختمون سازی رو دوبرابر میکردم , بودجه شهرداری رو میریختم تو حساب خودم فامیل ها و دوستام رو میاوردم تو شهرداری و بهشون پست میدادم به شهر توجهی نمیکردم و فقط پول جمع میکردم و وقتی که اخراج شدم از کشور میرفتم و پول هارو بالا میکشیدم
من باید برنده شم
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]کوتاه و مفید میگم :D
اگه شهردار بودم جریمه های ساختمون سازی رو دوبرابر میکردم , بودجه شهرداری رو میریختم تو حساب خودم فامیل ها و دوستام رو میاوردم تو شهرداری و بهشون پست میدادم به شهر توجهی نمیکردم و فقط پول جمع میکردم و وقتی که اخراج شدم از کشور میرفتم و پول هارو بالا میکشیدم :P[/div][/quote]
من باید برنده شم :twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.